Gaygruppresa: Israel och Tel Aviv Gay Pride

Gay Group Trip:

Israel And Tel Aviv Gay Pride

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Fler och fler turister strömmar till Israel varje år. Det är det mest liberala och kosmopolitiska landet i Mellanöstern, och det har den bästa gayscenen i regionen. Israel har ett oöverträffat kulturellt arv, eftersom det är navet i de tre stora mo0teistiska religionerna. Den livliga moderna staden Tel Aviv är känd som Mellanösterns Manhatten. Denna stad är värd för Israels årliga gay pride-evenemang. Det är en verkligt oförglömlig fest. Du kan också lugna din baksmälla genom att flyta viktlöst i Döda havets helande vatten; samt besöka de stora historiska landmärkena i Jerusalem.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Israel och Tel Aviv Gay Pride
Gaygruppresa: Israel och Tel Aviv Gay Pride
Gaygruppresa: Israel och Tel Aviv Gay Pride
Gaygruppresa: Israel och Tel Aviv Gay Pride
Gaygruppresa: Israel och Tel Aviv Gay Pride

Gruppresefördelning

Israel Adventure Gay Gruppresa
Dag 1: Jerusalem
Vår representant möter dig när du anländer till Ben-Gurion flygplats. Du kommer sedan att överföras till din flygplats. På kvällen njuter du av en välkomstmiddag på en av de bästa restaurangerna i Jerusalem.
Jerusalem
Dag 2: Jerusalem
Efter frukost på hotellet är det dags att se lite historia.

På Israel Museum ser du en modell av Jerusalem som det såg ut på biblisk tid. Du kommer också att få se Dödahavsrullarna. Sedan åker vi över till Gamla stan i Jerusalem och ser var templet en gång stod. På Västra muren kommer vi att observera människor djupt i bönen. Denna kalkstensmur går tillbaka till kung Herodes och är den enda delen av hans tempel som fortfarande står kvar. Denna direkta koppling till kung Herodes konstruktion gör det till den heligaste platsen för den judiska tron.

Efter lunch åker vi till Getsemane trädgård där Jesus bad kvällen före sin korsfästelse. Vi går sedan genom Sionporten och utforskar Gamla stan.

Kväll på fritiden.

 

 
Jerusalem
Dag 3: Jerusalem till Döda havet
Efter frukost på hotellet beger vi oss till månlandskapet i Judeenöknen och anländer till jordens lägsta punkt, Döda havet. När vi beger oss till Masada tar vi en linbana till seloternas sista fäste uppför ett sandstensberg. Här kämpade de skräckinjagande judiska zeloterna mot den romerska armén i tre år innan de tog livet av sig för att undvika tillfångatagande. Några av deras herodiska befästningar kan fortfarande ses.

Efter lunch kan du njuta av ett dopp i Döda havet.

Kväll på fritiden.
Galilee
Dag 4: Jerusalem till Galileen
Efter frukost besöker vi den 2000 år gamla staden Caesarea, byggd i Julius Ceasers namn. Här hittar du sedimentära lager av världshistorien inklusive romersk, bysantinsk, ottomansk, arabisk, korsfararperioden och vår egen tid. Det slående med Israel är att all nedtecknad historia verkar vara samlad på något sätt i detta lilla land.

Vi besöker den gamla hamnen i Acre. Det är så gammalt att det nämndes i annalerna om farao Tuthmosis III. Här kan du se byggnader byggda av tempelriddarna.

Kväll på fritiden.
Golanhöjderna
Dag 5 - Galileen till Golanhöjderna
Efter frukost åker vi till Golanhöjderna. Här ser du kontrasten mellan ökenlandskap och mildare klimat. Från dessa grönare områden odlas druvorna som driver den israeliska vinindustrin. Så vi tar en tur till en vingård och provar lite själva.

 
tel Aviv
Dag 6 - Galileen till Tel Aviv
Frukost ingår sedan checkar vi ut från hotellet. På morgonen kommer vi att se det antika Megiddo, även känd under sitt grekiska namn, Armageddon. Denna före detta stadsstat, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, erbjuder fantastisk historia.

Kväll på fritiden.

 
DRECK Tel Aviv gay dance party main 720
Dag 7 - Tel Aviv
Idag ska vi utforska den mest kosmopolitiska staden i Mellanöstern, Tel Aviv. Du kommer att charmas av de chica butikerna, restaurangerna och det livliga nattlivet. Eftersom många Pride-evenemang kommer att äga rum i kväll kommer du att ha 0 bristfester att välja mellan.

Vi äter middag på en av de bästa restaurangerna i Tel Aviv.
Tel Aviv Gay Beach Guide
Dag 8 - Tel Aviv Gay Pride
Prideparaden börjar kl 1. Vårt hotell ligger mitt i händelsernas centrum, så du behöver inte resa långt. Festen kommer att pågå långt in på de tidiga timmarna.
Dag 9 - Avresa
Idag är det dags att säga farväl, Israel. Tills nästa gång.
Jordanien
Dag 9-13: Jordan Add-On
Jordanien är lätt att nå från Israel och det är ett måste att se. Du kommer att bo på de bästa hotellen och äta det bästa köket under hela resan, samt dra nytta av en expert lokal guide.

Du åker till Amman och äter en välkomstmiddag på hotellet. Följande dag åker vi till Petra, en gammal stad som grundades 800 f.Kr. av nabetéerna. Detta är det bästa turistmålet i Jordanien. Det är känt som den "rosröda staden hälften så gammal som tiden". Vi kommer in i staden på hästryggen - väldigt dramatiskt!

Den tredje dagen åker vi till vårt hotell vid Döda havet. Det är ett bra ställe att föryngra – det salthaltiga vattnet sägs ha helande egenskaper. Den sista dagen är du fri att njuta av spabehandlingar på hotellet och sedan blir du transfererad till flygplatsen för ditt flyg tur och retur.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan