Gay Group Trip: Gay History Tour Of Grekland

Gay Group Trip:

Gay History Tour Of Greece

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Upptäck Greklands gayhistoria på denna gayhistoriska rundtur i landet fylld med skatter. Från samkönade kärlekshistorier om Harmodius och Aristogeiton som som ett par krediterades av atenarna som de som grundade dess demokrati.

Besök Aten och upptäck de berömda templen på Akropolis innan du gör dagsutflykter till andra otroliga sevärdheter på fastlandet som en resa söderut till Peloponnesos. Du kommer att lära dig om historien om Akilles och Patroklos - som är en samlingspunkt i gayhistorien. Du kommer också att besöka Delphi för att se helgedomen där den romerske kejsaren Hadrianus älskare Anti0us dyrkades. Du kommer också att lära dig om Zeus och hans pojkvän Ganymedes.

Sedan bär det av till den vackra ön Myko0s i Kykladerna som är känd för sina berömda gaystränder och gay nattliv. Härifrån besöker du Delos som är en vackert bevarad gammal stad som också råkar vara hem för en anmärkningsvärd gränd av stenfallus.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay Group Trip: Gay History Tour Of Grekland
Gay Group Trip: Gay History Tour Of Grekland
Gay Group Trip: Gay History Tour Of Grekland
Gay Group Trip: Gay History Tour Of Grekland
Gay Group Trip: Gay History Tour Of Grekland

Gruppresefördelning

Om din guide
Dessa turer leds av den uppskattade professor Andrew Lear. Han kombinerar sin passion för resor med sin utmärkta kunskap om gayhistoria.

Innehar både en BA från Harvard och en Ph.D. från UCLA har han också publicerat en mycket lovordad bok om manlig-manlig kärlek i antik grekisk konst, samt ett antal viktiga vetenskapliga artiklar inom detta område.
Aten
Dag 1: Aten
När du anländer till Aten börjar du med att ta en promenad genom staden. Ta en första titt på Akropolis där du hittar fantastiska tempel i en dramatisk miljö.

Gayhistoria i Aten finns runt omkring dig. Du kommer att se Ilissos, floden där Platons dialoger ser Sokrates tala om manlig-manlig kärlek; statyn av flamboyant Lord Byron och resterna av templet byggt av den romerske kejsaren Hadrianus.

Professor Lear kommer att guida dig och sedan hålla en föreläsning om antik grekisk historia innan du njuter av en välkomstmåltid med traditionell grekisk mat på en takrestaurang med vacker utsikt över den upplysta Akropolis.
athen-2110043_1920
Dag 2: Aten
Utforska Akropolis idag med en arkeolog som kommer att dela dess hemligheter. Du går till kullen för att upptäcka dess otroliga strukturer innan du besöker det nya museet vid dess bas.

Du fortsätter sedan efter lunch till hjärtat av den antika staden och besöker Agora som var stadens centrala marknadsplats. Fortsätt till stadens största kyrkogård - Kerameikos - där Perikles höll sin 0w-berömda odödliga begravningstal.
Peloponnesos
Dag 3: Peloponnesos
Idag kommer du att ge dig ut ur Aten på en dagsutflykt för att utforska sevärdheterna på norra Peloponnesos, tvärs över Korintiska viken.

Du kommer att stanna vid Nemea, platsen för en av den antika grekiska världens fyra stora atletiska tävlingar. Även om den är mindre känd än Olympia, är den av särskilt intresse på grund av dess homoerotiska graffiti från 0 år sedan som fortfarande pryder dess väggar.

Efter lunch besöker du ruinerna av Mykene som ligger i hjärtat av Homeros Iliaden. Du kommer att lära dig om Akilles och hans möjliga älskare Patroclus.

Det är sedan vidare till världens bäst bevarade antika teater i närliggande Epidauros innan du återvänder till Aten för en ledig kväll.
athens-2455906_1920 (1)
Dag 4: Aten
Idag besöker du National Archaeological Musem som har världens största samling av antika grekiska skulpturer.

Lär dig om professor Lears specialitet - grekiska vaser - innan detta efter0on är du fri att utforska stadens tavernor och butiker mer.

Den här kvällen finns det ett alternativ att njuta av en traditionell grekisk matlagningslektion med en nykänd lokal kock och sedan smaka på dina resultat.
Delphi
Dag 5: Delphi
Idag tar du en annan dagstur för att besöka en av Greklands mest kända platser - Delphi.

Det var hit de gamla grekerna kom för att konsultera Apollons orakel. Den här enorma sidan kommer att få dig att häpna när du upptäcker kultstatyer av Anti0us - kejsar Hadrianus gudomliga älskare.

På väg tillbaka till Aten kommer du att besöka en sällan skådad plats som är rik på gayhistoria - lejonmonumentet Chaironeia. Den byggdes för att hedra en krigarenhet som uteslutande består av par.
mykonos-1635650_1920
Dag 6: Myko0s
Ta färjan över Egeiska havet för en fantastisk utsikt över de grekiska öarna. Nå vackra Myko0s vid lunchtid där du hittar vitkalkade tavernor och dess berömda gaystrand och nattliv.

Njut av en kväll med att utforska de pittoreska gränderna och kullerstensgatorna i Myko0s stad.
Gay-Mykonos-Hotell-Guide
Dag 7: Myko0s
Denna morgon besöker du den närliggande ön Delos - den kanske bäst bevarade antika staden i Grekland. Det finns rester av storslagna hus och tempel samt den berömda gränden med fallusstatyer vid Bacchustemplet.
mykonos
Dag 8: Myko0s
Idag är du fri att utforska ön. De som vill gå med professor Lear på arkeologiska museet kommer att bjudas på en vas med en av de viktigaste man-mansscenerna i grekiskt vasmåleri.

Den här kvällen samlas du för en fisk- och skaldjursmiddag för att säga farväl till dina nya vänner och till Grekland och dess otroliga historia.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan