Gruppresa för homosexuella: Upplev Costa Rica

Gay Group Trip:

Experience Costa Rica

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Gör dig redo att uppleva fantastiska gay Costa Rica med denna gruppresa. På denna homosexuella gruppresa kommer du att ta del av massor av strand- och barhoppning, samt njuta av landets naturliga skönhet. Räkna med att se regnskogar, vulkaner och ännu mer kultur från en av Centralamerikas mest ikoniska platser.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gruppresa för homosexuella: Upplev Costa Rica
Gruppresa för homosexuella: Upplev Costa Rica
Gruppresa för homosexuella: Upplev Costa Rica
Gruppresa för homosexuella: Upplev Costa Rica

Gruppresefördelning

lycklig-2723487_1920
Dag 1: San Jose
När du börjar din gaygruppresa i landets huvudstad, har du hela eftertiden på dig att utforska den livliga staden. På kvällen kan du se fram emot en buffé rik på costaricanska delikatesser och lokala rätter. När du är tillräckligt mätt har du en chans att uppleva lite Lati0-dans och nattliv.
vulkan-poas-1246159_1920
Dag 2, 3 och 4: Arenal Lake och Volca0
Efter att ha upplevt spänningen i San Jose, kommer du att tas att utforska ännu mer av Costa Rica. Därefter tar vi oss 0rth till Arenal, som ståtar med en aktiv vulkan0, zip-linjer och fantastisk natur. Tittar du över kraterns kant av Poas volca0, kommer du att få se en aktiv vulkan0 på nära håll. Du får också besöka ett varma källors vattenfall, gömt i djungelns djup.
Witches-rock-1060816_1920
Dag 5, 6 och 7: Privat villa (Guanacaste eller Las Aguas)
När du har slitit dig ut med sightseeing kan du se fram emot en avkopplande vila i en privat villa. Den privata villan är utrustad med en egen utomhusjacuzzi och ligger inbäddad i djungeln, vilket gör den till den perfekta platsen att vila huvudet på. Om du känner dig rastlös kan du fortfarande utforska djungeln under dagen på din egen fritid, på jakt efter vattenfall och stränder.
sengångare-2759724_1920
Dag 8, 9 och 10: Manuel Antonio
Under dessa dagar har du möjlighet att utforska Manuel Antonio, en plats hyllad för sin flora och fauna. Från apor till reptiler till fåglar till sengångare, förvänta dig att se allt i Manuel Antonio. Vissa resenärer kanske vill besöka den världsberömda gaystranden, som besöks av människor från hela världen. Det finns också en nationalpark som visar upp regionens inhemska vilda djur. Du kommer att åtföljas av en guide som tar dig genom parken, varefter vi utforskar den lokala sociala scenen.
vulkan-718277_1920
Dag 11 och 12: San Jose
För att avsluta ditt Costa Rica-äventyr återvänder vi till huvudstaden. Se fram emot att fira slutet av din resa med drinkar vid poolen, innan du tar farväl av den vackra nationen.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan