Gaygruppresa: Deluxe Moskva och St. Petersburg

Gay Group Trip:

Deluxe Moscow And St. Petersburg

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

På denna eskorterade homosexuella gruppresa kan du förvänta dig att se alla de otroliga sevärdheterna i Ryssland på ett säkert sätt. Med vistelser i både Moskva och St. Petersburg kommer du att se Kreml, Röda torget och Pusjkin, för att nämna några - samt den otroliga historien och arkitekturen i St. Petersburg. 

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Deluxe Moskva och St. Petersburg
Gaygruppresa: Deluxe Moskva och St. Petersburg
Gaygruppresa: Deluxe Moskva och St. Petersburg
Gaygruppresa: Deluxe Moskva och St. Petersburg
Gaygruppresa: Deluxe Moskva och St. Petersburg

Gruppresefördelning

moskva
Dag 1: Moskva
Vid ankomst till Ryssland kommer du att välkomnas på flygplatsen av en av våra lokala representanter och överföras till ditt hotell med privat buss. De kommer också att hjälpa dig med alla dina incheckningsprocedurer. På kvällen njuter du av en välkomstmiddag på den lyxiga Bolshoi-restaurangen.
Moskva, Kreml, Ryssland
Dag 2: Moskva
Idag börjar du din guidade rundtur i Ryssland! Börjar på Röda torget, en populär plats att besöka i Moskva som skiljer Kreml från det historiska kvarteret.

Här kommer du att stöta på kända sevärdheter som Kristus Frälsarens katedral, St Basilius katedral, Lenins grav och 0vodevichy-klostret och kyrkogården.

Senare kommer du att uppleva Moskvas tunnelbana och Tretjakovgalleriet, som rymmer några av Rysslands mest beundrade konstverk. 
moskva
Dag 3: Moskva
På den tredje dagen får du uppleva en hel rundtur i Kreml och State Armory - som är det äldsta museet i Ryssland.

Därifrån besöker du även Statens diamantfond, som innehar Rysslands statliga juveler, som uppskattas vara värda 7 miljarder dollar. Turen inkluderar också ett besök på det 65 meter långa underjordiska Kalla Krigsmuseet. På kvällen njuter du av en gruppmiddag på Café Pushkin för att avsluta dagen.
St Petersburg
Dag 4: Moskva till St Petersburg
Efter en avslappnad morgon tar du en privat transfer till tågstationen. Därifrån tar du höghastighetståget Sapsan till St Petersburg där en reserepresentant möter dig. Du kommer sedan att överföras till ditt hotell med resten av dagen på fritiden. 
Hermitage - Ryssland
Dag 5: St Petersburg
Idag får du utforska det hyllade Eremitaget. Det är det största museet för konst och kultur i världen, med samlingar som går tillbaka till stenåldern och spridda över de sex magnifika byggnaderna i Vinterpalatset. 
Pushkin Ryssland
Dag 6: St Petersburg till Pushkin
Du åker ut till St Petersburg för att se den magnifika tsarbyn, känd som Pushkin. Vi har anordnat en guidad rundtur i palatset, både inne och ute. Förbered dig för bladguld och spegelkammare, såväl som dess omgivande anlagda trädgårdar.

Dessutom kommer du att besöka Eremitagepaviljongen, det påkostade Alexanderpalatset (fd kejserliga palatset) och Pavlovskpalatset, som ligger bland natursköna parker och grönska.  
St Petersburg
Dag 7: St Petersburg
Idag kommer du att se Nevsky Prospect, Palace Square, Vinterpalatset, Amiralitetet, Vasilevsky Island och viloplatsen för tsarerna och tsarinerna. Oroa dig inte, du kommer att bli körd! 

Efter din dagstur får du uppleva staden via kanalen, och uppleva det så kallade '0rths Venedig'. Du kommer att segla mellan de fyrtiotvå öarna i floden Neva medan du tar dig an sevärdheterna.

Efter lunch besöker du Yusupov-palatset, känt för att vara platsen där den galne helige mannen Rasputin mördades.
Ryssland Peterhof
Dag 8: St Petersburg till Peterhof
På den åttonde dagen kommer du att köras till Peterhof, ett palats beställt av Peter den store och "mittpunkten" i hans imperium. Han inspirerades av arkitekturens kunglighet i Versailles och ville ha något lika elegant och inspirerande.

Efter detta har du din after0on på fritiden innan du samlas igen som en grupp för den speciella avskedsmiddagen. 

 
Dag 9: Avgång
Du kommer att hämtas och köras till flygplatsen, redo att ta ditt flyg hem. 
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan