Gay gruppresa: Donau River Cruise

Gay Group Trip:

Danube River Cruise

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Upplev gay Budapest med denna spännande gruppresa. Kryssa nerför floden Donau från Budapest till Bukarest med andra hbt-resenärer. Upplev Östeuropas kultur med stil på en lyxbåt och res iland för att ta in all den historia som regionen har att erbjuda.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Donau River Cruise
Gay gruppresa: Donau River Cruise
Gay gruppresa: Donau River Cruise
Gay gruppresa: Donau River Cruise
Gay gruppresa: Donau River Cruise

Gruppresefördelning

budapest-495752_1920
Dag 1 och 2: Budapest
Denna morgon kan du utforska Budapest på egen hand tills ditt rum är klart. Senare har du chansen att bosätta dig i ditt rum innan du möter dina medgäster vid en välkomstmottagning, varefter vi äter middag ombord på Amadeus Queen. Nästa dag kommer att ägnas åt att utforska Budapest vidare. Njut av historiska rundturer i Budaslottet, Fiskarbastionen, det kungliga palatset och Stefanskyrkan. Du har också möjlighet att följa med på en (valfri) utflykt där vi besöker Esztergom och Szentendre. Ikväll äter vi ombord innan vi cruisar längs stadens strandpromenad.
pråmar-742485_1920
Dag 3: Mohacs och Vukovar
Idag kan du följa med på en utflykt till Vukovar och naturparken Kopacki Rit. På Kopacki Rit blir det en båttur så att du till fullo kan uppskatta omgivningarna. Besök senare en liten fiskeby som grundades på 13-talet. Här kommer du att ha ett kort föredrag om fisketekniker, prova lite lokalt vin och smaka på produkter från den östra regionen av Kroatien. Promenera genom Vukovar innan du går ombord på fartyget i kväll.
belgrad-3421460_1920
Dag 4: Belgrad
Vår nästa destination är Belgrad, Serbiens huvudstad och en av de äldsta städerna i Europa. Ta dig in i staden med en rundtur som tar dig till Kalemegdan fästning som är känd för sina fantastiska vyer. Senare besöker vi Nationalmuseet, parlamentet, Terazje-torget, Prinsessan Ljubicas palats och St. Sava-katedralen. Ta en snabb paus med förfriskningar på Hotel Majestic innan vi fortsätter till gågatan, känd för sina butiker och konstgallerier.
Donau-2710113_1920
Dag 5: Iron Gates
Koppla av ombord när vi fortsätter att kryssa Donau. Observera de imponerande Iron Gates, en smal ravin mellan Karpaterna och Balkanbergen.
arkitektur-3339667_1920
Dag 6: Svistov
Idag reser vi med buss mot Veliko Tar0vo, som ligger på stranden av floden Yantra, Bulgarien. Håll utkik efter den historiska Tsarevets fästning där 22 tsarer skrev historia i det andra bulgariska imperiet. Senare kan du besöka 13-talskyrkan St. Peter och Paul, som har underhållits autentiskt sedan medeltiden.
rumänien-2507336_1920
Dag 7: Donau Delta och St. George Village
Denna förmiddag kommer att ägnas åt att kryssa Sfantu Gheorghe, en av Donaudeltats tre huvudkanaler. St. Georges by ligger på avstånd och är utspridda med traditionella stugor med halmtak. När vi når St. George förbered dig för Delta Safari-båtutflykten, som tar dig till de smala kanalerna i Donaudeltat. Här kan du se pelikaner, måsar och hägrar.
peles-slott-818943_1920
Dag 8: Harsova och Bukarest
Förbered dig på att gå av fartyget, eftersom vi idag reser till Constanta, Rumäniens största hamn vid Svarta havet. Håll utkik efter några av stadens mest intressanta landmärken när vi reser till det arkeologiska museet. Vid ankomsten besöker vi den gamla staden till fots, besöker statyn Ovidius Publius Naso och den romerska byggnadsmosaiken. Senare kan du beundra den stora moskén och St. Peter och St. Paul-katedralen. Därefter avnjuter vi lunch vid havet innan vi fortsätter till Bukarest.
rumänsk-ortodox-1335715_1920
Dag 9: Bukarest
Njut av frukost på hotellet, varefter vi åker på en panoramisk rundtur i Bukarest för att se stadens höjdpunkter. Utforska stadens eklektiska arkitektur, samt ett besök på Folkets palats.
peles-slott-818943_1920
Dag 10: Bukarest
Idag är slutet på vår gay gruppresa tillsammans. Överför till Henris Coanda International Airport och förbered dig på ditt flyg hem.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan