Gay gruppresa: Cykling i Puglia

Gay Group Trip:

Cycling In Puglia

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Njut av fantastiska cykelturer längs Salentos kust och utforska staden på denna underbara homosexuella gruppresa. Njut av utsökt italiensk mat och uppskatta italiensk kultur när den är som bäst. Gå ut på en kajaktur där du paddlar längs Porto Selvaggi vilda kusto. Denna resa är ett utmärkt sätt att träffa likasinnade människor och få vänner för livet.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Cykling i Puglia
Gay gruppresa: Cykling i Puglia
Gay gruppresa: Cykling i Puglia
Gay gruppresa: Cykling i Puglia
Gay gruppresa: Cykling i Puglia

Gruppresefördelning

puglia
Dag 1: Lecce
När du har kommit till ditt boende och checkat in kommer du att mötas av gruppledarna som samlar gruppen och diskuterar den kommande veckans agenda. På kvällen bjuds du på en aperitif på taket tillsammans med dina cyklister.
Yoga reträtt i Puglia Gay gruppresa
Dag 2: Gian0caro

Efter frukost träffas du och ser till att din cykel är rätt inställd och säker. Dagens rutt tar dig till Gian0caro. Detta var de viktigaste jordbruksvillorna under andra världskriget. Du kommer att ges möjlighet att prova det lokala brödet och hembakade bakverk. Efter din paus cyklar du till Adriatiska havet. Den som önskar kan ta ett dopp i havet, och det är ett perfekt ställe att ta bilder på den vackra kustlinjen. Det sista stoppet blir vid klostret Santa Maria di Cerrate. Beundra den romerskinspirerade arkitekturen. Gruppen cyklar sedan tillbaka till Lecce för kvällen.


Du är fri att göra som du vill. Besök stadens barockcentrum eller stanna vid dess eleganta barer som "Quanto Basta" för cocktails i världsklass skapade av trendiga italienska Barmen. Du har möjlighet att gå med i gruppen för en kvällsmåltid på en lokal restaurang.
Salento löpning och vandringstur Gay gruppresa
Dag 3: Matlagningskurs
Efter frukost överförs du till en bondgård i Salento. Här kommer du att testa dina kulinariska färdigheter där du kommer att genomgå en matlagningskurs och lära dig att förbereda några traditionella Salento-rätter. Smaka är en viktig del, så efter att du kommer att njuta av din nylagade mat med gruppen!

Du hoppar sedan tillbaka på din cykel och åker till Cesine. Njut av den långa cykelvägen som tar dig genom landsbygden, passerar olivträdfält och vacker natur. Du når äntligen havet, där du är fri att bada i havet eller vila benen och bada i det strålande solskenet.
puglia
Dag 4: Otranto till östkusten
Efter frukost tar du en privat transfer till Lago Azzurro som också är känd som The Blue Lake. Efter att ha tillbringat en tid här kommer du sedan tillbaka längs kusten där du kan beundra det vackra landskapet.

Du kommer sedan till Otranto där du kommer att spendera lite tid på att utforska innan du beger dig för att se de vackra bäckarna i Salento där du kommer att se klipporna i Sant'Andrea och de dolda grottorna av poesi. Du åker sedan tillbaka till Lecce för middag.
puglia
Dag 5: Lecce till Gallipoli
Idag kommer du att genomföra resans längsta åktur, med start i Lecce och slutar i Gallipoli. Rutten tar dig in i landet där du kommer att cykla genom Coperti0 som är känd för sina vinkällare och historiska stad. Du kommer äntligen till staden Gallipoli.

Staden är utspridd med barock stil och staden är ett nätverk av gränder och kullerstensgator. Du checkar in på ditt hotell och får resten av dagen att utforska staden eller åka till stranden.
puglia
Dag 6: Gallipoli
Idag är det på din fritid att utforska stränderna i Gallipoli. Gå till gaystranden eller åk till stan för en sightseeingtur.
puglia
Dag 7: Gallipoli
Idag är din sista cykeltur på resan, du kommer till den vackra staden Santa Maria al Bag0. Härifrån är det dags för ytterligare ett äventyr då du börjar din kajaktur längs Salentos kust. Du kommer att paddla i naturreservatet Porto Selvaggio. Efter lite plaskande är det dags att bege sig tillbaka för en avskedspizza och öl på en lokal restaurang.
puglia
Dag 8: Avgång
Efter frukost, säg din sista goodb1 när du åker till flygplatsen för ditt returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan