Gaygruppresa: Kulturkroatien

Gay Group Trip:

Cultural Croatia

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Följ med oss ​​på denna utforskning av ett av Europas mest natursköna länder. Denna gaygruppresa till Kroatien ger dig möjligheten att uppleva medeltida slott, läckra öar och historiska städer. Njut av att se det bästa av gay Kroatien med likasinnade resenärer.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Kulturkroatien
Gaygruppresa: Kulturkroatien
Gaygruppresa: Kulturkroatien
Gaygruppresa: Kulturkroatien
Gaygruppresa: Kulturkroatien

Gruppresefördelning

city-3335667_1920
Dag 1: Zagreb
När du anländer till Kroatiens huvudstad tar du dig till hotellet innan du träffar resten av gruppen och din reseguide. I Zagreb kommer du att bo på det äldsta hotellet i staden, beläget i centrum.
kroatien-2900001_1920
Dag 2, 3 och 4 - Plitvice nationalpark och Zadar
Efter att ha slagit dig ner i Zagreb kommer du att bege dig mot Plitvice nationalpark, som är känd för sin naturliga skönhet. Den berömda attraktionen har fridfulla sjöar och fantastiska vattenfall. Efter att ha blivit visade runt av en lokal guide, går vi vidare till kuststaden Zadar. Zadar är känt för sina antika romerska ruiner och är värd för imponerande kyrkor och massor av kaféer.
stad-955197_1920
Dag 5, 6 och 7: Hvar
Efter en kort färjetur från Zadar landar du på den pittoreska ön Hvar. Njut av en smak av ölivet i denna kuststad, känd som Stari Grad. Här har du en chans att koppla av på några av de finaste stränderna i Kroatien och njuta av det blå vattnet.
dubrovnik-3116414_1920 (1)
Dag 8, 9 och 10: Dubrovnik
När du har njutit av lite avkoppling i Hvar, reser vi till den mest kända platsen i Kroatien - Dubrovnik. Hem till en ikonisk muromgärdad stad, kommer du att utforska den gamla arkitekturen och kullerstensgatorna. Återigen är det en kuststad, utrustad med en naturskön strandsträcka.
zagreb-2133033_1920
Dag 11 och 12: Zagreb
För att avsluta din gaygruppresa återvänder vi till Zagreb för en sista natt som grupp. Tillbringa dagen på din egen fritid, koppla av eller utforska huvudstaden ytterligare.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan