Gay gruppresa: Colors Of Burgundy Cykeltur

Gay Group Trip:

Colours Of Burgundy Biking Tour

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Älskar du att cykla och Frankrike? I så fall är detta resan för dig! Utforska den natursköna Bourgogne-regionen med en grupp cyklister på detta galliska äventyr. Passerar små byar, slott, kyrkor och romerska ruiner. Du kommer till och med att få chansen att njuta av en vinprovning - det är trots allt Frankrike. 

Denna skräddarsydda cykelupplevelse erbjuder en cykelväg längs de asfalterade vägarna med vacker utsikt; eller en svårare väg längs den obanade vandringsleden genom skogen. Detta lovar att bli en otrolig kulturell upplevelse du aldrig kommer att glömma! 

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Colors Of Burgundy Cykeltur
Gay gruppresa: Colors Of Burgundy Cykeltur
Gay gruppresa: Colors Of Burgundy Cykeltur
Gay gruppresa: Colors Of Burgundy Cykeltur
Gay gruppresa: Colors Of Burgundy Cykeltur

Gruppresefördelning

Frankrike
Dag 1: Beaune
För att börja din resa i Beaune, kommer du att välkomnas på flygplatsen av en av våra representanter och överföras till ditt hotell. För dem som anländer tidigt kan de njuta av en promenad i efterhand längs stadens medeltida murar. På kvällen njuter du av en middag i en historisk lokal och får lära känna dina medcyklister. 
FÄRGER AV BURGUNDY
Dag 2: Beaune till Chateauneuf
På den andra dagen börjar ditt cykeläventyr. Vi åker mot Chateauneuf och passerar Pommard – en pittoresk liten by känd för sitt fina röda vin – och Savigny-lès-Beaune där du hittar ett historiskt slott.

Denna skräddarsydda cykelupplevelse erbjuder en cykelväg längs de asfalterade vägarna med vacker utsikt eller en hårdare väg längs den asfalterade vandringsleden genom skogen. Hur som helst kan du ta in ruinerna av det medeltida klostret St. Marguerite och njuta av en picknick.
Frankrike
Dag 3: Chateauneuf till Semur-En-Auxios
På den tredje dagen avgår du från Semur-en-Axios-slottet ner till Bourgogne-kanalen och korsar små och smala vägar. Vi kommer att passera förbi vetefält och små städer når så småningom Equilly.

Här kan du njuta av en picknick och sedan fortsätta till stranden av Lac de Pont, där du kan ta ett dyk och svalka dig i solen. Efter detta fortsätter du mot den medeltida staden byggd på klippor vid floden Armancon, Semur-en-Auxios. Resten av dagen kommer att vara på din fritid. 
Frankrike
Dag 4: Semur-En-Auxios
Det finns två cykelturer att välja mellan. En av dem tar dig på en 35 mils resa till ett kloster från 12-talet omgivet av spretande. Den andra tar dig till basilikan St. Madeleine. Du kan också välja mellan en vandringstur längs stranden eller ta dagen i din egen takt och koppla av.

I efter0on kommer du att njuta av en vinprovning av regionens finaste druvor.
Frankrike
Dag 5: Semur-En-Auxios till Seine L'Abbye
Detta kommer att bli den kortaste men också den mest utmanande resan när du tar dig an de många vidsträckta kullarna i dalarna. På väg mot Flevigny kommer du över en medeltida stad och resterna av ett 17-talskloster. Omgivningen kan se bekant ut eftersom mycket av filmen "Chocolat" spelades in här. 

Därifrån tar du dig till Hauteroche, en traditionell gammal stad, och till St. Seine l'Abbaye där du passerar romerska ruiner och starten på floden Seine. 
Frankrike
Dag 6: St. Seine L'Abbaye till Gevrey-Chambertin
Den sjätte dagen passerar du genom den historiska byn Malain, som erbjuder fantastisk utsikt över dalarna. Du cyklar vidare till staden Gevrey-Chambertin och passerar pittoreska kanjonområden. Efteråt kommer du att njuta av en guidad rundtur i slottet och ha tid att njuta av några av regionernas fantastiska röda viner. 
Frankrike
Dag 7: Gevrey-Chambertin till Beaune
På den sjunde dagen tar du dig tillbaka till Beaune. Längs vägen kommer du att stöta på några vinproducerande städer som Hambolle-Musigny, Vosne-Romanee och Nuits St. George. Tillbaka i Beaune har du tid att göra mer sightseeing eller cykla vidare till slottet på La Rochepot.
Vinrött vin
Dag 8: Avgång
Du kommer att hämtas på hotellet och köras till flygplatsen för din returflygning. 
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan