Gaygruppresa: Australien och Mardi Gras

Gay Group Trip:

Australia and Mardi Gras

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Besök den häpnadsväckande Urulu / Ayers Rock och livliga Sydney på denna gaygruppresa till Australien. Med likasinnade resenärer kommer du att uppleva spänningen i Australien och bo i lyxigt boende längs vägen. På denna gaygruppresa kommer du att utforska Outback, Fort Douglas och den ikoniska Urulu / Ayers Rock och Sydney.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Australien och Mardi Gras
Gaygruppresa: Australien och Mardi Gras
Gaygruppresa: Australien och Mardi Gras
Gaygruppresa: Australien och Mardi Gras
Gaygruppresa: Australien och Mardi Gras

Gruppresefördelning

Dag 1: Sydney
Din gaygruppresa till Australien börjar i historiska Sydney, där du kommer att mötas och förflyttas av en turnérepresentant. Här bor du i lyxigt boende på den underbara Bondi Beach. Denna after0on kommer att vara på din egen fritid, vilket ger dig en chans att varva ner efter en lång dag av resande.
Australien och Mardi Gras Gay Gruppresa
Dag 2: The Outback
Njut av en rejäl frukost innan vi flyger till Uluru. Ursprungligen hette Uluru, Uluru / Ayers Rock är ett ikoniskt landmärke som vi kommer att bevittna vid vår ankomst. Tillsammans med guidade turer i vildmarken, som beskriver landskapets historia och kultur.
från
Dag 3: Uluru
Med början tidigt kommer vi att bevittna soluppgången över Urulu från en fantastisk utsiktspunkt.

Efter en picknick i vildmarken stannar vi vid Mutitjulu vattenhål, tar en naturskön flygning över Urluru och njuter av en "natt i ljusets fält".
sten-737093_960_720
Dag 4: Port Douglas
Idag beger vi oss till den nordöstra kustlinjen, där vi kommer att bo de kommande fyra nätterna. Under din vistelse har du chansen att ta guidade naturvandringar längs stranden eller genom skogen, stjärnblicka på observatoriet, fågelskådning och en mängd andra aktiviteter.
moln-2316580_960_720
Dag 5: Mackay Coral Cay
Idag utforskar vi de vackra stränderna i östra Australien. När vi åker tidigt från marinan kommer vi att segla och s0rkel över Coral Cays of Mackay och Undine Reefs.

Om s0rkling inte är din kopp te, ta en rundtur på en båt med glasbotten eller gå över de himmelska vita sandstränderna i Mackay Coral Cay.
daintree-4337397_960_720
Dag 6: Daintree Rainforest
Idag beger vi oss till Cooya Beach, en traditionell fiskeplats för Kuku Yalanji-folket. Efter att ha njutit av sevärdheterna beger vi oss till Mossman Gorge, där vi kommer att välkomnas med en traditionell rökceremoni från aboriginerna.
port-douglas-970982_960_720
Dag 7: Fritid
Idag njuter vi av vår sista dag i australiensiska djurliv innan vi beger oss tillbaka till Sydney. Oavsett om det är att vandra genom skogsbruket eller varva ner vid poolen, är den här dagen din att göra som du vill.
Australien och Mardi Gras Gay Gruppresa
Dag 8: Sydney
Idag anländer vi till Sydney. Inför Mardi Gras-helgen har du en dag att fira och bekanta dig med staden.
Australien och Mardi Gras Gay Gruppresa
Dag 9: Sydney
Djurälskare kan se fram emot dagens aktiviteter, eftersom du kommer att delta i en safari i himlen på en linbana. Gå tillbaka till marken för en timslång rundtur i Taronga Zoo.

Sista stoppet på din turné idag är Sydney Opera House, där du kommer att gå in och bevittna lokalens extraordinära arkitektur. Senare kan du njuta av en utsökt lunch på Opera Kitchen.
Australien och Mardi Gras Gay Gruppresa
Dag 10: Sydney
Vi börjar vår dag med en kort resa till The Rocks, en liten kolonialstad strax under Sydney Harbour Bridge. Vi tar en aboriginguide runt The Rocks, som beskriver hamnens aboriginiska historia.

Vi kommer att tillbringa resten av dagen med att ägna oss åt festerna under Sydneys Mardi Gras-festival. Vi kan hjälpa till, eller så kan du göra vad du vill på denna enormt populära homosexuella och lesbiska fest i hela staden!
Australien och Mardi Gras Gay Gruppresa
Dag 11: Sydney
Idag får du en chans att koppla av efter 1-dagens festligheter. Det finns valfria utflykter, som Sydney Harbour Bridge Climb, för dem som söker spänning efter Mardi Gras!
Australien och Mardi Gras Gay Gruppresa
Dag 12: Avgång
Efter frukost kommer vi att tillhandahålla en transfer för ditt returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan