Gruppresa för homosexuella: Amazon Cruise och Machu Picchu

Gay Group Trip:

Amazon Cruise and Machu Picchu

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Följ med på en lyxig gaygruppresa och upplev två av de ultimata bucketlist-destinationerna, Machu Picchu och Amazonas. Du börjar med att utforska den pulserande staden Lima. Sedan flyger du till Iquitos och ger dig ut på en lyxig kryssning in i Amazonas regnskog. På vägen kommer du att se extraordinära varelser och scener av stor naturlig skönhet. Du kommer att njuta av fina viner och cocktails ombord.

När vi går iland kommer vi att tillbringa ett par dagar med att utforska den heliga dalen. Det är sedan dags att gå ombord på vista-dome-tåget och bege dig till Inkamas förlorade stad, Machu Picchu.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gruppresa för homosexuella: Amazon Cruise och Machu Picchu

Gruppresefördelning

Lima
Dag 1: Lima
Du kommer att överföras från Jorge Chavez internationella flygplats till vårt hotell i centrala Lima.
Wyndham Costa Del Sol Lima
Dag 2: Lima
På morgonen utforskar vi stadens historiska centrum, ett UNESCO: s världsarv. Vi besöker klostret i San Francisco-klostret, det är den främsta religiösa platsen i Lima. Det ger dig en glimt av kolonialtiden. Vid katedralen ser vi graven till grundaren av Lima, Francisco Pizarro.

Vi äter lunch på Cafe del Museo, det ligger i en herrgård som är byggd på ett tempel före erövringen. Du tenderar att hitta dessa lager av historia i Latinamerika. Vi kommer sedan att njuta av en paramic bilresa tillbaka till hotellet.
Lima
Dag 3: Lima och Iquitos
I morse flyger vi till Iquitos och träffar besättningen på vårt skepp. På Nauta kommer vi att njuta av en VIP-hälsning. När vi anländer till Delfins privata hamn går vi ombord på fartyget och sätter segel. Vi tar cocktails ombord och seglar in i Amazonas.
Samirien
Dag 4: Samiria River / Yanayucu River
När vi seglar på floden Samiria kommer vi att se ett rikt djurliv. Förvänta dig scharlakansröda aror, tukaner, blå och gula aror, paraplyfåglar, apor och mer. Våra naturforskare ombord kommer att dela sina kunskaper med oss.

Efter lunch seglar vi vid bäckarna och lagunerna i Yanayaquillo. Du kan till och med prova på kajakpaddling och simma med rosa delfiner.
Pucate
Dag 5: Pucate River / Nauta Caño
Idag kryssar vi genom det fantastiska landskapet i Pacaya Samiria National Reserve. Efter lunch åker vi till Nauta Caño Creek och ser exotiskt djurliv, inklusive tamarilloapor och sengångare.
Amazon River Cruise och Machu Picchu Gay Group Trip
Dag 6: Fundo Casual / San Francisco
På väg in i regnskogen längs Fundo Casual-leden, går vi genom frodig vegetation och ser varelserna som utgör Amazonas. Sedan ska vi besöka San Francisco (inte den där!) och se det lilla samhället som bor där. Detta kommer att vara din chans att träffa en lokal Amazonas.
Nauta
Dag 7: Avstigning / Nauta
Vi går av i morse och går tillbaka till Iquitos flygplats. På vår väg besöker vi Rescue and Rehabilitation Center of River Mammals. Då är det dags att flyga till Cusco.
Urubamba
Dag 8: Heliga dalen / Urubamba
Urubamba Vallee i Anderna ligger nära Machu Picchu. Efteråt kör vi till Saltpans of Maras, ett arkeologiskt underverk före Inka. Middag på Tambo del Inka hotell.
Heliga dalen
Dag 9: Heliga dalen
Koppla av på hotellet eller prova på några valfria aktiviteter, som kajakpaddling eller ridning. Vi äter en rejäl lunch och besöker sedan Ollantaytambo, som föregår Machu Picchu.
Heliga dalen
Dag 10: Sacred Valley / Machu Picchu
Från Ollantaytambo tar vi ett tåg till Agua Calientes. Här äter vi lunch och beger oss sedan till Inkaernas förlorade stad. En lokal guide tar oss genom Machu Picchu och hjälper till att reda ut dess mystiska historia. Machu Picchu är ett av den moderna världens stora underverk och är ett av de bästa resmålen.
Cusco
Dag 11: Machu Picchu / Cusco
Idag ska vi göra ett andra besök i Machu Picchu. Alternativt kan du vandra uppför Huaynapicchu. Annars är Machu Picchu din att utforska i din egen takt. Vi ska övernatta på ett lyxhotell i Cusco. Middag på egen hand och kväll på egen hand.
Machu Picchu
Dag 12: Cusco
På vår sista hela dag tar vi en rundtur i Cusco. Med början på dess centrala torg besöker vi katedralen och ser en imponerande samling guld från kolonialtiden. Conquistadorerna kom på jakt efter guld och guld de hittade.

Vi besöker Koricancha-klostret som är byggt, naturligtvis, på Koricancha (plats av guld). Det var tidigare ett inkatempel som ägnas åt soldyrkan. På kvällen äter vi en piscoprovning och en avskedsmiddag.
Machu Picchu
Dag 13: Avgång
På vår sista dag besöker vi Sacsayhuaman-fästningen, en imponerande inkastruktur från 15-talet. Vi besöker Pre-Colombian Art Museum och lär oss om lapptäcket av kulturer som gjorde Peru.

Efter lunch blir du transfererad till Cuscos flygplats för ditt returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan