Gruppresa för homosexuella: 8-dagars Inca-äventyr

Gay Group Trip:

8 Day Inca Adventure

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Njut av Perus mest ikoniska sevärdheter på denna 8-dagars gaygruppresa. Upplev inkaruinerna i Machu Picchu, ta ett naturskönt tåg genom Anderna och besök de pingvinfyllda Ballestasöarna.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gruppresa för homosexuella: 8-dagars Inca-äventyr

Gruppresefördelning

mujer-peruana-1890424_1920
Dag 1: Lima
När du kommer till Peru kommer du att befinna dig i hjärtat av en av dess mest livfulla städer. I Lima träffar du andra medlemmar i gruppen innan du utforskar stadens höjdpunkter. Fördjupa dig i den berömda kulinariska scenen, de vackra kustvyerna och den livliga historien. Det kommer också att finnas en chans att ta del av det livliga nattlivet.
machu-picchu-2782850_1920
Dag 2 och 3: Heliga dalen
Efter att ha upplevt spänningen i Lima beger vi oss till närliggande Cusco. Efter att ha flugit över Anderna, kommer vi att bosätta oss i den heliga dalen, tidigare känt för att vara hem för en inkakejsare. Här kommer vi att tillbringa de kommande två nätterna av vår resa, nedsänkt i regionens natursköna landskap.
peru-2486842_1920
Dag 4: Machu Picchu och Aguas Calientes
På morgonen avgår vi från Ollantaytambo för att ta ett naturskönt tåg genom Anderna. När vi reser förbi Urubambafloden kommer vi snart till bergsstaden Aguas Calientes. Efter en snabb paus på botten av berget tar vi oss upp till Machu Picchu där vi möts av en lokal peruansk reseguide. Efter mycket utforskande, reser vi tillbaka nerför berget för att tillbringa natten i Aguas Calientes, omgiven av bergets skönhet.
vinicunca-2702788_1920
Dag 5, 6 och 7: Cusco
Idag kommer du att uppleva den fridfulla soluppgången över Machu Picchu, eller alternativt kan du vandra uppför Wayna Picchu innan du hoppar tillbaka på det natursköna lilla tåget. Vi åker tillbaka till Cusco för en tre nätters vistelse, där du kommer att kunna utforska de lokala antika platserna, smaka på unika delikatesser och till och med uppleva gay nattliv på toppen av Anderna.
historiskt centrum-3416862_1920
Dag 8: Lima
På din sista dag kommer du att fira med en gaygrupptur genom den berömda inkaleden. Efter att du har upplevt inkahistoriens underverk kommer du att säga så länge till Peru.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan