La Demence @ Fuse Club

La Demence @ Fuse Club

En av Europas mest populära gaydansfester.

La Demence @ Fuse Club

Platsikon

208 rue Blaesstraat, bryssel, Belgien, 1000

En av de allra bästa, största och mest populära gaydansfesterna i Europa.

La Demence hålls på multi-level Fuse Club, med fyra barer, två dansgolv och ett mörkt rum. Attraherar internationella män i alla åldrar och stilar. Inga klädkoder.

Varje månad är ett annat tema, så kolla webbplatsen för detaljer om kommande fester.

Funktioner:
bar
Dans
Mörkt rum
Musik
Betygsätta La Demence @ Fuse Club
3.7
Publikens betyg

Baserat på 42 avgivna

N
Neil

2 Nov 2017

Huvudpartiet var inte bra

La Demence är en legendarisk klubb som normalt håller bra evenemang. 28-årshelgen var dock inte bra. Det var dåligt organiserat, långa köer för allt och tråkiga DJ-set. Huvudfesten den 28.10 var de största inomhusfesterna jag sett, men det var dåligt organiserat. Personalen var alla vänliga, men säkerheten organiserade inte kön. De med band hade förtur men säkerheten organiserade inte detta och fick alla att stå i kö i nästan 3 timmar! Skåpsplatsen var kostsam och tog tid att köa för att bli klar. Skåp saknades och några fungerade inte. Detta slösade bort nästan en timme efter att ha stått i kö så länge. Fuse-platsen måste vara större - det var för trångt och farligt. DJ-seten var tråkiga, Steven Redant spelade precis en podcast som han lade ut på nätet några dagar tidigare. Paganos uppsättning var en reklamuppsättning för hans egna låtar och remixer, som spelades om och om igen under helgen och vid vartannat set som han har spelat över hela Europa nyligen....musiken rör på sig...publiken har redan tråkigt ihjäl. Ljudet på huvudfesten var hemskt, för mycket bas. Grattis på årsdagen La Demence Team, men du måste förbättra dig för att ta ut 120 euro inträdesavgifter.
E
Ekachai chieochalakom

1-Mar-2014

Legendary

Denna fest är legendarisk, inte att missa om du råkar vara i Bryssel under festhelgen. Det mörka rummet på övervåningen var så packat med heta skäggiga killar på förra festen. Definitivt gå tillbaka för mer.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.