Klubben Fort Lauderdale

Klubben Fort Lauderdale

The Club Fort Lauderdale

Platsikon

110 NW 5th Avenue, Fort Lauderdale, USA, 33311

I dag: $ 15 skåp - Varje måndag
I morgon: 1/2 pris rum - Varje tisdag
Gaybastu i hjärtat av Fort Lauderdale. Klubben erbjuder en oas för män att koppla av, umgås och träffa andra män.

Öppet 24 timmar. Faciliteterna inkluderar en uppvärmd pool, bastu, privata rum, komplett gym.
Funktioner:
Gym
Jacuzzi
Bastu
Ångbad
Solterrass
Swimming pooler och badhus
Betygsätta Klubben Fort Lauderdale
3.3
Publikens betyg

Baserat på 39 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

j
jon

10 Jun 2022

Hade en bra tid

Jag förväntade mig att personalen skulle vara hemsk enligt recensionerna, men de var vänliga och hjälpte mig, jag hade inte varit tidigare... kommer att gå tillbaka på kvällen nästa gång.
J
Joe

20-februari-2022

Personalen behöver utbildning

Jag stod i kö i en timme bara för att stöta på den käraste drottningen bakom disken på powertrip. Jag har varit där förut och hade ett pass med mig som ID det visar mitt ansikte och födelsedatum - men gick nyligen ut. Du skulle ha trott att jag mördade hans barn, det var världens undergång att det gick ut. Lyssna, du kan se mitt ansikte och födelsedatum. Att du följer brevets bokstav är en skam. Människor som jag som du talar oförskämt med är de som håller dig anställd. Skaffa ett liv. Det verkar som att du behöver lägga dig - eller inte kan.
J
J

26-april-2022

Utgått är utgått

Skam dig, självklart nekade de inträde.. gått ut är inte giltig form av ID-period. Det är inte giltigt någonstans för någonting. Ingen annan än dig själv att skylla!
W
Willmer

8-september-2021

chefen och personalen mycket dåligt bemötande

God eftermiddag, tack för svar, jag säger att om det var dålig uppmärksamhet eftersom jag har besökt klubben i mer än 5 år och ingenting någonsin har hänt så har jag mitt pass, men på länge har jag inte burit det med mig som en försiktighetsåtgärd för förlust eller stöld och hur De flesta platser jag besöker accepterar identifiering, här i Miami där min bostad är och även på flera platser i Fort Lauderdale, för det som behövs är mitt namn och min ålder som legitimationen säger mycket bra längst ner är detta inte ett körkort endast i identifieringssyfte. Det vill säga, det är inte ett körkort som bara i identifieringssyfte, när jag åker igen kommer jag också att bära mitt pass.
M
Max

24-Dec-2019

Trevligt ställe att koppla av och ha kul

Klubben är en stor plats. Lite dyrt skulle jag säga men det var okej. Det är väldigt rent (i själva verket när jag kom till ångrummet och toaletterna städades det i cirka 30 minuter, lite irriterande eftersom jag ville duscha och jag inte kunde) men det lämnades obefläckat rent. För en plats i den här storleken borde det finnas fler toaletter och duschar. "Lek" ytorna är lite små (bara ett rum med 6 stugor för gloryholes och 1 rum med porrfilmer och en sele. Det skulle vara trevligt med ett mörkrum, labyrint, etc. De har plats för det! Beskyddare är väldigt varierande, alla åldrar, storlekar etc. Jag hade det jättebra och skulle komma oftare om det inte var så dyrt.
M
Mike

5 Aug 2019

Fruktansvärt smutsigt ställe med oprofessionell personalparkering är inte säkert här.

Parkering är inte säker. Här behandlas kunderna illa!!! Slösa inte din tid med det här stället, det är smutsigt och dyrt utan service till sina kunder. Mycket oförskämd personal.
J
JOHN

8 Nov 2020

RITZ AV ALLA BADHUS. MGT Ska betalas mer än sex siffror.

RITZ AV ALLA BADHUS. MGT SKA BETALAS MER ÄN 6 SIFFROR.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.