Dryck

Koh Phangan · Gay scen

Koh Phangan är känt för sina månatliga Full Moon-fester och har en mycket välkomnande gayscene med flera gayägda barer och gayvänliga platser på ön.

Koh Phangan · Gay scen

For You
Platsikon

145/1 Moo 1, Soi Krung Thai, Koh Phangan, Thailand

Visa på kartan
3.3
Publikens betyg

Baserat på 10 avgivna

Gayadviesad bar & pensionat i hjärtat av Thong Salas centrum på Koh Phangan. For You serverar ett brett utbud av fina cocktails samt utsökt mat.

Barens vänliga service och centrala läge gör den till en perfekt plats att börja, avsluta eller ha en rolig utekväll. Prova deras berömda hamburgare och franska crêpes. Barens avslappnade, fördomsfria atmosfär lockar både homosexuella och heterokunder.

För dig pensionat på övervåningen erbjuder mysiga, prisvärda rum med luftkonditionering och gratis WiFi.
Funktioner:
bar
Kostnadsfri Wi-Fi

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Alcove
Platsikon

15/1 Moo 6, Hingkong Beach, Koh Phangan, Thailand

Visa på kartan
4.7
Publikens betyg

Baserat på 3 avgivna

Denna mysiga, lesbiskägda bar och bistro ligger precis vid stranden. De vackra franska värdarna Melanie och Karinne kommer omedelbart att få dig att känna dig som hemma.

Alcove serverar en fantastisk meny med läckra viner, ostar, delikatesser, rostade ankben, sallader och många fler. Perfekt för solnedgångar och populär bland hbt-personer på söndagar när det är livemusik och eldshower.

Bungalow Alcove erbjuder prisvärda rum nära stranden med gratis WiFi.
Funktioner:
bar
Kostnadsfri Wi-Fi
Levande musik
Musik
Restaurang

Vardag: 08:00 - 21:00

Helg: 08:00 - 21:00

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.