Jakarta Gaybarer och klubbar

Jakarta Gaybarer och klubbar

Jakartas gaynattliv är mycket begränsat. Apollo är stadens mest populära nattklubb och bar som blir livligare på helgen.

Jakarta Gaybarer och klubbar

Apollo
Platsikon

U/G Bellagio Mall, Mega Kuningan, Jakarta, Indonesien

Visa på kartan
3.6
Publikens betyg

Baserat på 99 avgivna

Den stora Apollo-baren och nattklubben med 500 kapacitet har en scen, dansgolv med utmärkt ljud- och ljussystem, populärt bland HBT-publiken.

Några av de mest begåvade lokala DJ:s håller festen igång med hitlistor, tribal och progressiv housemusik. Förvänta dig de bästa dragshowerna och några av de hetaste go-go-dansarna.

Entréavgiften inkluderar din första drink. Signaturcocktails och drinkkampanjer som erbjuds - Kolla Apollos hemsida för detaljer.
Funktioner:
bar
Dans
Kostnadsfri Wi-Fi
karaoke
Levande musik
Musik

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Oh La La Café
Platsikon

Bellagio Boutique Mall, Unit OG 1-2, Mega Kuningan Timur Kav E 4.3, Jakarta, Indonesien

Visa på kartan
3.6
Publikens betyg

Baserat på 17 avgivna

Detta populära gayvänliga kafé och restaurang serverar ett urval av läckra bakverk, signaturmåltider och olika varma och kalla drycker. Det finns flera filialer av Oh La La i Jakarta. Öppet för frukost, lunch och middag. Blir upptagen de flesta nätter i veckan.
Funktioner:
bar
Kafé
Musik

Vardag: 07:30 - 02:00

Helg: 07:30 - 02:00

Senast uppdaterad den: 17-februari-2024

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.