Trinity Silom Hotel

4-Stjärnhotell i 150 Soi Pipat 2, Silom, Bangkok, Thailand

Varför Travel Gay älskar det här hotellet?

2017 mest bokade
2017 mest bokade

★★★★ 25

2018 mest bokade
2018 mest bokade

★★★★ 25

2019 mest bokade
2019 mest bokade

★★★★ 25

Betygsätta Trinity Silom Hotel

Bredvid BTS skytrain. Utmärkt värde.

Hotellbeskrivning

Undangömt längs en lugn sidogata, är Trinity Silom bekvämt nära både BTS Skytrain-stationen och Silom gay scen, som Telefon Pub.

Om du inte kan somna, sent på natten gay bastu mani är precis runt hörnet. Maj restauranger och närbutiker i närheten. Chu Cafe (ligger i samma byggnad) är en riktig favorit hos oss. Hotellpersonalen är hjälpsam och så gayvänlig som de blir.

Hotellet erbjuder bekväma, väldesignade, prisvärda rum med gratis WiFi, en restaurang, pool och gym. Ett ständigt populärt val bland Travel Gay användare.

Tjänster och faciliteter

Kostnadsfri Wi-Fi

Gym

Restaurang

Butik

Solterrass

Swimming pooler och badhus

Välj dina rum på Trinity Silom Hotel

Rum och gäster
1 Rum 2 Vuxna
Detta hotell är fullbokat för dessa datum. Vänligen ändra dina datum för att kontrollera tillgänglighet eller sök efter ett alternativt hotell i Bangkok
J
John

15-februari-2014

Tredje besöket och kommer tillbaka igen.

Tredje vistelsen på Glow. Alltid bra värde och servicen är mycket bra. Platsen är lysande för både gaybarer i Silom och för att ta sig runt i staden eftersom Skytrain-stationen ligger precis intill. Rummen är rena och bekväma. Hotellet har en anständig pool och terrass i en byggnad granne med hotellet - men lätt att ta sig till. Rekommenderad. Kommer att komma tillbaka.
K
Kevin

28-februari-2013

Trinity Silom Hotel

Partner och jag, och en vän, bodde på Glow bara den här veckan. Det är inte alls gay, men tillåter homosexuella mäns besökare. De nya rummen är stora, bra frukost tillhandahålls, pool och gym finns i nästa byggnad. Den bästa funktionen är närheten till BTS-stationen. Området Silom Road ligger inom gångavstånd. På samma gata ligger Sauna Mania och Adonis Massage en rask 5 minuters promenad. Ett bra val av smart men ekonomiskt hotell i Bangkok.
R
Robbie

28-Dec-2012

Trinity Silom Hotel

Renoverat och mycket modernare än när jag senast besökte. Glow är bekvämt beläget för BTS, rummen är bekväma och rymliga. Gymmet, poolen och tennisbanan ligger i ett gemensamt komplex intill, men det är inget problem. Bra läge för gayscenen, mycket vänlig personal. Överlag nöjd och tycker att det är bra valuta för pengarna.
G
G

4-Dec-2019

blixtrande

Tredje vistelsen på Glow. Alltid bra värde och servicen är mycket bra

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.