Bridgeport

Wilmington Gay Guide och hotell

Wilmington är huvudstaden i delstaten Delaware. Det har en liten gay scen som tillgodoses för att vara en gaybar.

Wilmington är en kompakt stad som är USA:s näst minsta stat. Delaware anses vara USA:s "First State" och det är där stjärnorna och ränderna först växte upp. Du kan besöka några av de tidigaste koloniala byggnaderna i Wilmington.

Hotell i Wilmington

Wilmington Besök Old New Castle för att se stadens koloniala historia. Du kan också besöka några av herrgårdarna, parkerna och konstgallerierna. Wilmington är en stad med många kulturella attraktioner.   Kontrollera priser och boka nu

Gayvänliga Wilmington-turer och upplevelser

Bläddra bland vårt handplockade urval av gayvänliga turer och upplevelser i Wilmington från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Bridgeport

Gaybarer i Wilmington

  Crimson Moon Tavern
  Platsikon

  1909 W 6th St, Wilmington,

  Visa på kartan
  Crimson Moon Tavern är den enda gaybaren i Wilmington, DE. Det finns ett dansgolv på övervåningen och ett utomhusdäck. Lokalen är värd för dragshower och karaokekvällar. Crimson Moon Tavern är en mötesplats för gaygemenskapen i delstaten Delaware.
  Funktioner:
  bar

  Vardag: Ons-tors: 5:30-12:XNUMX

  Helg: Fre: 5:30-1:7 Lör: 30:1-XNUMX:XNUMX

  Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

  Har vi fått något fel?

  Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.