Kotor

Kotor Gay Guide och hotell

Kotor är en charmig stad i Montenegro omgiven av berg och ligger över en vik vid Adriatiska kusten.

Kotor är kanske inte lika känd som Dubrovnik, men den är lika stämningsfull och elegant – kanske ännu mer. Du hittar omöjligt romantiska historiska byggnader att utforska. Kotor är så lockande att du kan bygga din resa runt Balkan i den här staden.

Hotell i Kotor


Kotor

Kotor är en medeltida stad med slingrande kullerstensgator att utforska. Du hittar gömda gångvägar, historiska kyrkor och charmiga kaféer och barer att utforska. Den mest slående delen av Kotor att utforska är Stari Grad (Gamla stan).

 

Kontrollera priser och boka nu

Hotell i Kotor

Här är vår guide till några av de bästa hotellen i Kotor, Montenegro, för homosexuella resenärer. Kotor har många charmiga boutiquehotell i historiska byggnader.
Hostel Old Town Kotor
Platsikon

Stari Grad 284, Kotor

Visa på kartan
Varför detta hotell?
Old Town Hostel ligger i Gamla stan i Kotor i en unik byggnad som grundades på 13-talet och erbjuder en verklig Kotor-upplevelse till överkomliga priser. En gång ägd av den lokala adelsfamiljen Bisanti, nu uppväckt som Old Town Hostel Kotor, erbjuder de en verkligt unik form av vistelse i Kotor.

Snyggt inredda Old Town Hostel East Wing har 8 sovsalar (med 5,6,7,8 & 12 bäddar), 3 dubbelrum och en lägenhet. I deras West Wing har de 4 sovsalar (med 5,6 & 8 bäddar) och 2 dubbelrum. Varje sovsal har eget badrum med dusch och toalett. I sovsalarna och rummen hittar du ett litet pentry. I både östra och västra vingarna har de större fullt utrustade kök för mer matlagning.

De ligger bara 1 minuts promenad från de mest kända stadens bekvämligheter, Sv Tryphon-katedralen, och ingången till stadens befästningar.

Missa inte deras veckoevenemang, inklusive Karaoke, Game Nights och Sangria Night!
Palazzo Drusko
Platsikon

Stari grad 484, Kotor

Visa på kartan
Varför detta hotell?
Palazzo Drusko, beläget i ett 600 år gammalt stenhus som tidigare ägdes av montenegrinsk adel, ligger bara 150 meter från St. Tryphons katedral i Kotor och erbjuder luftkonditionerat, rymligt och bekvämt boende. Rummen är individuellt inredda i traditionell stil med 150 år gamla möbler, stenväggar och träelement, vilket verkligen ger charmen i Gamla Stan i Kotor.

Gratis allmän parkering finns i närheten. Flygplatstransfer erbjuds mot en extra kostnad, samt en resedisk och conciergeservice. Engelska och norska talas på boendet.

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.