Gay Galapagosöarna

Gay Galapagosöarna

Galapagosöarna, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, är en förtrollande skärgård känd för sitt unika djurliv, orörda stränder och rika ekologiska mångfald

Galapagosöarna är ett naturligt underland och en älskad destination för HBTQ+-resenärer. Dessa öar, som ligger öster om fastlandet Ecuador och hem för mer än 30,000 XNUMX invånare, är kända för sitt unika djurliv och hisnande landskap. Den inkluderande atmosfären gör dem till en idealisk plats för en oförglömlig resa.

När du besöker Galapagosöarna hittar du ett välkomnande paradis för olika äventyrare, där djurlivet är lika mångsidigt som besökarna. 

Galapagosöarna turer

Upplev exceptionella möten på nära håll med sällsynta vilda djurarter när du åker på en rundtur på Galapagosöarna!
Ecoventura
Platsikon

Galápagosöarna, Ecuador, Galapagos, Ecuador

Visa på kartan
2.8
Publikens betyg

Baserat på 80 avgivna

Ägare Beskrivning: Ecoventura har omdefinierat småbåtsupplevelsen genom att fördjupa resenärer i minnesskapande livsberikande upplevelser med mindre grupper som delar vår passion för bevarande och är mycket välkomnande på sina turer.

Smakämnen Origin, Theory, & Evolve av Ecoventura tillhandahålla en intim och exklusiv miljö för bara 20 gäster per fartyg, som är i linje med vårt uppdrag att betona destinationens imponerande egenskaper samtidigt som den minimerar påverkan på det känsliga ekosystemet. Det flytande femstjärniga boutiquehotellet lanserades 2016, 2019 och 2023. är en del av Relais & slott samling. Namnen var inspirerade av Charles Darwins Evolutionsteorin och Arternas ursprung. 

Lyxen med yachten överträffas endast av besättningen på 13, ledda av kaptenen och en concierge, som inte kan göra tillräckligt för att säkerställa en flytande femstjärnig boutiquehotellupplevelse. Tio designerhytter med påkostade badrum Utrustningen är vackert inredd med king size-sängar och erbjuder spektakulär fri havsutsikt och duschkabiner med regndusch.

Avancerade bekvämligheter inkluderar ett skuggigt soldäck med dagbäddar, en bar och jacuzzi. Perfekt för avkoppling och luncher som serveras utomhus. Det finns en concierge, ett fitnesscenter, ett bibliotek, en butik, gratis Wi-Fi och en öppen bar. Att äta ombord är en fest för dina sinnen. Varje måltid är noggrant tillagad, med middag en vackert pläterad fyra-rätters meny med lokalt producerade ecuadoriansk-inspirerade rätter.

Avgångarna är varje söndag och erbjuder två spännande 7-nätters resplaner som besöker de yttersta avlägsna öarna i skärgården, och erbjuds inte som kortare segment. Gå iland i sällskap med en kunnig naturforskare i små grupper om högst tio per guide. Vårt förhållande mellan naturforskare och passagerare är det mest gynnsamma på Galapagos, vilket skapar en intim, kurerad upplevelse för gästerna att gå i deras takt. Utforska till fots eller med kajak, Stand-Up paddleboard eller en glasbotten för en djupgående inlärningsmiljö.

Fördjupa dig i Galápagos spektakulära landskap, till lands och till sjöss, med sådana äventyrsaktiviteter som vandringar över lavafält och genom frodiga skogar, tillsammans med snorklingsturer över korallrev, kajakpaddling och mycket mer.

Upplev exceptionella möten på nära håll med sällsynta arter av vilda djur som inte har utvecklat en rädsla för människor, tack vare deras unikt isolerade miljöer – ett fenomen som kan bevittnas på väldigt få andra platser i världen. Du kommer att ha chansen att observera sjölejon, pingviner, havssköldpaddor, jättesköldpaddor, delfiner, valar och hammarhajar, marina och landliga leguaner, blåfotade bröst och otaliga fler varelser.

Funktioner:
rundturer
lyxturné
båtuthyrning

Vardag: 24 timmar

Helg: 24 timmar

Senast uppdaterad den: 1-jul-2024

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.