Gay Boracay · Barer och klubbar

Gay Boracay · Barer och klubbar

Boracay har en livlig nattlivsscen där de flesta barer lockar mycket blandade, olika folkmassor. Några av de mest gay-populära platserna finns runt D'Mall vid Station 2.

Gay Boracay · Barer och klubbar

EPIC
Platsikon

D'Mall vid stranden, Station 2, Boracay, filippinerna

Visa på kartan
3.1
Publikens betyg

Baserat på 14 avgivna

Populär nattklubb, restaurang, bar och festlokal. Körs av samma team bakom Manilas hetaste superklubbar (Encore, Manor och Republiq), EPIC är platsen att se och ses i Boracay!

EPICs läge vid stranden erbjuder en avslappnad atmosfär och fantastisk utsikt över White Beach. Restaurangen serverar en omfattande meny med asiatisk och västerländsk mat. På natten förvandlas lokalen till en klubb med utomhusdansgolv och har några av de bästa lokala och internationella DJ:s.

EPIC är värd för de största sommarfesterna på ön. Publiken är blandad, med några homosexuella killar. Täckningsavgiften inkluderar två drinkar. Beläget vid stranden i D'Mall, Station 2.
Funktioner:
bar
Dans
Musik
Restaurang

Vardag: 11:00 - 03:00

Helg: 11:00 - 03:00

Senast uppdaterad den: 13-Oct-2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.