Bolivia Gay Guide och hotell

Bolivia Gay Guide och hotell

Bolivia har allt; snötäckta berg, djungler och hundratals kulturellt rika städer. Det finns också en växande gay-scen i landet.

Bolivia är ett land i Sydamerika med en framväxande turismmarknad. De mäktiga Anderna skymtar över landet. Den har en betydande ursprungsbefolkning. Bolivia blev självständigt från den spanska kronan 1824. Det anses vara det mest isolerade landet i södra Amerika. Turister bör vara försiktiga när de reser i Bolivia eftersom brottsligheten är hög.

Bolivia hotell

salt, sjö, bolivia

Sucre är huvudstaden i Bolivia. Kontrollera lokala myndigheters råd innan du bokar en resa till Bolivia. Det är ett ganska konservativt land så gayscenen är diskret.

 

Kontrollera priser och boka nu

Se och gör allt på denna äventyrliga, paketerade och fullt guidade rundtur som tas av homosexuella resenärer över hela världen. 5-stjärniga hotell och landtransport ingår.

Denna turné tillhandahålls av Charlie the Traveler.

Funktioner

lyxturné, hotell, landtransport, gay/hbtq+-vänligt


Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny plats eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har ännu inte uppdaterat våra sidor? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.