Bahia Drake

Bahia Drake

Bahia Drake, med sina oändliga sträckor av vita sandstränder, djurliv i världsklass och långsammare liv, är det perfekta resmålet för homosexuella resenärer som söker en flykt från vardagens rörelse

Bahia Drake

The Tranquilo Lodge
Platsikon

100 metros norte del hotel Pirate Cove, Bahia Drake

Varför detta hotell?

Tranquilo Lodge är en lyxig Eco Resort som ägs av homosexuella endast för vuxna och ligger inbäddat i djungeln i Costa Ricas södra Stillahavskust. Ofta kallad av media: "The Diamond of Bahia Drake" eftersom den helt enkelt erbjuder de bästa utsikterna Drake har att erbjuda.

Beläget på Osa-halvön, är hotellet perfekt beläget nära Drake Bay och Corcovado National Rainforest, som är en av de mest avlägsna och orörda platserna i världen. De lyxiga hotellrummen i Drake Bay är nedsänkta i naturen och erbjuder fantastisk havsutsikt över bukten och ön Caño, vilket ger en verkligt oförglömlig semesterupplevelse full av äventyr och ren skönhet.

Under din vistelse på Tranquilo kommer du att vara omgiven av havets fridfulla ljud och djungelns tropiska ljud. Omfamna äventyr och ta in naturen med de omgivande orörda stränderna, kristallklart hav och flodvatten, mil efter mil av orörd regnskog och de mest fantastiska undervattensmiljöer som Costa Rica har att erbjuda.

Scarlet aror dansar över hotellområdet när du kopplar av vid en av de två infinitypoolerna (en saltvatten och en sötvatten), och njuter av den fantastiska 180 graders panoramautsikt över havet och solnedgången som gör denna plats till den perfekta platsen att bara koppla av hela dagen eller gå ombord på på en eko-äventyrsupplevelse.

Servicen är utmärkt med uppmärksamhet på detaljer och inkluderar alla måltider i en all inclusive-bas, med alla kostbehov beaktade på begäran.

Nya och helt ombyggda villor har privat veranda, havsutsikt, lyxiga sängar, exotiska utomhus- eller inomhusduschar, luftkonditionering, minibar, espressomaskin, värdeskåp, kläder och tofflor, AC, takfläktar, hårtorkar och daglig städning .

Det finns också ett komplett kosmetiskt spa på plats och massor av aktiviteter kan ordnas i det omgivande området när du är där. Boka direkt nedan med hotellet nu och se den officiella hemsidan för ytterligare information.

 

Funktioner:
luftkonditionering
bar
Beach
Inklusive frukost
Kafé
Gratis trådlöst nätverk
Gym
massage
rökning förbjuden
parkering
Privat badrum
Restaurang
Butik
Spa
Solterrass
Swimming pooler och badhus

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.