Oakland

Oakland Gaybarer, klubbar och hotell

Oakland är en stad i Kalifornien med en liten gay-scen. Det kännetecknas av sin närhet till San Francisco och överskuggas utan tvekan av det

Som sagt, Oakland har sin charm. Det är en ganska stor stad och det finns mycket att se. Du kan till och med komma på en dagsutflykt från San Francisco. Oakland är grönare och soligare än San Francisco.

Hotell i Oakland

Teknikboomen i Silicon Valley har spillt över till Oakland. Staden är något uppdelad mellan eliten inom teknikvärlden och en fattigare, grusigare sida - som många amerikanska städer gör.

Kontrollera priser och boka nu

Oakland Gay Barer

Vår sammanfattning av de bästa gaybarerna i Oakland, Kalifornien. Det finns ett par gayplatser i stan som du kan kolla in.
  White Horse Inn
  Platsikon

  6551 Telegraph Ave, Oakland, USA

  Visa på kartan
  White Horse Inn anses vara den äldsta gaybaren i Amerika och är en ikonisk institution i Oakland. Det var en speakeasy under förbudstiden. Det här är gaybaren du inte får missa i Oakland.
  Funktioner:
  bar

  Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

   Club 21
   Platsikon

   2111 Franklin St, Oakland, USA

   Visa på kartan
   Club 21 är en HBT+-klubb i Oakland med ett Latino-tema. Det är värd för Latin Explosion-danskvällar på helgerna, samt drag- och komedikvällar. Det är bara öppet fredagar och lördagar till sent.
   Funktioner:
   Klubb

   Helg: fre-lör: 9-4

   Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

   Oakland Tours

   Har vi fått något fel?

   Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.