Karnevalsfestivalen 2019

Karnevalsfestivalen 2019

Carnival Festival 2019

Plats

bootshaus Auenweg 173, köln, Tyskland

Karnevalsfestivalen 2019
Stor årlig gaykarnevalsfestival i Köln med ett fantastiskt partyprogram, med internationella gäst-DJ:s, artister och skådespelare. Biljetter: 18-34€

Pendelbuss mellan Schaafenstraße och Bootshaus. Planerar du att åka? Kolla vår topphotell i Köln för homosexuella resenärer.
TG Vit LogotypBesök webbsida
Betygsätta Karnevalsfestivalen 2019
P
Pedro

6-februari-2019

SEXY Party - Festen i Köln med Circuit Music i sitt DNA

Jag minns min första gång på SEXY Party och Wooww!! Många pratade med mig om SEXY i Köln som Tysklands största gayfest, och även om Bootshaus - Klubben där festen är. Om Bootshaus Köln, bara på Berghain Berlin, lyssnade jag på musik med Funktion-One i Tyskland. Försök att lyssna på Circuit Music med Funktion One för det är en riktig upplevelse att leva. Om SEXY, utrymmet är riktigt stort och har tre rum/dansgolv: Circuit Music - Techno - Electro Pop music. Huvudvåningen - där internationella DJ:s spelar Circuit Music, finns det också shower med fantastiska Go-Go-dansare. (Jag såg på scenen SEXIGA killar som jag bara sett tidigare i bilder och tidningsomslag). Och folket, partykillarna - det är också riktigt bra för mig - är så vänliga. Alla gay killar men öppna för att känna andra människor hela tiden. Jag har känt killar runt om i andra länder där – homosexuella killar som jag träffade på andra gayfester som Gay Pride i Köln och gayfestivalen i staden som Carnival eller St. Nicholas Festival. Definitivt om du älskar Circuit Music är SEXY en fest att känna till.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell