Maspalomas Fetish Pride 2024

Maspalomas Fetish Pride 2024

Maspalomas Fetish Pride 2024

5 oktober 2024 - 15 oktober 2024

Plats

Yumbo Center Playa del Ingles, Gran Canaria, Spanien

Fetischfantasier på Kanarieöarna: Maspalomas Fetish Pride 2024

Fly till solen, havet och sanden i Maspalomas, Gran Canaria för ett sensuellt firande av fetischkulturen vid den årliga Maspalomas Fetish Pride. Denna provocerande pridefestival hålls varje oktober och inbjuder dig att utforska dina vildaste fantasier omgiven av likasinnade fetischentusiaster från hela världen.

En gång känd som Fetish Week, omdöptes evenemanget till Fetish Pride 2022 för att vara mer inkluderande. Maspalomas är känt för sina stränder med valfria kläder, pulserande gay-nattliv och ångande kryssningsklubbar - den perfekta bakgrunden för denna lekplats för vuxna vid havet.

Festligheterna startar den 5 oktober 2024 och pågår under 10 hedonistiska dagar och nätter. Lata dig på stranden på dagen och släpp sedan lös din inre kinkster efter mörkrets inbrott på fetischfester, poolfester och sena nattklubbar. Sexiga temakvällar, galna framträdanden och stökiga skumfester gör detta till en pridefestival utan dess like.

Höjdpunkten är valet av Mr Fetish Gran Canaria 2024 – vem kommer att krönas till den hetaste fetischstuteriet på ön i år?

Boka en vistelse på gayvänliga resorter nära Yumbo Center som Hotel Riu Papayas eller Vital Suites för att vara ett stenkast från all action. Gör dig redo för sol, hav, sand och synd på Maspalomas Fetish Pride 2024!

Upptäck Gran Canarias kryssningsklubbar!

TG Vit LogotypBoka hotell för detta evenemang
Betygsätta Maspalomas Fetish Pride 2024

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.