Key West · Gaybarer

Bästa Gayhotell i Key West

Key West är en homosexuell oas med många homospecifika hotell.

Key West är ett otroligt populärt turistmål på grund av det tropiska Florida-klimatet, avslappnade atmosfären och viktigast av allt den enorma HBT-närvaron, vilket gör det till en gayparadis. Key Wests läge, som är ganska lantligt, gör att en resa hit måste planeras noggrant.

På grund av detta kan många gayspecifika eller gayvänliga hotell vara mycket efterfrågade, vilket gör det svårt att välja var de ska bo. Här är en omfattande lista över mycket älskade gayhotell i området, som ligger nära eller på Duval Street, hjärtat av gayscenen i Key West.

Island House

Island House

Börjar listan med en klassisk, prisbelönt Key West-institution, Island House.

Denna homosexuella resort som endast är vuxen, endast för män, ligger bara 6 kvarter från Duval Street. Hotellet har fantastiska funktioner som en utomhuspool som fortfarande är uppvärmd under vintern, ett kyldt kafé vid poolen och ett pooldäck att umgås och sola på. Andra fantastiska funktioner som vi tror att du kommer att älska är en 24-timmars erotisk videolounge och kvällspoolpartier där du kan mingla och lära känna andra gäster. Detta gayhotell har till och med ett hälsoklubb som hjälper dig att hålla dig aktiv, så det finns något för alla.

Du har möjlighet att skaffa ett dagspass, som ger dig tillgång till poolen, soldäck, hälsoklubb, ångbad och mycket mer!

Equator Resort

Equator Resort

Nästa hotell på vår lista är Equator Resort, ett valfritt hotell för män och kläder som ligger bara 3 kvarter från nattlivet på Duval Street. Hotellet ståtar med funktioner som två uppvärmda pooler och 2 bubbelpooler, för att få dig att känna dig riktigt avslappnad. Själva Equator Resort består av 5 vackra, historiska fastigheter. Sviterna är väl uppdelade och har takfönster, bubbelbadkar och våta barer! Om du vill mingla finns det en daglig happy hour perfekt för detta! Men om det inte är din grej, observera att det finns yogasessioner vid poolen på morgonen varje vecka, samt massagetjänster på plats.

New Orleans hus

Beläget precis på Duval Street, New Orleans hus är ett homosexuellt gästhus som garanterar en rolig vistelse. Själva hotellet har ett soldäck, en bubbelpool och en pool med kläder som tillval där mycket av kryssningen sker. Rummen har fullt utrustade kök, vilket gör att det känns som ett hem hemifrån och om du skulle ha gäster tillkommer en extra avgift på $ 25 per natt.

New Orleans House är en del av Bourbon Street Pub Complex, vilket ger dig som gäst gratis inträde till lokalen samt fri tillgång till dragshowerna som arrangeras där! Pensionatet har en trädgårdsbar som är öppen dagligen från 10:4 till 5:4, med kvinnor som släpps in på tisdagar från XNUMX:XNUMX till XNUMX:XNUMX.

Alexander's Guesthouse

Alexander's Guesthouse

Alexander's Guesthouse är en semesterort för homosexuella och lesbiska, endast för vuxna. Fastigheten består av 3 renoverade byggnader som bildar ett restaurerat conchhus. Byggnaden, som ursprungligen byggdes 1902, är registrerad hos Key West Historical Society, vilket ger pensionatet en gammalskolekänsla.

Alexander's Guesthouse är stolt över att vara en hälsosam livsstilsfokuserad anläggning, med regelbundna lektioner om inre healing, yoga och ett utbud av juicer och smoothies för gästerna. Om det här inte riktigt är din grej finns det gott om alternativ, inklusive en jacuzzi, en pool och en happy hour vid poolen för att hålla dig avslappnad och underhållen.

Rakvänliga hotell:

De nästa hotellen i detta avsnitt är inte homosexuella, men de är kända för att vara rakvänliga där alla är välkomna.

La Te Da

Ligger på övre Duval Street, La Te Da ligger mitt i gay-scenen i Key West och var ett tidigare gayhotell. Detta raka-vänliga hotell har en utomhuspool, som har mindre kryssningsatmosfär jämfört med resten på den här listan.

Men det finns massor av underhållning för att hålla dig sysselsatt. Detta inkluderar vanlig kabaré och drag, samt en gay tedansfest i pianobaren. Det finns en utomhusbar med terrass som ger fantastisk utsikt över Duval Street medan du smuttar på din drink. Många gäster har älskat maten som serveras på La Te Da, särskilt frukosten, så se till att prova det.

The Gardens Hotel

The Gardens Hotel

The Gardens Hotel, som ligger nära Duval Street, är en av de största privata egendomen i Key West och är känd för de vackra trädgårdarna som omger byggnadernas utsida. Det smakfullt inredda hotellet har 20 stora sviter som har balkonger eller delade uteplatser och du bjuds på frukost vid poolen i trädgården.

Gardens Hotel är också känt för sin omfattande vinsamling, som du kan smaka på kvällens vinprovningar. Det finns också ett vinsmartskort tillgängligt för dig, vilket gör det enkelt att provsmaka när det passar dig. På helgerna kan du titta på Cabaret på kvällarna på fredagar och lördagar, och det finns live jazzsessioner i trädgårdarna på söndagar också.

Kimpton Ridley

Kimpton Ridley är ett gayvänligt eller snarare ett direktvänligt boutiquehotell, exklusivt för vuxna. Boutiquehotellet är dolt bakom låghängande träd, vilket gör att det känns mer som en intim och idyllisk vistelse. Rummen har egna balkonger och det finns också en privat trädgård som är perfekt för de varma Key West -kvällarna. Kimpton Ridley erbjuder också tjänster som cykeluthyrning och kit för dykning, för att du ska få ut det mesta av din vistelse i Key West.

Simonton Court

Simonton Court

Simonton Court Hotel är ett hotell endast för vuxna som ligger på 2 tunnland mark. Byggnaderna är historiska, och huvudhotellet är en gammal cigarrfabrik. Det finns valet att bo på hotellet eller i stugorna prickade runt fastigheten.

Den historiska aspekten kombineras med en tropisk estetik som återspeglar Key West -atmosfären. Simonton har 4 pooler som är öppna för gäster dygnet runt samt en innergård där frukosten vanligtvis serveras. Själva hotellet är tystare och mer intimt än vissa på denna lista, men det är bara ett kvarter från Duval Street, så om du vill är det enkelt att hitta homosexuella nattliv.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Key West

Bläddra bland ett urval av turer i Key West från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Key West för din resaFå din guide