Kansas

Saker att göra i Kansas City

Upptäck den största staden i Missouri

Missouri huvudstad är en stadsspridning mitt i de stora stora slätterna, och det är hem för grill, jazz och det som tidigare kallades den amerikanska drömmen. Kansas City är en stad där sträckande förorter slår ut i främsta fastigheter i centrum och är verkligen en unik destination. Samma mängd vatten fontäner som Rom och en av världens bästa jazzscener gör att staden är en av de mest inbjudande i USA och med en blommande konstgemenskap och museer i världsklass finns det verkligen något för alla här.

Staden är också statens homosexuella huvudstad. Det viktigaste homosexuella distriktet i Kansas City är Crossroads Art District, en udda och eklektisk del av staden som är hem för en rad HBT + -organisationer samt många gaybarer, klubbar och kaféer. Kansas City har hållit stoltfestivaler sedan 1975 och dessa lockar tiotusentals HBT + -personer varje år.

Kansas

Nelson Atkins Museum of Art

Det första du kommer att märka när du närmar dig Nelson-Atkins Museum of Art är den stora skyttelinstallationen som sitter på den främre gräsmattan. De två bevuxna skulpturerna installerades 1996 och representerar museets banbrytande förhållningssätt till konsthantering. Hem till mer än 34,500 5,000 artefakter, konstverk och permanenta installationer har museet en av de mest omfattande och kulturellt varierade samlingarna i USA, med bitar från alla kontinenter. Över XNUMX års historia bevaras på Nelson-Atkins och samlingen av asiatisk konst betraktas som världsklass.

Ett roterande urval av utställningar och upplevelser gör att det alltid finns något nytt och innovativt att upptäcka på museet. Byggnaden är enorm, och om du tröttnar på att utforska de oändliga gallerierna, varför inte gå till en av hotellets restauranger. Rozzelle Court är en italiensk restaurang inom museet som erbjuder lunch och middag och museet är också hem för ett litet café och presentbutik. Om du letar efter en kreativ, innovativ och inspirerande attraktion, leta inte längre än Nelson-Atkins Museum of Art.

Gay nattliv i Kansas

Medan Kansas City inte kan tävla med homosexuella scener i LA, Chicago eller Miami finns det fortfarande ett stort urval av gaybarer och klubbar spridda över hela staden. I decennier har Missouri största stad varit ett mekka för HBT-ungdomar, som står inför fördomar, diskriminering och fara i sina lantliga eller förortshem. Som sådan tenderar homosexuella platser i staden att vara sammansatta och intima utrymmen som främjar en atmosfär av inkludering, värme och öppenhet.

Woodys är en av Kansas Citys mest populära gaybarer och erbjuder en traditionell sportbaratmosfär med en extra gay twist. En mångfald publik dras till Woodys av de generöst stora dryckerna, bra erbjudanden och livlig atmosfär. Baren blir mycket upptagen på fredagar och lördagar när lokala homosexuella killar flockar genom sina dörrar för att njuta av olika temahändelser och fester. Sidestreet Bar är en av stadens längsta homosexuella barer. Med barens epicentrum som det stora uteplatsområdet är Sidestreet det perfekta stället att ta en eftermiddagsdrink och folk tittar från säkerheten i en inkluderande och välkomnande gaybar. Platsen ligger i Midtown-området i Kansas City, vilket innebär att många av de bästa turistattraktionerna ligger inom gångavstånd.

Boulevard Brewing Company

Boulevard Brewing Company grundades 1989 och började som ett litet satsbryggeri och har nu vuxit till det största specialbryggeriet i Mellanvästern, med Boulevard bryggt öl som säljer över hela USA. Ingen resa till Kansas City är komplett utan ett besök hem till detta ikoniska varumärke. När ett bryggeri öppnades ett hundra år gammalt tegelhus, slutfördes produktionen genom ett gammalt bayerskt bryggeri, idag används samma process, om än med några extra klockor och visselpipor.

Besökare i Kansas City kan ta en uppslukande och fascinerande guidad rundtur i bryggeriet, under vilken hela anläggningen öppnas och gästerna kan lära sig om företagets konstiga historia samt processen att brygga specialöl. Turnén börjar och slutar med gratis öl och besökare uppmuntras att prova hela tiden. Var noga med att besöka presentbutiken och kaféet, som säljer ett urval av förfriskningar, snacks och souvenirer efter turnén. Under året hålls ett antal evenemang och festivaler på bryggeriet, så se till att kolla vad som händer innan du besöker.

Kauffman Stadium

Oavsett om du är en basebollfan eller inte, kommer alla besökare att njuta av den spännande Kauffman Stadium. Hemmet för Kansas City Royals, Stadium har utformats med fläktupplevelse i framkant, och det finns en myriad av spännande och roliga attraktioner här. Basebollspel kan fångas under hela veckan i parken och erbjuder en äkta och traditionell Kansas City-sportupplevelse, komplett med varmkorv och öl.

På arenan finns ett antal imponerande fontänskärmar och det finns också en 360-graders gångväg, vilket innebär att du kan fånga action från vilken plats som helst, eller om du blir uttråkad av baseboll, gå över till en av de många matställen och restaurangerna som ligger på arenan och spänner över en rad olika kök och smaker. Efter en omfattande renovering 2009, är Kauffman Stadium nu hem för ett stort interaktivt museum och en baseball hall of fame, vilket gör det till en rundad och värdefull attraktion.

Gay Kansas City · Hotell

Country Club Square

Country Club Plaza, som sträcker sig över 15 kvarter och är upplyst året runt med en enorm mängd lampor, är inget utomhusgalleria. Medan de flesta shoppingupplevelser kräver en anständig mängd promenader, finns det på Country Club Plaza ett antal sätt att ta sig runt, från gondolturer nerför kanalen till en hästvagn - platsen är verkligen en sagaupplevelse. Platsen är starkt inspirerad av spansk arkitektur, och en atmosfär av underverk och skönhet skapas av den frodiga grönskan och många fontäner. Platsen för torget är utmärkt för resenärer som vill utforska staden helt, eftersom två av Kansas Citys främsta museer ligger inom gångavstånd.

Det är på Country Club Plaza som du hittar några av stadens bästa exklusiva restauranger, kaféer och matställen. Under de senaste åren har Kansas City välkomnat framväxten av en blomstrande kulinarisk scen, med restauranger som Gram och Dun, som driver gränserna för ätbar underhållning.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

De bästa turerna i Kansas City

Bläddra bland ett urval av turer i Kansas City från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Kansas City för din resaFå din guide