Gay Detroit

Saker att göra i Detroit

Detroit steg och föll och steg sedan igen

Känd som "The Motor City" för sin långa och etablerade historia med biltillverkning, föll Detroit i en ekonomisk och kulturell nedgång när branschen flyttade bort. En tillströmning av unga, välbärgade kreativa har dock lett till en massförnyelse i staden de senaste åren. Butiker, mikrobryggerier och knäppa kaféer dyker upp i varje hörn och det finns nu en levande och innovativ konstkultur. Ändlösa glasskyskrapor, ett vidsträckt grönområde och en historisk och blomstrande jazzscen gör Detroit till en av de mest spännande städerna i USA att upptäcka.

Staden har också en vänlig, inkluderande och passionerad gaygemenskap och scen att matcha. Det främsta gaydistriktet i Detroit är Ferndale-området, en pittoresk och promenadvänlig del av staden som är hem för en rad HBT+-organisationer samt många gaybarer, klubbar och kaféer. Detroit har hållit pride-parader sedan 1986 som lockar tiotusentals årligen.

Detroit · Hotell

 

Detroit Riverfront

 

Det nyligen förnyade, tre mil långa området East Riverfront är en av de mest populära platserna i Detroit för både lokalbefolkningen och besökare, som flockas till det luftiga strandpromenadens område för att gå, umgås och cykla. Riverfront är en livlig aktivitetskrets med flera torg, parker, grönområden, affärer och restauranger utspridda längs dess längd. Det vackraste i området är Riverwalk, en sträckande och öppen gångväg som erbjuder panoramautsikt över floden.

Hart Plaza är ett av Riverfronts många offentliga utrymmen och är ofta värd för stora stadsevenemang. Med enorma samtida skulpturer och kantad av några av Detroits högsta skyskrapor, välkomnar torget varje år The Motor City Pride – ett tre dagar långt firande av stadens HBT+-gemenskap.

 

Gaybarer i Detroit

 

Detroits homosexuella nattliv är generellt fokuserat kring Ferndale och Palmer Park-områdena i staden, och den lilla skalan i dessa stadsdelar gör att du enkelt kan hoppa från plats till plats och prova det bästa av stadens gaybarer och klubbar.

Fans av drag och kabaret borde inte se längre än Gigi's, en av Detroits mest populära gaybarer och den bästa platsen i staden för temakvällar och evenemang. Övervåningen är fördelad på två våningar och erbjuder en högljudd klubbupplevelse, med ett stort dansgolv och flera barer. På nedervåningen av klubben finns dock ett uppträdandeområde som ofta är värd för några av världens mest kända drag queens, inklusive flera RuPaul's Drag Race-alumner.

Staden har ett brett och varierat utbud av gaybarer och klubbar som tillgodoser en rad intressen och smaker. Några av de bästa gayställena i Detroit inkluderar Hayloft Saloon, Liberty Baroch Insinuation.

 

GM Renaissance Center

 

Inte många städer har ett centrumområde som består av ett komplex av sju sammankopplade

Skyskrapor. Anställd av Henry Ford och färdigställd 1973, är komplexet den mest centrala platsen i Detroit och har stadens högsta byggnad. Ett nav för shopping, restauranger och underhållning, Renaissance Center är en aktivitetsstad och hem till många av Detroits designerbutiker och till och med en restaurang med Michelinstjärnor.

Fokuspunkten för GM Renaissance Center är Wintergarden, ett inomhustorg som är omgivet av en uppsjö av butiker och restauranger. Området är ett av Detroits mest trafikerade, med massor av lokalbefolkning och turister som packar ihop sina gångvägar. Wintergarden är också hem för en biograf och en jazzklubb, och är ett kulturcentrum i Detroit.

Detroit

 

Detroit Institute of Art

 

Stadens mest betydelsefulla kulturella plats är Detroit Institute of Art, som öppnades 1927 och ett konstmuseum i världsklass. Institutet är en expansiv byggnad och består av över 100 gallerier, ett auditorium med 1,150 380 platser och en föreläsningssal med XNUMX platser. Institutets permanenta samling inkluderar tusentals verk, inklusive flera verk av Diego Rivera och Vicent Van Gogh.

Samlingen av verk av Diego Rivera är en av de mest omfattande i världen och beskriver konstnärens komplexa liv, inklusive hans äktenskap med den ikoniska Freida Kahlo. Utställningen inkluderar freskcykeln Detroit Industry, som Rivera ansåg som hans mest framgångsrika verk.

Detroit · Gaybarer

 

Comerica Park

 

Oavsett om du är ett basebollfan eller inte, kommer du garanterat att njuta av den spännande Comerica Park. Detroit Tigers hem och en av landets mest betydande basebollparker, Comercia park har en kapacitet på över 40,000 XNUMX sittplatser och är hem för en rad andra attraktioner. Basebollspel kan spelas under hela veckan i parken och erbjuder en autentisk och traditionell Detroit-sportupplevelse, komplett med korv, nachos och öl.

Om baseboll inte är din grej, oroa dig inte, Comercia Park är hem för ett antal åkattraktioner och attraktioner som säkerligen kommer att upphetsa alla besökare. Från karusellen och det 50 fot långa pariserhjulet till de expansiva mat- och ölhallarna, det finns något för alla homosexuella resenärer att njuta av i Comerica Park.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

De bästa turerna i Detroit

Bläddra bland ett urval av turer i Detroit från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Detroit för din resaFå din guide