boston

Saker att göra i Boston

Upptäck New Englands finaste

Boston är den största staden i Massachusetts. Det är en av USA:s rikaste städer. JFK hade en stor kärlek till Boston - se till att besöka JFK Museum medan du är i stan. Promenera genom det eleganta kvarteret Beacon Hill, prova musselsoppa och ta en kopp te på Boston Tea Party Museum. Du hittar en liten gay-scen i Boston.

Några av Amerikas elituniversitet ligger i eller nära Boston. Det är ett bra ställe att bo och ett bra ställe att arbeta på. Boston är så populärt att levnadskostnaderna ligger nära vad du förväntar dig i New York.

Museum of Fine Arts

Museum of Fine Arts

Ett av de bästa konstmuseerna i Nordamerika, du hittar gamla fresker från Pompeii, franska impressionistiska konstverk och allt däremellan. Detta är ett enormt museum så du kan inte göra det rättvisa på en resa. Det lockar över en miljon besökare varje år. Beroende på dina intresseområden kan du utforska sektionerna i det antika Egypten, japansk konst, holländsk guldålderskonst och den sällsynta böksamlingen.

Museum of Fine Arts är ett måste för konstälskare och även de som vill känna sig mer kultiverade än de verkligen är.

boston

Boston Public Garden

Boston Public Garden var den första botaniska trädgården i USA. Det är gratis att utforska. Utforska de slingrande vägarna och sola i glänsande prakt. Du kan också ta en snabb selfie och sedan gå.

Detta är ett bra ställe för en picknick. Det finns många fontäner, historiska statyer och ankor - både levande ankor och anmärkningsvärda statyer av ankor. Boston Public Garden är älskad av lokalbefolkningen och den har använts i många minnesvärda filmscener.

Boston Tea Party Ships & Museum

Boston är den stad där New England gav Old England långfingret. Redan 1773 dumpade en grupp Bostonians 342 kistor te från East India Company. Det var en trots handling i förhållande till en skatt som britterna hade infört på de amerikanska kolonisterna. Det var en betydelsefull händelse som förutsåg den amerikanska revolutionen 1775.

Ta en tur till Boston Tea Party Ships & Museum för att lära dig mer om detta kapitel i amerikansk historia. Naturligtvis serverar museet te.

boston

Bostons homosexuella scen

Boston har inte en stor homosexuell scen i förhållande till dess storlek. Det finns flera gayplatser som du kan kolla in. Klubbkafé är en gaybar och restaurang i området Back Bay. Det är öppet sju dagar i veckan. De Boston Eagle är kanske den gayaste gayplatsen i Boston. Det är en del av det välkända Eagle-märket du hittar i hela Amerika. Om du vill åka klubbar, IKON är en gayklubb du borde prova. Ett bra ställe att träffa några lokalbefolkningen och dansa hela natten.

John F. Kennedy Presidential Library and Museum

Detta museum är tillägnad Amerikas vackraste president. JFK levde ett kort liv men det var ett av 20-talets stora liv. Hans berättelse och mysterierna kring hans död fortsätter att fascinera människor. Du kan utforska museet på cirka en timme. Det har många av hans ägodelar, inklusive papper, hans möbler och klotter han gjorde under den kubanska missilkrisen. Museet har också några av Jackie Kennedys klänningar. Hon hade några fantastiska kläder!

Beacon Hill

Beacon Hill

Detta är Bostons mest historiska distrikt. Du hittar antikaffärer, viktorianska hus, avancerade restauranger och några mycket dyra fastigheter. Det är väldigt New England och hem för några av Amerikas elit. Du kan gå med på en vandring eller utforska i din egen takt. Det är särskilt charmigt på hösten när löven matchar byggnadens färg. Det är uppkallat efter en fyr som en gång stod på stadens högsta punkt. Detta skulle vara ett bra ställe att ha en klassisk bostonisk maträtt. Clam chowder är något av en klassiker.

Kombinera Boston med Provincetown

Många människor kombinerar Boston med Provincetown eftersom det bara är en 90-minuters båtresa. Provincetown är en homosexuell oas med det är den plats som många av vår stam har bosatt sig.

Läs mer: En gayguide till Provincetown.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

  • The Big Coconut Guesthouse
    Gay pensionat USA

De bästa turerna i Boston

Bläddra bland ett urval av turer i Boston från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in boston för din resaFå din guide