Mest populära gayhotell 2021

Mest populära gayhotell 2021

De mest bokade hotellen på Travel Gay.

Från Tokyo till Berlin har vi samlat en lista över våra mest bokade hotell under det senaste året. Vissa är gayhotell, andra är gaypopulära. Travel Gay är världens mest besökta gayresewebbplats. Vi får över 50 miljoner sidvisningar per år. Du kan garantera att våra mest bokade hotell återspeglar smakerna hos gayresenärer över hela världen.

 

Letar du efter ett gay- eller gayvänligt hotell? Kolla inte vidare.

 

APA Hotel Shinjuku-Gyoemmae

 

APA Hotel Shinjuku-Gyoemmae - Tokyo

 

Precis runt hörnet från Shinjuku-Gyoenmae station är Hotel Shinjuku smart och prisvärt. Tokyos bästa gay nattliv kan hittas i Ni-chome-distriktet på vägen. Det är också i närheten av en av Tokyos mest populära gaybastur. Rummen är kompakta och välutrustade. Detta är en utmärkt bas för att utforska Japans stora huvudstad.

Mat serveras hela dagen i hotellets steakhouse på bottenvåningen. Det är 15 minuters promenad till Shinjuku.

Boka direkt.

Trinity Silom Hotel

 

Trinity Silom Hotel - Bangkok

 

Bangkok är en stor och högljudd stad. Detta hotell ligger på en lugn gata. De Silom gay scen är precis utanför dörren. Du har all action på gångavstånd med fördelen av en god natts sömn. Personalen är mycket gayvänlig. Trinity Silom har varit en genomgående favorit på Travel Gay för några år.

Frukost serveras varje morgon och du hittar en pool och ett gym i den intilliggande byggnaden.

Boka direkt.

Hotel Ritual Torremolinos

 

Hotel Ritual - Torremolinos

 

Ett hotell endast för män på Costa Del Sol i Spanien, ett av Europas mest populära semestermål. Det ligger i hjärtat av Torremolinos och har direkt tillgång till stranden Bajondillo. Det finns ett spa, bastu, nudistområde och takbar. En feststämning råder. Detta är ett utmärkt val för en gayfestsemester i Spanien.

Smakämnen Gay nattliv i Torremolinos är på lätt gångavstånd.

Boka direkt.

 

Axel Hotel Berlin

 

 

Axel Hotel - Berlin

 

Axel är Europas mest kända varumärke av gayhotell och Axel Berlin har länge varit populärt på Travel Gay. Det ligger i Schöneberg, Berlins berömda gaydistrikt. Köpcentret KaDeWe är lättillgängligt. Axel Berlin är ett festhotell, men det är också stilrent och rummen är väldigt smarta. Hotellets bar är något av en mötesplats för gay jetsettare.

Berlins gay nattliv är legendarisk. Om du vill festa är det här staden för dig.

Boka direkt.

Imperial Palace Boutique Hotel

 

Imperial Palace Boutique Hotel - Seoul

 

Seouls bästa nattliv ligger i hjärtat av Itaewon, precis utanför dörren. Hotellet har några livliga konstverk på väggarna. Itaewon är det område som är mest populärt bland turister - du kommer att se många amerikanska soldater här när de inte är upptagna i den demilitariserade zonen. Det är också fullt av gaybarer och restauranger.

Rummen är kompakta men konstfullt designade för att kännas luftiga och rymliga.

Boka direkt.

 

St Giles London

 

 

St Giles - London

 

London är en stor och dyr stad. Det lockar över 30 miljoner människor årligen. Att välja rätt hotell kan vara knepigt – var börjar man ens? St Giles är det mest populära hotellet i London Travel Gay. Det är bekvämt och prisvärt. Det livliga nattlivet i Soho och butikerna på Oxford Street ligger precis utanför dörren.

Att bo i centrala London maximerar dina upplevelser av staden. Många av de stora attraktionerna är gångbara. Transportförbindelserna är också utmärkta.

Boka direkt.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Århus

Bläddra bland ett urval av turer i Århus från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Aarhus för din resaFå din guide