Hong Kong Gay Shoppers Guide

Hong Kong Gay Shoppers Guide

Det är sant när folk säger att man i Hong Kong bara äter och handlar hela dagen.

Orientens pärla har så mycket att erbjuda när det gäller mat och shopping. Från gator stall till mega köpcentra och nattmarknader kommer Hong Kong inte att svika.

Så gör dina kreditkort redo och ta med en tom resväska.

Langham Place köpcentrum

Beläget bredvid Langham Place Hotel, är detta uber chic one-stop 15-vånings köpcentrum inriktat på den yngre generationen. Hitta NARS, Lush och Jill Stuart samt kultmärken som H&M, it, une nana cool,: Chocolate, Dr. Martens, etc.

Ladies 'Market

Bli inte avskräckt av namnet. Ladies 'Market är en populär nattmarknad som ligger i Mongkok. Stall säljer t-shirts, väskor, skor och resevaror för både män och kvinnor. Skärpa dina fyndiga färdigheter.

Harbour City

Harbor City Mall ligger vid Star Ferry, där över 700 internationella och lokala varumärken samlas. Hitta lyxmärken som Chanel, Mulberry och Vivienne Westwood samt vanliga varumärken som Superdry, Zara, Adidas och Club Monaco.

Den rätta

En fashionistas favorit. Det här köpcentret i Tsim Sha Tsui är perfekt för dem som älskar alternativt mode och gatustil.

Citygate Outlets

Fyndjakt? Citygate Outlets är fullt av förra säsongens märkesvaror till knockdown-priser. Det ligger i direkt anslutning till MTR Tung Chung Station och Lantau bussterminal. Varumärkena inkluderar Esprit, Nike, Roxy, Club 21, Burberry och GUESS, bara för att nämna några.

Pacific Place

Pacific Place ligger ovanför Admiralty MTR-station och är ett 3-vånings köpcentrum som rymmer mestadels avancerade butiker som tillgodoser kunder i alla åldrar. Bra ställe att tillbringa en dag med att shoppa och äta, eftersom detta köpcentrum också har ett brett utbud av asiatisk och västerländsk mat.

Times Square

Ett av de mest besökta galleriorna i Hong Kong. Beläget i Causeway Bay, rymmer det mer än två hundra världsberömda butiker på sexton våningar.

Festivalpromenad

Festival Walk är mycket tillgängligt från MTR-stationen Kowloon Tong. Det erbjuder medelhög till hög räckvidd, tillsammans med ett stort utbud av restauranger och underhållning. Jämfört med andra köpcentra i Hong Kong är Festival Walk tystare och mindre upptagen (annat än helgdagarna). Shoppa utan stöt.

IFC Mall

Fler avancerade modebutiker, barer och restauranger med fantastisk utsikt över hamnen. Ligger vid MTR Hong Kong Station, avfart F.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

De bästa turerna i Hong Kong

Bläddra bland ett urval av turer i Hong Kong från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Hong Kong för din resaFå din guide