Gay Clearwater

Gay Clearwater

Clearwater är en stad i Tampa Bay-området i Florida. Det har ett par gaybarer.

Klart vatten

Om oss Klart vatten

Clearwater är en liten stad nordväst om Tampa. Den har en betydande gay-scen i förhållande till dess storlek. Clearwater har en utmärkt gayvänlig strand - springbrytarna går ner på stranden över sommaren. Stranden är mycket välskött, vilket gör den till en av de mest populära stränderna i Florida. Clearwater är också känt som Scientologins hem – kyrkans globala högkvarter ligger i Clearwater.†ÒClearwater ståtar med cirka 361 soldagar varje år.

Clearwater är en av de mest gayvänliga platserna i Florida och staden är full av bildperfekta gaystränder, flera gayägda företag och många gaybarer och -klubbar. Fokuspunkten för stadens gaycommunity ligger runt Grand Central District, där homosexuella resenärer kommer att hitta en uppsjö av alternativ för homosexuell underhållning och njutning. Pride äger rum under Clearwaters HBTQ+ Pride-månad, och det finns LGBTQ+ Welcome Center som erbjuder stöd för HBTQ+-lokalbor och turister.

Klart vatten INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Clearwater från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Klart vatten för din resaFå din guide