Gay Clearwater

Gay Clearwater

Clearwater är en stad i Tampa Bay-området i Florida. Det har ett par gaybarer.

Vad händer idag

Boka en Travel Gay Godkänt hotell

Klart vatten

Om oss Klart vatten

Clearwater är en liten stad nordväst om Tampa. Den har en betydande gay-scen i förhållande till dess storlek. Clearwater har en utmärkt gayvänlig strand - springbrytarna går ner på stranden över sommaren. Stranden är mycket välskött, vilket gör den till en av de mest populära stränderna i Florida. Clearwater är också känt som Scientologins hem – kyrkans globala högkvarter ligger i Clearwater.†ÒClearwater ståtar med cirka 361 soldagar varje år.

Clearwater är en av de mest gayvänliga platserna i Florida och staden är full av bildperfekta gaystränder, flera gayägda företag och många gaybarer och -klubbar. Fokuspunkten för stadens gaycommunity ligger runt Grand Central District, där homosexuella resenärer kommer att hitta en uppsjö av alternativ för homosexuell underhållning och njutning. Pride äger rum under Clearwaters HBTQ+ Pride-månad, och det finns LGBTQ+ Welcome Center som erbjuder stöd för HBTQ+-lokalbor och turister.

Klart vatten INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Clearwater från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Klart vatten för din resaFå din guide

Boka en Travel Gay Godkänt hotell