Gay Hong Kong

Gay Hong Kong

Hong Kong, Asiens världsstad! Utforska denna dynamiska stad och kolla in dess pulserande gay-scen.香港 – 亚洲的大城市。快来体验这动感十足的城市,和它那多姿多彩痐嚄圂

Hong Kong

Om oss Hong Kong

Hong Kong är en levande och dynamisk stad med en livlig gay-scen som är både mångsidig och inkluderande. Känd som "Asiens världsstad" erbjuder Hongkong en myriad av upplevelser från livligt nattliv till lugna stränder, alla välkomna till HBTQ+-resenärer.

Hjärtat i Hongkongs homosexuella nattliv ligger i distrikten Central och Causeway Bay på Hong Kong Island och Tsim Sha Tsui-distriktet i Kowloon. Dessa områden är fyllda med en mängd olika gaybarer, klubbar och bastur som kommer till liv på natten med evenemang som passar alla preferenser och stilar.

För dem som föredrar en mer avslappnad atmosfär är Hongkongs stränder som Middle Bay och South Bay populära platser för både lokalbefolkningen och turister som letar efter en solblöt dag. Dessa stränder är kända för att locka en övervägande homosexuell publik, särskilt på helgerna.

Kultur- och fritidsaktiviteter finns också i överflöd. Du kan ta den ikoniska Star Ferry för fantastisk utsikt över silhuetten, vandra Dragon's Back för kustlandskap eller utforska de rika kulinariska och shoppingupplevelser som staden har att erbjuda.

Medan Hongkong i allmänhet accepterar, är det juridiska skyddet för HBTQ+-individer begränsat. Det är en bra idé att hålla sig informerad och överväga sekretessverktyg som VPN när du använder dejtingappar på grund av ökande politisk inblandning från Kinas fastland.

För en full och levande gayupplevelse, oavsett om det är att festa i Lan Kwai Fong, koppla av på en strand eller njuta av stadens kulturella rikedom, är Hong Kong en destination som välkomnar alla med öppna armar.

Gay Hong Kong - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

Hong Kong INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Hong Kong från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Hong Kong för din resaFå din guide