Bög Oslo

Bög Oslo

Oslo, Norges huvudstad, är känd för sina vackra naturomgivningar, höga livskvalitet och avslappnade gayscener

Oslo

Om oss Oslo

Oslo, Norges huvudstad, hyllas för sin höga livskvalitet och välkomnande attityd till HBTQ+-gemenskapen. Staden har en avslappnad gay-scen med en mängd olika barer, klubbar och andra platser som är centralt belägna i centrala områden som Sentrum och Vaterland, nära Oslos centralstation. Dessa platser erbjuder en vänlig atmosfär för både lokalbefolkningen och besökare att njuta av.

Staden är också känd för att vara värd för Oslo Pride, Norges största HBTQ+-festival, som förvandlar staden till ett pulserande nav av aktiviteter inklusive parader, levande musik och många kulturevenemang varje sommar, vanligtvis runt slutet av juni eller början av juli.

För dem som är intresserade av att utforska de kulturella aspekterna av Oslo, erbjuder staden många museer och historiska platser som ger inblick i det rika norska arvet och den samtida konstscenen. MUNCH-museet, tillägnat den expressionistiska konstnären Edvard Munch, och Nationalgalleriet är anmärkningsvärda attraktioner.

Med ett omfattande kollektivtrafiksystem och en rad gayvänliga boenden är Oslo en stad som inbjuder HBTQ+-resenärer att uppleva en blandning av naturlig skönhet, rik historia och öppenhjärtad gästfrihet

Gay Oslo - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

Oslo INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Oslo från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Oslo för din resaFå din guide