Gay Auckland

Gay Auckland

Utforska gay Auckland, Nya Zeelands livliga, mångsidiga och vänliga "City of Sails".

Vad händer imorgon

Auckland

Om oss Auckland

Auckland, Nya Zeelands största stad, är ett livligt och naturskönt stadsnav med en livlig HBTQ+-scen som speglar dess mångfaldiga och inkluderande samhälle. Stadens gaycommunity är mest aktiv runt Karangahape Road, kärleksfullt känd som K' Road, som är känd för sitt eklektiska nattliv, inklusive barer, klubbar och kaféer som riktar sig specifikt till HBTQ+-gemenskapen.

Varje februari firar Auckland sin Pride Festival, som är en av de största och mest färgstarka HBTQ+-evenemangen i landet, med parader, konstutställningar och liveframträdanden som visar upp stadens engagemang för mångfald och acceptans. Dessutom är Auckland värd för Big Gay Out, Nya Zeelands största HBTQ+-festival, som äger rum under Pride-firandet och drar stora folkmassor för sin livliga atmosfär och gemenskapsanda.

Förutom dessa evenemang erbjuder Auckland fantastiska naturattraktioner, från utsikten över hamnen vid Viaduct Basin till de lugna stränderna på Waiheke Island, vilket gör det till en perfekt kombination av urbana och naturliga attraktioner för resenärer.

Gay Auckland - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

Auckland INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Auckland från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Auckland för din resaFå din guide