Gay Maldiverna

Gay Maldiverna

Världsberömda vita sandstränder och rikligt marint liv lockar turister från hela världen. Trots att det är olagligt att vara gay på Maldiverna, finns det gott om topprankade orter som välkomnar homosexuella resenärer.

Om Maldiverna

Maldiverna

Gay Maldives - Travel Gay Guide

Läs mer.

Att boka en resa till Maldiverna kan vara problematiskt som ett homosexuellt par. Det är olagligt att vara HBT på Maldiverna och därför rekommenderar vi att du är försiktig när du bokar en resa. Vi har förberett en Gay Maldiverna guide vilket ger dig massor av användbar information, men vi föreslår också att du bokar din resa hos vårt systerföretag OutOfOffice.com som är experter på säkra resor till Maldiverna.

Du kan kontakta dem direkt på + 44 (0) 20 7157 1570 eller från USA på 1-888-489-8383 eller fråga direkt till dem om deras Gay Maldiverna sida. Se deras praktiska informationsvideo om Maldiverna också.

Trending Maldives Hotell

Nyheter och funktioner Mer funktioner

Maldiverna Tours

Bläddra bland ett urval av turer på Maldiverna från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Utvalda platser Lägg till din plats

Maldiverna Destinationsguide

Vi förstår att vissa människor är oroliga för att resa till Maldiverna, särskilt med sina strikta lagar. Vi är här för att försäkra dig om att du säkert kan resa till landet trots att det är olagligt att vara homosexuell.

Sjöflygplan på Maldiverna

För att nå de flesta orterna på Maldiverna måste du ta ett sjöflygplan eller en motorbåt från den internationella flygplatsen i Malé till din ö. Det är verkligen en upplevelse i sig som vår video förklarar.