Gay Dominikanska republiken

Gay Dominikanska republiken

En tropisk ö-paradis välkomnar dig med turkost vatten, livlig kultur och hbtq-vänliga resorter

Dominikanska republiken

Om oss Dominikanska republiken

Även om Dominikanska republiken kanske inte är epicentrum för HBTQ-kulturen i Karibien, har den en spirande gay-scen, främst koncentrerad till stadsområden som Santo Domingo. Malecon i Santo Domingo har arenor som Club Arena som kommer att hålla dig dansa i timmar. The Conde, i Santo Domingos koloniala zon, är en plats där du kan möta öppet queera individer, även om traditionell machismokultur förblir stark. Missa inte Draguéalo-evenemangen, som hyllar drag, mode, självuttryck och mångfald i hela landet. En prideparad hålls årligen i Santo Domingo i juli.

HBTQ-vänliga resorter


Dominikanska republiken erbjuder en rad hbtq-vänliga boenden. I Punta Cana hittar du en mängd olika resorter, varav några är särskilt gayvänliga. Dessa all inclusive-resorter tillgodoser nordamerikanska turister som söker en avkopplande semester med allomfattande bekvämligheter. Många av dessa orter håller även fester vid poolen och speciella evenemang för att göra din vistelse oförglömlig.

Dominikanska republiken INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Dominikanska republiken från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Dominikanska republiken för din resaFå din guide