Gay Rom

Gay Rom

Rom, känd som "Den eviga staden", är hem för fantastiska monument, 1000 år gamla kyrkor, palats, fontäner och en livlig gay-scen.

rom

Om oss rom

Med sin oöverträffade samling av antika ruiner, imponerande konst och magnifik arkitektur erbjuder Rom en resa genom tid och civilisation. Roms karaktär är lika formad av dess moderna vitalitet, med stadsdelar som Trastevere som ger en inblick i det lokala livet, medan Spanska trappan och Via del Corso vänder sig till den modemedvetna. 

Du hittar en anständig gay-scen i Rom, även om den är mindre och mer diskret än du kan förvänta dig. Du hittar fler klubbar och sena evenemang än gaybarer eftersom gayscenen i Rom tenderar att ta fart senare på natten. Rome Pride, ett årligt firande, drar en livlig publik till hjärtat av staden, vilket återspeglar den växande acceptansen och synligheten hos HBTQ+-gemenskapen.

Oavsett vart du annars vill resa kan du bygga hela din Italienresa runt Rom. Du kommer att vilja utforska Colosseum, Forum Romanum och Petersplatsen och basilikan. Sedan finns det Michelangelos Sixtinska kapell. Stadens kulinariska scen är en hyllning till italienska smaker, med traditionella trattorior och moderna matställen som serverar aptitretande pasta, pizza och gelato.

Gay Rome - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

rom INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Rom från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in rom för din resaFå din guide