Gay Dublin

Gay Dublin

Dublin, huvudstad och port till den vackra ön Irland. En stad med historia, kultur och vänliga människor.

Vad händer idag

Vad händer imorgon

Dublin

Om oss Dublin

Dublin, hyllad för sin rika historia och varma gästfrihet, har också en livlig HBTQ+-scen, vilket gör det till ett välkomnande resmål för homosexuella resenärer. Staden är fylld av HBTQIA+-vänliga platser, särskilt i områden som Temple Bar och Capel Street, kända för sitt livliga nattliv och kulturella liv.

Stadens främsta HBTQ+ nattlivsplats, The George, är känd för sin energiska atmosfär och regelbundna dragshower. För en lugnare kväll hittar du massor av pittoreska pubar som erbjuder en mysig atmosfär med hantverksöl och sprit. 

Dublin är också värd för en rad HBTQ+-evenemang under hela året, med höjdpunkten Dublin Pride. Denna årliga festival har en parad som hyllar mångfald och gemenskap, tillsammans med olika kulturella aktiviteter som GAZE International LGBTQ+ Film Festival, som visar upp queerfilm från hela världen.

För dem som är intresserade av historiska och kulturella sysselsättningar erbjuder National Gallery of Ireland och St. Stephen's Green välkomnande utrymmen för att njuta av konst och natur. Stadens inkluderande atmosfär är också tydlig i dess stöd för HBTQ+-rättigheter, med juridiskt skydd och lika äktenskapsrättigheter som förstärker dess överklagande som en gayvänlig destination 

Gay Dublin - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

Dublin INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Dublin från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Dublin för din resaFå din guide