Aix-en-Provence

Aix-en-Provence

För närvarande täcker vi pensionat och hotell i Aix-en-Provence.

Aix-en-Provence

Villa Amara
Platsikon

19 cours des Arts et Métiers, Aix-en-Provence

Visa på kartan
Varför detta hotell? Lugn avkoppling. Centralt läge.
Villa Amara är ett lyxigt pensionat med tre sviter i centrala Aix-en-Provence.

Elegant designade för att fånga en traditionell och raffinerad stilkänsla, var och en av de stora lägenheterna har sitt eget vardagsrum, sovrum, kök och privat terrass, för maximal komfort och intimitet. Den rymliga trädgården har en 9 meter lång pool med oändlig poolfunktion, omgiven av en fridfull koi-damm och är den perfekta platsen att njuta av Provences sol.

Tack vare det perfekta läget finns det mycket att göra på Villa Amara. Njut av den enkla utforskningen av staden Aix en Provence: bästa restauranger, öppna marknader, kaféer, butiker, bagerier, museer, teatrar, biografer och festivalevenemang. Alla tillgängliga till fots.

Från villan kan du ta en löprunda eller en morgonpromenad längs Torse älv. Handla färskvaror och njut av lunch på din egen privata terrass. Anmäl dig till en yogaateljé. Njut av poolen. Ta en pastis och färska oliver i skuggan av de hundra gamla platanerna. Kort sagt, njut av Provences nöjen, autentiskt.

Pensionatet vänder sig till par utan barn som letar efter avkoppling och förfining i hjärtat av staden, vilket garanterar dig en lugn och rofylld vistelse.
Funktioner:
luftkonditionering
Inklusive frukost
Gratis trådlöst nätverk
Kök
parkering
Privat badrum
Solterrass
Swimming pooler och badhus

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.