Vault 139

Vault 139

Vault 139

Platsikon

Basement Bar, 139-143 Whitfield St, london, Storbritannien, W1T 5EN

Vault 139

Gaykryssningsbar med varierande klädkoder (eller ingen), beroende på veckokvällen (kryssning, strippad eller underkläder).

Det finns en cruising session dagligen - kolla deras hemsida för aktuellt tema. Entrén inkluderar en gratis drink, gratis rockcheck, WiFi, gratis återinträdeskort och ett lojalitetskort.

Vardag: 13:00 - 01:00

Helg: 13:00 - 01:00

Närmaste station: Warren St eller Goodge St.

Funktioner:
bar
Kryssning / fetisch
Mörkt rum
Kostnadsfri Wi-Fi
Labyrint
Musik
Betygsätta Vault 139
3.5
Publikens betyg

Baserat på 283 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

A
Alex Alex

23-maj-2024

God natt

Var där på en torsdag från efter 8 till efter 10, och det var en bra skara människor som hade roligt. Bra atmosfär också. S
H
Harry

11 Nov 2022

Superhet publik

Var här nyligen på en torsdagskväll, deras "Stripped"-evenemang. Väldigt blandad publik, i ålder, etnicitet, kropp etc men alla är där för att ha kul. Jag blev positivt överraskad av mängden käken droppingly heta killar-bortskämda med val!
I
Isaac

19-april-2022

Vault 139

Jag hade mycket roligt i denna fantastiska kryssningsbar i centrala London, som alltid hade en bra publik och ett brett urval av killar. Personalen är vänlig och kontrollerar att allt går bra, jag uppskattade verkligen denna aspekt
S
Steve

23-februari-2020

Naken

Jag besökte Vault 139 en måndag naken natt. Det var som jag förväntade mig många nakna killar som letade efter skoj. Jag älskade det. Men jag oroar mig för inställningen till oskyddat kul. Jag vet att de förmodligen är i förberedelse men hur är det med andra könssjukdomar? Varje gång jag går till den här klubben känner jag ett behov av att testas efteråt. Vilket inte är en dålig sak.
T
Tom

14-februari-2020

Fantastiskt

Förmodligen den smutsigaste platsen i London. Personal oförskämd, massor av använda kondomer runt, fruktansvärd lukt. Slösa inte bort din tid och välj en annan plats.
S
Simon

14-Dec-2019

Människor som filmar andra gäster?

Vault 139 är en fantastisk kryssningsbar i centrala London med massor av heta killar och vänlig personal. Den enda nackdelen är att folk brukar använda sina telefoner överallt - och jag menar ÖVERALLT - och jag är ganska säker på att åtminstone några killar filmade människor som hade sex. Personal gick förbi och störde inte.
P
Paul

18 Nov 2019

Det levererar alltid

Perfekt för en kortare resa eller för att stanna under en lång session. Mina favoritkvällar är onsdag (underkläder) och torsdagar (naken). Så varmt att se så många killar alla ha roligt. Det finns alltid något för alla.
M
Mike chisholm

28-september-2019

BRA NYTT LAG

Jag hade inte varit i VAULT på sex månader och varit i USA så det var GLAD att se ett nytt team på bar och dörr. TYVÄRR förblir klientelets nonchalanta attityd till uppenbart osäkert sex densamma. INGEN TVÅL PÅ TOALETTER flera personer uppmärksammade dörrpersonalen på detta. DEN NYA TV-ASSISTENTEN ÄR EN MYCKET EFFEKTIV arbetare. BRA GJORT.
D
Dave & Matt

18-jul-2023

Hallå

Det är en gaykryssningsklubb, sluta gnälla, stanna hemma och se upprepningar av The Bill.
A
Andy

24 Aug 2019

Det bästa

denna plats är bäst i London. Varje gång jag gick var det fantastiskt. Tidigare kommentar om valuta för pengarna måste vara ett skämt. Bitter eftersom gratisdrinken inte var en premium dubbelsprit och mixer. Den killen borde absolut inte driva ett företag. Det skulle kosta mer än £9. Du får också gratis coatcheck och när du väl har betalat kan du komma och gå hela dagen. Nakna sessioner är de mest hektiska men det har alltid haft en bra publik och ett brett urval av killar. Jag älskade dagarna, avslappnad men skenande. Jag har aldrig haft ett dåligt besök och kan inte vänta med att komma tillbaka
C
Chris

13 Aug 2019

Ja, men nej, men ja

Objektivt sett är det inte bra. Stället är relativt litet med bara, obekvämt placerade 4 gloryhole hytter - som en 6ft4 man kämpade mina knän ... Det är också smutsigt, använda kondomer, vatten över hela golvet. Det luktar inte gott heller. Dessutom är Vault 139 inte det billigaste - för dina £9 får du en gratis drink men inga premiumdrycker (t.ex. ingen dubbel whisky). Personalen är oförskämd - jag var supersmiley och artig, men fick inget leende i gengäld (och på slutet blev jag lurad och serverade dubbel whisky och ... vatten, istället för cola för samma pris). Saken är dock, så vitt jag vet, det är den enda kryssningsklubben i sitt slag i London - där du kan bära vanliga gatukläder. Därför besöker många heta män det. Och det är slarvigt. Och är det inte det som cruising handlar om?
i
isaac

11 Aug 2019

Naken ..... nu på lördagar också (typ av) !!

Jag älskade verkligen torsdagskvällens nakenpass. Problemet är att många andra älskade det också och blev alldeles för populärt för dets eget bästa. Detta innebar att om du inte kom dit före 8:30, så måste du stå i kö för att komma in. Jag skulle inte ha något emot att vänta 10-15 minuter eller så, men de började dela ut biljetter så att du kan komma tillbaka efter en viss tid, ofta minst 30-45 minuter senare. Det tar bort det roliga på kvällen. Nakensessionerna på måndagskvällen lider inte av samma problem, och jag har aldrig behövt stå i kö för att komma in, så jag har börjat gå till dem istället, men för mig och jag föreställer mig många andra, en utekväll så tidigt i veckan är egentligen inte särskilt bekvämt. Men oavsett om det är torsdagar eller måndagar, tycker jag att du får en riktigt bra blandning av killar. De tenderar att skeva äldre - 30- och 40-talister - men du får definitivt yngre killar där också, bara inte riktigt i samma mängd. Det finns också en ganska bra rasblandning här också, så om du inte är kaukasisk kommer du inte att vara den enda icke-vita personen här. Jag brukar gå med avsikten att inte vara ute för sent (vad med att mån/tors är skolkvällar!), men jag tycker ofta att jag njuter av platsen, människorna och atmosfären så mycket att jag tenderar att vara en av de sista personerna där ! Och i en STOR utveckling är lördagskvällen nu blandad klädd och naken, så om du inte kan vara där i veckan för att klä av dig, då kan du nu göra det på helgen. Jippie!! Jag har inte varit på den här kvällen än (den heter Allt eller Ingenting) men även om det inte kommer att bli riktigt samma sak som när alla är nakna, är jag säker på att det fortfarande kommer att bli jättekul!
G
Gary

17-jul-2019

fantastiskt ställe

Bästa kryssningsstället någonsin. Gick en naken natt. Ganska trångt och massor av heta aktioner. Många unga heta killar också. Hade jättekul där. Vet inte varför folk sa att personalen var oförskämd, de var ganska trevliga mot mig.
E
E

3-jul-2019

Mycket roligt

Gick med min sambo på underklädeskvällen eftersom vi är intresserade av att titta och bli bevakade. Vi hade mycket av båda och njöt verkligen av tiden vi tillbringade där - förhoppningsvis hade vår publik också kul. Besöket var på en söndag eftermiddag / kväll. Platsen var hyfsat upptagen när vi lämnade (cirka 50 personer) vid 6-ish. I motsats till andra recensioner var personalen hjälpsam och vänlig och £9 för inträdesbiljetten inklusive en drink är ett ganska anständigt pris för London. Det var gott om människor som städade stugorna hela tiden.
G
Gav

2-jul-2019

topboy

Bra ärligt roligt, vad du än vill, ingen attityd och gott om det. Var säker men njut!
L
Latapi

24 Jun 2019

3/5

Jag åkte dit flera gånger under en månadsresa jag hade i London. Jag måste säga att personalen kan vara oförskämd och kommer inte att respektera sina egna kampanjer. Som sagt i tidigare recensioner börjar de stänga supertidigt, ibland med 45 minuter i förväg. Platsen är relativt liten-medelstor. Ett ganska litet mörkt rum, fyra härliga hålstugor, 5 små bunkrar för att ha kul men de är inte privata. Jag skulle säga att det främst var äldre killar men jag hittade några söta twinks. Av de 5 gångerna jag gick var 1 ganska tom, de andra var hyfsat trånga. I allmänhet hade jag bra tider, men det kunde definitivt ha en bättre personal.
J
John

10-maj-2019

Greta plats!

Gick för första gången i april. Stannade tre timmar och hade en fantastisk tid. Alla åldrar i underkläder endast natt...Stället är rent, personalvänligt.
S
Stephen

26-april-2019

Stänger tidigare

Jag förstår inte varför de alltid försöker stänga tidigare. Även på fredag ​​kväll när det är fullt upp. Jag menar .. centrala London ? Varför kan du inte hålla den öppen när du annonserar? Det är bara öppet till 1:12 även på helgen men personalen kommer bokstavligen att kasta ut dig vid XNUMX.
P
Paul

24-februari-2019

Källarkul

Jag gick för första gången förra veckan på en onsdag mitt på eftermiddagen. Publiken var bra, 20-25 killar i alla åldrar men mestadels 40+. Inget fuzz, inget drama, direkt till affärer. Gott om mörka hörn, eller öppna ytor för att spela en till en eller i grupper. Personal bra och vänlig. Det är en källare, det är en kryssningsbar där homosexuella män har sex. Det är så rent som det kan bli.
M
Marc

7-februari-2019

Little Britain stil nasemw

Tänk gaybaren i "Little Britain"-stil. Det är inte du om du inte får den "nordiska" accenten av killen som till synes driver stället:-) Slösa inte bort din tid - du kan göra (mycket) bättre.
M
Marc

7-februari-2019

Totalt skithål

Extremt oförskämd personal. Smutsigt, illaluktande.
J
Joe

5-Dec-2018

Legit, lätt, vänligare än jag trodde

Jag har varit i Vault några gånger. Första gången jag var livrädd, men i princip är det en bar omgiven av olika rum med killar som går av. Du kan inte gå vilse eftersom det bara är en stor cirkel. Relativt ren (det är en sexklubb människor, inte en restaurang) och som en stor, äldre kille uppskattar jag att det finns alla typer. Jag ger den fem stjärnor för det. Väl i barområdet är det ganska lågmält. Ingen verkar ha action där, vilket är skönt om du behöver vila lite.
M
Mike chisholm

22 Nov 2018

BEHÖVER RÖKNING

INSEKTBETTER ÖVER MINA BEN...OBYDLIGA DROTTNINGAR FRÅN SYDAMERIKA, FRÅN DETTA BRA VÄRDE.MEN MÅNGA GAYS MED EN FÖRVÄRDAD SJÄLVBILD.
s
s

16 Nov 2018

Värsta biljettdiskpersonalen

Lokalen är fantastisk, och resten av personalen är vänlig. Men killen med glasögon vid biljettdisken är hemsk och värsta anställd du någonsin kommer att stöta på.
D
DAVID

11 Nov 2018

Vanlig besökare

Denna plats är den bästa i London. Personalen är supereffektiv. Alltid en bra blandning av killar. Generellt vänlig.
J
Joe

29-Oct-2018

Vad du förväntar dig ... en sexklubb

Jag är verkligen inte säker på var alla negativa saker jag läser kommer ifrån. Folk som klagar på personal osv... Jag gick på lördag kväll runt 8:30-9:00. Personalen var alla bra och städade regelbundet. Gratis drink vid inträde och £3.90 G&T efter vilket jag tycker är mycket rimligt. Jag är 30. Det var mycket action och en mycket blandad publik... mestadels ganska manlig. Jag hade aldrig gissat att många var gay. Enda nackdelen var att den stänger klockan 1, och de senaste beställningarna i baren var som 12:10. Började bli upptagen runt 10 och började rensa runt 11. Jag åkte 30:12 och fortfarande några som slutade. Jag skulle återvända!
M
Mike chisholm

23 Aug 2018

SPEL VÄNLIGT SÄKER PÅ DENNA PLATSEN

Om du spelar säkert kommer du att klara dig.
J
Jos

21 Aug 2018

upp till dig

En inte särskilt välorganiserad klubb med mycket köer, särskilt på måndagar eller torsdagar.
B
Bradley

16 Aug 2018

En ren sexklubb.

Torsdagen är riktigt, riktigt hektisk, bokstavligen en hundradel av män där inne. Det är ingen plats för blyga killar, eftersom det bara finns 5 stugor, så allt är klart. På kvällen, gör dig redo att armbåga dig runt hela platsen. Förutom att den blonda pälsbrickan sa till mig "Jag vet inte dina avsikter" för att jag kom in med en tung väska, och till slut, räckte den till mig och tog den som en vulgär potatissäck, var det ingen dålig upplevelse.
M
Mike

31-jul-2018

Fantastiskt ställe

I London väldigt ofta och jag besöker alltid Vault. Det är alltid något på gång. Bästa nätterna är underkläder och nakna nätter där killar har kul i grupp överallt. Gå med eller titta på det spelar ingen roll. Killar gillar att synas här och älskar att ha kul offentligt. Det är alltid lätt att vara med om man vill. Gruppaktioner är de bästa och jag kan få mycket av det här. Bra ställe för skoj om du gillar en kryssningsklubb.
P
Phil

20-jul-2018

Bra tid

Var på besök i London september 2017 och åkte hit tidigt på en lördagskväll från ca 6-9. Hade en bra stund! Vänlig personal och massor av heta killar i alla åldrar, 20-50-talet. Började med en bra bottensession i en av alkoverna vid sidan av som är mer privata. Sedan hittade jag min egen underdel som ville sätta upp en show i det öppna kryssningsområdet som har vadderade bänkar och rör för toppen (jag i det här fallet) att hålla i för ett riktigt plogpass. Killar var respektfulla och samlades för att titta men höll sig ur vägen och var inte irriterande och försökte komma in i händelserna. Efteråt lät jag en av de heta och hängde killarna som tittade på spruta på mitt ansikte. Jag tog en paus och tog en öl i baren. Chattade med den vänliga och väldigt sexiga bartendern ett tag. Hittade sedan två killar (inte tillsammans) som ville ha lite c***-dyrkan - vem är jag att inte tvinga - en superhet indisk kille hängde som en häst och en härlig blond britta med en mer hanterbar medlem.. Tack gode gud! Hur som helst, jag hade aldrig förväntat mig att ha så kul tidigt på en lördagskväll, och hade ändå tid att träffa mina vänner för att äta ute. LOL jag kommer definitivt att gå tillbaka på mitt nästa besök i London. Tack pojkar!
M
Mike

10-jul-2018

Brutalt ärlig recension

Första gången jag besökte igår med min partner och en vän. STRIPAD natt, 9/7/18. Hade hört talas om platsen förut och blivit frestad men förväntade sig inte vägg-till-vägg underbara killar eller hög kvalitet. £9 för att komma in. Ingen kö. Dörrvakten var väldigt saklig. Inte oförskämd men inte heller välkomnande. Skulle ha varit trevligt för en första timer att få veta hur saker fungerar, men ändå... ...insidan var faktiskt ganska trevlig. Mörkt och förslappat, med svag neonbelysning, vilket är precis vad en kryssningsbar ska vara. Omklädningsyta till höger med mjuka säten. Blev lite orolig eftersom alla mina ägodelar anförtroddes till en plastkorg, och min enda länk till den var en papperslott, som jag fick ha i min sko. Fortfarande inte 100% säker på att detta är det bästa sättet att säkert hantera allt, men det verkade göra susen. Layouten var 50-50 mellan loungeområden och sexytor. Blå färgskala för lounge, röd för sex, men det var mycket action även i loungeområdena. Det enda stället som verkade "säkert" eller "förbjudet" var området runt baren. Jag hade inte förväntat mig att det skulle vara upptaget. Det här var en måndagskväll efter pridehelgen. Kundkretsen var väldigt varierande enligt min mening. Jag vet inte vad problemet är med "konstiga gamla killar" på några av dessa recensioner. De har lika stor rätt att vara där, och några av dem kan några knep som de yngre, mer inbilska besökarna kanske inte. Några oönskade famlar från vissa människor, men sagt och gjort, om de blev glada av att röra vid mitt skräp, så är det bra. Alla visade också ett element av att respektera gränser. Om jag sköt bort någons hand artigt eller vice versa, då var det problemet löst. – Jag skulle säga att medelåldern var ungefär 30 till 40, med alla olika typer av killar. 60% baisseartade killar, resten delas mellan jocks och funderingar, men med en verklig mångfald. Alla former, färger etniciteter (och storlekar) representerade Resten av personalen jag stötte på var mycket trevliga. Barman tog tid att förklara hur betalningssystemet fungerade i baren, och garderoben var också mycket hjälpsam och vänlig. Kanske var det så jag pratade med dem, men på det hela taget tyckte jag att de inte var oförskämda. Jag antar dock att de skulle bli skjorta om någon visar någon form av attityd. Sammantaget finns det några negativa aspekter av denna plats, men jag skulle råda alla som kommer att gå med rätt attityd. Alla jag träffade, oavsett om det var en gäst eller personal, var i värsta fall trevliga och vänliga i bästa fall, men jag antar att jag inte försökte agera som om platsen byggdes ensam för mig, eller att jag var den enda har rätt att ha det bra. När det gäller negativa kan lokalen verkligen klara sig med bättre toaletter eller ett duschrum. Jag skulle vilja veta att om jag ska ägna mig åt sexuell aktivitet med helt främlingar, att de åtminstone har tvättat sig. Det enda alternativet för vissa var att använda diskbänkarna för att tvätta i, och det är inte bra. Det skulle också vara trevligt att ha omklädningsområdet bättre upplyst och hållas lite åtskilt från huvudvåningen. Om du byter om och vill se till att du har dina kläder/värdesaker/biljett säkra, är det bättre att ha mer ljus. Dessutom tillåter det lite övergång mellan att komma från gatan till att vara i en kryssningsbar. Det var mycket riskfyllt sex också. Detta är inte själva lokalens fel, utan kundernas. Efter den fria drinken var priset på drycker ganska högt, även för London .... Sammantaget njöt jag och de två killarna jag var med vårt besök. Vi fick vad vi alla ville ha och hade en mycket hektisk och actionfylld kväll. Jag chattade med några killar, hade lite kul med några andra killar och upplevde en bar som de busiga vi hade varit på i Berlin, i motsats till de mer tama "geneela och artiga" brittiska gaykryssningsbarerna med besvikelse mörka rum och introvert kundkrets.
M
Marek

16-april-2018

Ietwietne miejsce!

Super miejsce! Byłem wiele razy i zawsze mi się podobało. Polecam.
M
Malcolm

11-april-2018

Bra ställe för ondska

Trevlig personal, plats att byta om, ordentlig garderob. Det finns gott om bekväma sittplatser nära baren, en mängd mörkare områden på baksidan för bus. Klubben är väl omhändertagen - alltid ren och hålls ren hela dagen. Du kan träffa nästan vem som helst där inne - mycket varierad publik, vanligtvis mer vänlig än en genomsnittlig London-arena. Väl värt ett besök. En begränsning är att utbudet av öl inte är så bra, men det verkar vara ett problem med många gaybarer och klubbar. Kontrollera webbplatsen innan du går som har en blandning av "kläder på" och "kläder av"-sessioner.
a
andrea

30-Mar-2018

Ovänlig barpersonal

Som med alla gayklubbar är det hit och miss på det här stället - massor av attityddrottningar, men andra som bara blir nere och smutsiga som män, inte tjejer. Det enda problemet med denna plats är attityden hos personalen, som stinker. De borde alla skickas på en intensiv utbildning för kundservice - uppförande och vänlighet kostar ingenting.
M
Mauricio

16-Mar-2018

Jag stannade inte i 5 minuter

Jag åkte dit på fredagen den 16/03/18 kvällen för första gången och jag stannade inte på 5 minuter. Killen som tog dina grejer var så arrogant och oförskämd mot mig utan anledning att jag ändrade mig och gick bort från platsen när jag tog av mig kappan för att ge honom. Jag förstod verkligen inte hans inställning till mig.
Z
Zach

16-Mar-2018

Bästa stället i London för het action

Jag har varit i Vault ett par gånger för underklädesfesten på söndagseftermiddagen. Alltid en bra blandning av killar/män i alla åldrar och former. Jag hade aldrig något att klaga på. LOL. Varit där en gång på en lördagskväll med kryssning. Det här var det som fungerade minst för mig. Jag provade torsdagsnatten naken igår (15/03) för allra första gången och kan säga att det var en av de hetaste platserna jag någonsin besökt och spelat på, förmodligen den bästa i London. Jag kan bara varmt rekommendera det. Personalen är vänlig, värdet är utmärkt. Naturligtvis kan du aldrig vara säker på vem som dyker upp men du kommer alltid att hitta massor av heta män som är villiga att spela. Jag brukade åtminstone hitta dem väldigt lätt. Killar kommer till handling så fort de kommer och blir nakna. Det finns ingen tid och energi som slösas bort där. Jag kan inte vänta med att besöka Vault igen när jag är i London nästa gång och det kommer definitivt att bli en av de där nakna nätterna.
L
Luca

10-februari-2018

Sortera personalen!

För att vara rättvis är de flesta av personalen, relativt nya, trevliga, professionella. Men det finns 1 eller 2 som inte borde fungera runt allmänheten!
M
Mohammad Yasoob

28-jan-2018

Dr

Jag går ofta och tycker att det är blandat - ibland får du vad du vill under de första 20 minuterna, annars måste du komma hem och göra det nödvändiga. Jag älskar dock personalen, killen bakom disken, den långe är het. Många osäkra metoder dock.
D
Dvir

11-jan-2018

Trevligt ställe men inga människor

Platsen i sig är bra, men när jag var fanns det inga människor...
M
Michael

25-Dec-2017

Kläder på

Jag har gått år och aldrig haft några problem. Personalen som helhet är pratsam, vänlig. Lokalen har massor av olika områden för att täcka de flesta behov. Gratis glidmedel & kondomer och så många män du orkar. Väl värt ett besök, och du kommer att bli fast som jag.
J
Julius

15-Dec-2017

London har allt!

Varit på platsen i torsdags kväll och blev förvånad över hur roligt stället är. Mindre prata behövs, folk går till den roliga delen direkt efter att de klär av sig. Platsen var fullsatt, det nästan exploderade från 7-9. Jag vill inte lämna men mitt VERKTYG sa, han kan bara vara bra i 3 omgångar. Om du kommer till London som turist som jag är denna plats ett måste.
B
Billy

12-Dec-2017

Julsmak - december 2017

När du besöker London och tar in för lite julpyssel till underklädeskvällen, lämnar du dina huvudkläder i en korg med en biljett och detta verkar säkert och rent. Bytesområde var upptaget och olika inbjudande looks byts ut. Underkläder varierar enormt och kanske mer spännande än nakna. En rad åldrar och trevligt att se över utbuktande g-strängar speciellt - en mängd olika åldrar och action överallt - massor av bättring och lätt att hantera genom byxor leder ofta till mer. Några tysta rum på baksidan kanske för mörka, någon stor gruppaktion tvärs över rummet av dj:n och flera killar av den större sorten. Toaletter lite skumma men heta action där också, kommer definitivt att gå tillbaka för en stor måltid igen, bäst senare efter 9.
A
Anth

30-Oct-2017

Kul för alla

Gick på kalsongfesten runt 9:30 på en onsdag. Killen vid dörren var artig och hjälpsam, bartendern var lika snäll. Ställde in stämningen på ett bra sätt så jag kände mig bekväm i stort sett så fort byxorna åkte av. Det finns en mängd olika utrymmen så det är roligt att gå runt och upptäcka vem som gömmer sig var. Ett XNUMX-tal killar var utspridda skulle jag säga. En bra blandning av stilar och åldrar. Alla verkade coola också - vänliga, respekterade gränser, etc. Superkåta och lekfulla :-) Hade en fantastisk tid att leka med några sötnosar. Kommer definitivt tillbaka.
J
Jax

28-Oct-2017

Motbjudande personal

Mycket arrogant personal som betjänar sina kunder. Sura attitydproblem. Om du vill bli förolämpad när du går in i det här tempot, fortsätt. De förtjänar inte att överleva på en nuvarande marknad. Alla mina vänner jag känner slutade stödja det här stället. Jag är med dem!
R
Robert

6-Oct-2017

Stor plats

Jag besökte den avskalade natten (25-sep) och var mycket imponerad. Killen vid ingången höll på att tappa rumpan och upprätthöll en artig, tålmodig och hjälpsam attityd hela tiden. Likaså killen i baren. Jag skulle ge dem båda 10/10 i betyg. Jag njöt verkligen av atmosfären och några fantastiska verktyg visades. Stannade 3 timmar, tyvärr inte mycket action för mig, men det var inget fel på lokalen, allt beror på mig, måste komma i bättre form och göra mer för att "få det att hända". Skulle försöka besöka igen vid mitt nästa besök i London.
S
Scott

16-september-2017

En besvikelse

Jag läste recensionerna, men eftersom jag var en oberoende tänkare valde jag att gå oavsett. Jag anlände vid 3:XNUMX på en fredagseftermiddag under de vanliga kryssningstiderna. Det var inte så hektiskt än, men det var trots allt en arbetsdag! En drink- och rockcheck ingår i entrén. Bättre än inget. WiFi fungerade i en varm sekund och var sedan ute. Jag försökte undvika att använda mina internationella data, men det fanns åtminstone en viss mottagning där nere (oh yeah -- valvet är i källaren). Det fanns flera kryssningsområden. De mörkare områdena var svårare att navigera än jag hade förväntat mig (ojämna golv, trappsteg, bänkar och/eller kuddar med oregelbundna längder, vilket ledde till att människor snubblade eller ramlade av bänkar). Platsen var tillräckligt ren. Inga klagomål där. Dryckespriserna verkade ganska standard. Åldrar skeva äldre, vilket jag förväntade mig skulle vara fallet. Bara sugning pågick. Poppers såldes i baren, men ingen verkade njuta av dem i de mörka områdena. Jag skulle ha velat suga mer själv, men varje gång jag pausade på plats blev jag överfallen (ofta av samma snubbar som jag lämnat bakom mig bara några ögonblick tidigare). Var beredd på mycket tittande och smekning och sugning utförd av samma handfull killar, men lite faktisk action.
A
All this and heaven too

16-september-2017

En besvikelse den förkortade versionen

Det var bra prissatt en gratis drink coatcheck och wifi ingår. Baren är rimligt prissatt. Det är rent och killarna var förtjusta i mig men det är fortfarande inte tillräckligt bra
J
Johnny

6-september-2017

Har redan varit två gånger och hade en fantastisk tid

Varit på en måndag lunchtid för klädd cruising och onsdag kväll för underkläder natt. Skön blandning av killar från 20-60-tal och låg attityd. Båda gångerna träffat killar som var roliga att leka med. Kommer att gå tillbaka.
A
Anthony

28 Aug 2017

Het action.

Undrade över denna plats och besökte 28-8-17. När jag väl fick modet att gå in och ta av mig var det ett bra ställe. Personalen var trevlig. Skärmar på väggar som visar het gayporr. Många olika rum och öppna ytor. Hot watch action framför dina ögon. Killar där är inte påträngande och många olika typer av människor där. Jag skulle kolla upp det. Gott om glidmedel och kondomer tillgängliga. Skulle gå tidigare på natten eftersom det blir varmare sedan längre natten går.
S
Sam

27 Jun 2017

Otrevlig personal

Platsen var ganska ren. Dålig ventilation, blev hög med doften av poppar i luften. Men det värsta var killen som sålde biljetter. Behandlar kunder som om han gör dem en tjänst för att komma in.
R
Remo

25 Jun 2017

Mycket attraktiva män

Jag var där i torsdags för första natten på deras "Stripped Event". Många attraktiva män deltog, de flesta mellan 25 och 45. Det var mycket aktiviteter runt 11.30.
N
Nanana

29-april-2017

Inte så bra som det var.

Jag minns mina första gånger här, för mer än ett år sedan, - det var ett coolt ställe, många heta killar, men nu, för varje besök, ser jag att det blir värre. Främst bara gamla killar, eller de som tycker att de är heta. Nästan alla är botten, väldigt svårt att hitta riktigt bra topp. Vanligtvis spelar alla i grupper - bra för dig om du gillar det. Mitt senaste besök var i går, och det var ett av de mest misslyckade besöken - bara några få i bra form, men de går bara runt och visar dig själv och ignorerar alla.
A
Anton

18-Mar-2017

Fantastiskt ställe

Gick dit igår. Platsen är precis min smak. Inte särskilt stor men tillräckligt med plats för att spela. Personalen är så mycket vänlig och hjälpsam, aldrig oförskämd. Du gillar verkligen att se dem arbeta. Platsen är lite kinky men mycket ren för den typen av plats. Så självklart hittar du ingen steril toalett och så. Se bara till att du är inne på temat. Jag åkte dit vid 4-tiden och platsen var redan full. Det kom mycket mer snygga män med tiden. Hade mycket roligt, definitivt gå tillbaka dit. Även idag igen.
M
Matthew

1-april-2017

Gick med på

Gick igår och allt du sa är perfekt, funderade på Ted's Place men valde valvet - bra beslut IMO. Kommer att återvända
M
Mike chisholm

18-Mar-2017

Spela säkert på VAULT

Bäst att spela säkert i Vault om du är HIV NEG DU HAR BLI VARNAD
H
Had a

1-Mar-2017

bra!

Gick hit på en tisdag runt 7 och det hade en jämn ström av alla typer av killar hela tiden. Personalen var trevlig och tillmötesgående och jag hade väldigt roligt. Jag uppskattade barområdet, som kan vara ett ställe att ta en paus från cruisingatmosfären. Hela stället skulle dock definitivt kunna använda en luftfräschare.
S
Steven

27-jan-2017

Stor plats

Bra ställe att gå och umgås på måndagar/torsdagar, naken, titta på killar som tar på sig det och till och med vara med. Något där för alla. Kondomer, glidmedel och gratis dryck tillhandahålls. Massor av heta killar överallt du tittar. Kan bli ganska trångt men jag var väldigt nöjd med det. Var beredd på att bli reparerad vart du än går, om du inte gillar det är det kanske inte platsen för dig. Kommer definitivt att åka tillbaka igen. Älskade det där.
K
Karas Meseene

13-jan-2017

medic

Gick häromveckan de flesta killarna håller på med åratal. Personalen är ganska vänlig. Platsen är liten men rent pris är ungefär rätt. Vad mer kan jag säga, det är ok men för många äldre killar för min smak är det bäst att undvika nakna nätter om du inte vill att folk rör vid dig. För de yngre läsarna kommer du att vara ett mål för äldre män och se upp om du vill gå och spela säkert.
M
Mike chisholm

28 Nov 2016

OK MEN FÖRVÄNT INTE NÅGRA MÄN DENNA BARN

STÄLLET ÄR OK MEN BEFOLKAD MED GAYS SOM HAR SETT BÄTTRE DAGAR. BÄSTA ATT SPELA VÄLDIGT SÄKER DÄR.
S
Scott

25-jul-2016

Heta killar bra strippad natt

Hade en bra kväll på strippad ikväll... Heta killar... Cool air con-lokal... Tack gode gud i sommarvärmen
T
Top man

23-jul-2016

Vault - lördag kl

Hade en fantastisk tid här, personalen var hjälpsam och vänlig, absolut inte oförskämd.
S
Scott

30-april-2016

Alltid god natt

Hade en riktigt bra kväll ikväll... Vänlig personal här gör det alltid till en välkomnande plats
L
Luca

17-april-2016

Skam för lite personal

Jag har varit flera gånger; träffa & missa. Men ett bra ställe att slappna av i alla fall och om du har tur: bra! På det hela taget är personalen bra, trevlig etc. Men det är 1 kille som har den mest vidriga attityden till kunderna. Dessutom, en annan kort kille också mycket motbjudande. Förstör upplevelsen för alla.
M
Matt

16-april-2016

Nyfiket

Jag har varit i valvet igår på en kryssningskväll. Alla typer av killar du kan definitivt hitta någon för dig. Hjälpsam och artig personal med otroligt stilig bartender. Jag har fått höra att fredag ​​är en genomsnittlig natt men för mig var det äventyrligt nog som för första gången där. Toaletter skulle kunna vara i något bättre skick men i allmänhet är platsen rent och snyggt. Det var mitt första besök i valvet men definitivt inte sista. Nästa gång måndag och avskalat pass. Och förresten, om du tänker hitta en sann kärlek i ditt liv har du fel. Vi vet alla vad den här platsen är till för och den gör jobbet.
M
Martin

31-Mar-2016

Fantastiskt ställe . Definitivt gå tillbaka

Stor blandning av killar, upptagen, ren, tyckte att personalen var mycket hjälpsam och vänlig.
T
Tony

7-Mar-2016

Excellent. Def rekommenderar.

Hade en fantastisk tid här, tyckte att personalen var mycket vänlig och hjälpsam. Personalen verkar alltid städa och är ganska uppmärksam. Bra utbud av killar och mycket upptagen speciellt på avklädda och underkläder session, ser fram emot mitt nästa besök i London.
M
Mike

2-Mar-2016

Oförskämd

Jag har gått här flera gånger och haft en dålig upplevelse varje gång jag handskas med den här killen som jobbar där. Efter att ha skällt ut mig inför ett gäng människor för att jag inte visste något om hur saker fungerar där, klagade jag till en annan anställd som sa till mig att han är ägaren. Jag kan inte tro att en ägare till ett företag skulle behandla människor så här.
G
Grahame

2 Aug 2016

Varför gå tillbaka

Om du var upprörd över dina tidigare erfarenheter vid Vault, varför i helvete gick du tillbaka dit ???? Personligen har jag alltid trivts bra där och personalen är vänlig och hjälpsam. Önskar bara att det fanns fler gloryholes tillgängliga.
M
Max

7-februari-2016

Riktigt trevlig upplevelse

Gick dit två gånger. Den första var torsdagen (nakenfest) och det var jättebra. Många heta män och mycket action! Personalen var trevlig. Mitt nästa besök var fredag ​​eftermiddag runt 6, och det började bli fullt upp. Gillade det igen!
E
Eamonn

7-februari-2016

januari

Bara för att säga att Ian kunde inte ha varit mer hjälpsam tappade min jacka fredag ​​kväll Ian var så hjälpsam tack fick det på kvällen tack igen Ian du är en stjärna Eamonn Irland
S
Salvatore

31-jan-2016

Värsta upplevelse

Jag brukar älska att gå till bastur och kryssningsställen men jag gillade inte denna plats. Killen vid dörren verkade väldigt nervös som om han var på droger, killarna inne på cruising var inte särskilt attraktiva, och ja det är en risk man tar på dessa ställen men någon blödde för mycket... Jag såg blod på några olika människor och på mitt ben! Det var en väckarklocka om att åka till sådana här ställen... Jag provade det men blodet var droppen för mig och jag gick direkt, det luktade inte heller så gott där inne.. De borde investera i någon form av luftfräschare eller något. Det här kommer från någon som har varit i många bastur utan något dåligt att säga om de andra.
A
Andy

9-jan-2016

Spela bort

Gjorde rundorna i London och Vault var det bästa stället. Älskade det så mycket att jag gick varannan dag. Bastun var överprissatta och tomma, The Hoist försökte hårt men misslyckades - det verkar aldrig bli upptaget förutom söndag eftermiddag som fortfarande inte var lika bra som valvet. Vault får min röst och jag tyckte att personalen var väldigt trevlig så jag upplevde inte elakheten som nämndes i tidigare inlägg
D
Darren

8-jan-2016

Första gången

Gick till valvet för första gången häromkvällen med min pojkvän och var väldigt nervös. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig och jag tror att jag gillade det lol. Min pojkvän var fantastisk och höll mig fokuserad på honom som han hade varit tidigare. När jag väl blivit upprörd några gånger och förstått reglerna där så lyckades jag slappna av. Vi hade båda en privat bås för oss att spela och det var spännande. Vi gick på strip night vilket innebar att vi var tvungna att vara helt nakna. Definitivt något att uppleva.
K
Karas Meseene

1-jan-2016

40+

De flesta människor där inne är 40 uppåt. Varför skulle någon snygg eller ung behöva gå till ett sådant ställe i första hand, säker på att de flesta människor kommer att förstå vad jag har sagt.
A
Adam

21-april-2019

26, ganska snygg

Jag måste säga att din kommentar är lite okunnig. Jag älskar denna plats och har en fantastisk tid varje besök. Jag tenderar att undvika avskalade nätter eftersom jag inte tycker om att vara galet upptagen, men vissa gör det!
D
Dick

17-februari-2016

Duh?

Du menar att över 40 per definition inte är snygg? Mycket tråkigt, verkligen! Jag är över 40, ja, och jag har varit här och publiken är i alla åldrar, alla typer, och enligt min åsikt, inte alls dåligt utseende--för alla typer. Jag hade mitt livs tid på de avskalade nätterna, mindre så på underkläderskvällarna. Det här är en fantastisk plats. Kan inte vänta med att gå tillbaka!
L
Lem

15-Dec-2015

Min favorit kryssningsplats i London.

Atmosfären är helt rätt. Gott om soffor och andra bekväma sittplatser. Flera privata utrymmen med lås samt öppna mörka rum. Fin belysning med en ordentlig barstämning. Alltid en hel del killar där om inte exakt packat. Inte för högt så att folk kan prata. Prisvärt med en drink som ingår i inträdesavgiften för £7 eller £8. Lite underbemannad men personalen är OK. Tack gode gud att de inte är nakna för de är RIKTIGT söta och det skulle vara väldigt frustrerande! Andra platser är bara inte lika bekväma.
t
toby

15-Dec-2015

Så nedslående för en stad som London ...

Rolig plats. OFÖRLIG personal. Smutsiga toaletter. "Konstig" ovänlig person verkade driva stället. Jag kommer inte att gå tillbaka.
M
Michael

20-april-2022

Naturligtvis är personalen kort...

De kommunicerar med kåta, förtjusta människor hela dagen. De skulle behöva vara korta med alla för att hålla saker i rörelse och titta på folkmassan av säkerhetsskäl. Det händer mycket mer än bara en servicedisk som levererar drycker. Och om du vill ha luftfräschare, säkra ... och rena toaletter; den mest frekventa fetischbaren i den mest frekventa fetischstaden är inte platsen. Sluta förstöra för oss som vill att luften ska lukta smuts
K
Kieran

14-Dec-2015

Mycket välkomnande

Mycket välkomnande bra personal och service mycket trevliga kåta killar massor av sexig personal.
j
jim

16-Dec-2015

Motbjudande personal

Det vore bra om det var sant. Snarare motsatsen från mitt (riktiga) besök.
J
Jason

1-Dec-2015

Den råaste personalen någonsin

Den grövsta personalen jag någonsin stött på. Någonsin. Var som helst.
J
John

24 Nov 2015

Serviceanmälan

Perennt underbemannad. Otrevlig personal. Platsen behöver rengöras.
r
roland

23 Nov 2015

Nakenhetsregler !!

Fantastisk nakenkväll. Många kåta män. Mycket vänlig personal, även om de kunde ha varit nakna också. Låter alla vara med. Min enda rekommendation är att lamporna kunde ha varit svagare.
J
James

13 Nov 2015

Otrevlig personal

Mycket oförskämd personal. Förvänta dig inte att bli behandlad som en kund av detta gäng arroganta, oförskämda människor.
A
Adam

29-Oct-2015

Oförskämd personal

Den grövsta personalen jag någonsin har stött på.
R
Rich

6-Oct-2015

Mycket bättre än vissa recensioner föreslår

Jag har undrat om det fanns en kryssningsbar dagtid i Storbritannien, i likhet med de i Amsterdam, till exempel och blev glad och förvånad över att finna att det finns. Jag planerar några dagar bort nästa månad, så bestämde mig för att kolla in det här stället för en snabb dagsutflykt till London för att se om en längre vistelse skulle vara värt besväret i det avseendet. Jag blev inte besviken. Det tog mig ett tag att hitta platsen eftersom jag gick fel väg ut från tunnelbanestationen (det är faktiskt riktigt nära!) och lokalen ligger diskret på en lugn gata precis bakom tunnelbanestationen. Efter att ha läst några av recensionerna om att platsen var "smutsig, full av uttvättade homosexuella" med "oförskämd personal", förväntade jag mig inte mycket, men blev mycket positivt överraskad. Personalen var trevlig nog och dörrvakten på väg ut, mycket vänlig. Det fanns alla typer av människor där, i alla åldrar och någon för alla smaker. Japp, det var några "gubbar" där, men jag märkte inte att någon av dem var överdriven. När det gäller osäkert sex etc. Jag var medveten om att det pågick, som det förmodligen gör i hur många liknande miljöer som helst, vare sig det är cruising, eller bastu, eller online-upphämtning, men för mig är det upp till en individs ansvar för honom själv och hans medmänniska. Det är inget jag någonsin skulle ägna mig åt och det finns ett antal saker jag inte skulle göra i en situation, som den här där det inte finns någon möjlighet att duscha! Jag hade en underbar tid och önskar att det fanns fler sådana här barer runt om i landet, jag tror att vi ligger långt efter kontinenten i det avseendet. Det är mycket bra att ha några mycket sena ställen som denna, men för en dagtid var detta väl värt besöket och mer eller mindre har jag bestämt mig för att min några dagars semester kommer att vara i huvudstaden på grund av detta och många andra attraktioner, både gay och andra! :O)
P
Peter

27 Jun 2015

Fantastiskt ställe

Raunchy het plats med för killar alla åldrar, etnicitet etc. min favorit plats i London. Barpersonalen är INTE oförskämd - jag har alltid tyckt att de är fantastiska. Naturligtvis om någon är oförskämd mot dem, kan de svara mindre än artigt men vem skulle inte göra det? På nätter när jag har tur är jag vanligtvis upptagen. I lekområdena, men om jag har en oturskväll tycker jag om att sitta med en drink och prata med barpersonalen. De flesta av kunderna är bara kåta killar som är ute för en trevlig stund, och det mångsidiga klientelet gör att de flesta smaker i allmänhet tillgodoses
R
Rus

18 Jun 2015

Fantastisk plats behöver bara mer städning

Varit där i måndags efter 7 alla killar i olika åldrar strippade all fantastisk atmosfär sex överallt glory hålen var upptagna för många nakna killar. älskar denna plats. Personalen vid ingången var ok men personalen bakom baren var oförskämd och en anställd som kontrollerade plats med sökljus var mycket oförskämd. Jag hörde att han kallade en kille för galen vilket är väldigt oförskämt. De borde förbättra kundservicen. Kommer definitivt gå igen snart.
R
Ricardo

14 Jun 2015

Oförskämd personal

Otrevlig personal. Otillmötesgående. Ovälkomnande. Bara oförskämd..
J
Jon

3-maj-2015

Otrevlig personal

Det här stället är smutsigt och luktar. Personalen är extremt oförskämd. Jag stod i evigheter och väntade i receptionen och killen tittade bara på mig och väntade. Jag bad honom om en biljett och han sa att om jag inte frågade vad jag ville så kunde han inte läsa mina tankar. Jag trodde att bra kundservice innebar att du frågar en kund hur kan du hjälpa dem?!! Bara en tidsfråga stänger denna plats, för många klagomål på personalens elakhet.
P
Peter

1-maj-2015

BELÖNNINGSKORT

Folk går regelbundet till denna plats. Jag vet detta eftersom jag ser samma människor varje gång jag går! De har också ett belöningskort; efter 5 besök (klipp varje gång) Du kan komma in gratis. Mitt råd är att gå in 18:30 innan inträdespriset går upp även på naken natt på torsdagen, du slipper den långa väntan på att komma in om du kommer innan 18:30. Eftersom London ännu inte har porrbiostugor, har denna lokal 4 stugor men inga videoskärmar. Glory hålen inom väggarna blir mycket upptagen och du måste vänta åldrar för att få en stuga! Vissa killar blir arga och andra försöker hoppa framför dig när en stuga blir ledig. Se upp för konflikt! Jag har pratat med ägarna och bett dem sätta in fler stugor men de säger att de inte har utrymme. Vad sägs om att öppna en porrbiograf? De var inte intresserade. Så om du vill ha glory holes och porr, kom inte till London!
T
Tony

9 Nov 2018

Människor använder sällan ärahålen. De 4 stugorna används ofta av par istället

Platsen i sig är mycket prisvärd, £9-posten inkluderar dryck och coatcheck. Inga riktigt mörka områden förutom ett med väldigt lågt i tak, det här området är dock kolsvart. Inget egentligt mörkt rum.
M
Martin

31-Mar-2016

5 videoskärmar

Det finns 5 videoskärmar i lokalen, jag var där alldeles nyligen och hade en fantastisk tid.
T
Tom

19-Mar-2015

OK

Det är ett ok ställe att prova om du besöker London, men jag skulle inte säga att det är en vanlig hänga. Gratis kondomer, använd dem. Det finns en blandning av människor hiv pos neg etc. Platsen är någorlunda ren, min enda fråga är attityden hos personalen. Kan framstå som oförskämt. Friska upp dina kunskaper i kundtjänst grabbar och det kommer att vara en bra plats.
M
Marc

17-Mar-2015

Trevlig klubb

Vault är en mycket trevlig trevlig klubb, jag rekommenderar den till alla som letar efter en ren och vänlig klubb. Mitt enda problem är att det inte finns tillräckligt med svarta killar som gillar svarta killar...lol... Men det är riktigt bra och personalen är trevlig. Jag njuter av nakna nätter så lägg till fler till listan och avboka några av de påklädda kryssningsnätterna :)
M
My

18-jan-2015

Du får vad du vill

Jag går till den här klubben ganska ofta på nakna nätter. Ärligt talat, jag tycker att det är väldigt lätt att "träffa killar". Stället är trångt, och du kan hitta den typ av killar du gillar. Märkliga karaktärer är att vänta, särskilt på nakna nätter. Inträdet är billigt, förvaring ok, gott om kondomer och glidmedel, varken rent eller smutsigt.
D
Dean

30-Dec-2014

2 irländska pojkar

Jag måste inte hålla med den sista författaren med negativa poänger för denna bar. Vi har varit här några gånger och hittat det via annonser, där det tydligt står vad baren är. Vi hittade platsen att vara ren till viss del, det är mörkt, men inte kolsvart, och absolut aldrig stötte vi på oförskämda människor och personalen var mycket vänlig. Om du vill spela är det där för dig, men alla sexplatser medför risk för sexuellt överförbara sjukdomar men det är inte barens fel, det är också hjälpsamt att fråga är de fria från sexuellt överförbara sjukdomar eller, viktigare, bär skydd, i alla fall sa jag att id stöder baren då vi går över tors för mer kul och upptåg lol
D
Dave

16 Nov 2014

Valvet (av Hades)

Om du letar efter en fantastisk utekväll är detta INTE platsen för dig. Platsen är mörk, trång och smutsig. Alla män här är fel typ. Antingen 80+ eller helt enkelt ful och väldigt arrogant. För att inte nämna att de förmodligen har fått alla möjliga sjukdomar från flera tidigare partners och medvetet vill infektera dig också. Och jag överdriver INTE. Jag satt bredvid den här gamle mannen och skötte mina egna saker, när jag fångade honom som gav mig riktigt illvilliga blickar. Sen lite senare gick samma man fram till mig aggressivt och tvingade mig att kyssa honom. Samtidigt som jag var fast mot flera andra män som också tvingade mig att bli pigg mot min vilja. Känslan av mörker finns överallt. Det var en fullständig mardröm som jag inte skulle önska någon, inte ens min värsta fiende. Lyssna på mina råd och ignorera alla dessa andra positiva recensioner, det är bara en mängd propaganda för att få fler människor att komma så att de som arbetar där kan göra fler affärer. Det är äckligt. Denna plats är Satans gömställe och platsen måste stängas för gott.
T
TGE

14-Dec-2014

Allas åsikter uppskattas

Tack alla för era uppriktiga åsikter. Vi uppskattar mycket allas kommentarer, men kommer att stänga just denna recensionstråd.
C
Chan Tony

13-Dec-2014

Försök kanske GAY nästa gång?

Ledsen Dave, men det är ganska uppenbart för alla vilken typ av plats Vault är. Om din idé om en bra utekväll är en cocktail medan du lyssnar på Kylie, prova GAY Places som Vault som lockar alla sorters män. Alla kanske inte passar din smak, men hatten av för ledningen för att de välkomnar alla. Personligen har det alltid varit trevligt.
D
David

12-Dec-2014

Svar på "Keep Away"

Låt oss nu få det här klart? Du gick in i en välkänd kryssningsklubb, du blev så chockad att du satte dig ner. Det här måste ha varit i det trånga mörka rummet, och då, din stackars, är vi "tvungen att bli fräsch mot din vilja"!! Låter bra för mig, kan inte vänta på att höra nästa avsnitt av denna fiktion.
D
Dave

3-Oct-2014

Svar på "Håll dig borta"

Vilket skräp!!! Det är en sexklubb, jag ser personalen städa och har aldrig sett "lik" krypa längs korridorerna. Jag är säker på att en afternoon tea-dans skulle passa dig mycket bättre!
J
Jake

4-Oct-2014

Om du inte gillar det, gå inte

Jag håller med Dave. Detta är en full på kryssningsbar. Ingen attityd och allmänt vänlig plats. Du vet vad du går till innan du kommer till dörren. Om du inte gillar det, gå inte!
M
Mike

27-september-2014

Bäst i London

Ren, trevlig musik, mycket upptagen att du inte kan gå utan att stampa någons fötter (speciellt på söndagseftermiddagens kalsongfest), personalen är mycket vänlig förutom den smala svarthåriga killen som bär glasögon. Stället har en konstig lukt (på ett behagligt sätt) Jag antar att det är på grund av det non-stop sex som pågår, vilket uppenbarligen sätter stress på toaletterna. Från den pretentiösa killen som sitter och observerar men inte gör någonting till de slyviga unga männen som är redo för handling, alla möjliga män åker dit (några irriterande gubbar också). Det finns 4 privata bås med härliga hål upptagna hela tiden och andra fem rum, som inte är så privata. Sedan september 2014 är entrén för dagskryssning £7 och £8 för nattkryssning. Fortfarande mycket bra valuta för pengarna! Nyckeln till att ha roligt i den här klubben är att acceptera det faktum att det är en cruisingklubb och att inte alla är din kopp te.
S
Stud

27 Aug 2014

Riktigt kul plats

Gick på en onsdagskväll, underklädesfest, massor av heta killar. Gott om utrymme att leka, grupper bildas spontant, ingen attityd i allmänhet. Den oförskämda skotska killen är inte längre där men personalen är alla söta och leende och roliga också! Återkommer säkert!
W
Wolfie

10-Dec-2013

Håll er borta!

Jag kände mig som om jag transporterades till HELVETETS valv fulla av lik som kröp i de mörka korridorerna och hörnen. Platsen är väldigt mörk, liten utan någon avskildhet även inne i stugorna. Det luktar riktigt illa. Att gå dit i 5 minuter fick mig att uppskatta mitt liv och hälsa så mycket och att vara evigt tacksam för de medvetna val jag gjort i mitt liv. Jag är en stolt homosexuell man och jag känner starkt att jag inte tillhör denna dekadenta ruttna underjorden.
D
Dick

17-februari-2016

Dekadent ruttna underjorden.

En mans kött (ahem) är en annan mans gift. Jag råkar älska stället. Min version av hur himlen skulle vara om det fanns en sådan plats.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.