Backstreet STÄNGT

Backstreet STÄNGT

The Backstreet CLOSED

Platsikon

Wentworth Mews, Mile End, london, Storbritannien, E3 4UA

Denna plats är stängd permanent - juli 2022.

Storbritanniens äldsta gay-läder- och fetischklubb. Nu på sitt 30:e år är The Backstreets dörrpolicy lika strikt som någonsin, och tjänar respekt och fortsatt beskydd av dem som är dedikerade till gummi och läder.

Tänk inte ens på att bära sneakers eller byxor. Läder eller gummi bör vara den mest framträdande delen av din outfit - även om t-shirts och denim kan spela biroller!

Öppet torsdag till söndag med speciella evenemang: BLUF och IGNITE (för rökare). Ingången ligger längs en stig som leder från Burdett Road.

Veckodag: Tor 22:00 - 02:00

Helg: 22:00 - 03:00 / 01:00

Närmaste station: Mile End (distrikts- och centrallinjer)

Funktioner:
Endast vuxna
bar
Kryssning / fetisch
Mörkt rum
Betygsätta Backstreet STÄNGT
3.8
Publikens betyg

Baserat på 75 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

T
Tim

14-jan-2018

Backstreet kommer tillbaka till sina härlighetsdagar!

Med stängningen av The Hoist är Backstreet nu Londons enda dedikerade läder-/gummibar och av de två var den alltid den bättre: mörkare, sladdrigare, mindre S&M (ställ och modell) och mycket mer action. Utan konkurrensen och med den nya(ish) vänliga personalen återvänder det till sina glansdagar. Två saker gör det till en riktigt bra klubb: den har en mycket strikt klädkod (och med rätta: det är en fetischklubb i läder/gummi) men personalen är vänliga och hjälpsamma, inte hånfulla och avvisande om du inte har fattat det helt rätt. Den andra saken är förbudet mot mobiltelefoner vilket innebär att alla koncentrerar sig på alla andra snarare än sin lilla technovärld. Spelarna är heta, stiliga och attitydfria, precis som lädermän och gummikillar ska vara. Dörr- och barpersonalen är vänlig och lättillgänglig. Layouten, känslan av förväntan, atmosfären och handlingen gör detta till en av världens stora fetischklubbar. Verkligt. Tack hörni!
R
Richard

25-Mar-2017

Mysigt, lite illaluktande men vårt

Uppdatering: Inträdesavgiften är 8 pund oavsett tid på dygnet, som inkluderar pälskontroll och en valfri välkomstdrink. En burk öl kostar 4.10 GBP Closure of the Hoist har definitivt hjälpt denna plats med mycket roligare på gång sedan dess. :)

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell