Bastu Cristal - STÄNGT

Bastu Cristal - STÄNGT

Sauna Cristal - CLOSED

Platsikon

Calle de Augusto Figueroa 17, madrid, Spanien

Permanent STÄNGD.

Liten, lokal gaybastu i hjärtat av Madrid. Bastu Cristal lockar män i alla åldrar. Funktionerna inkluderar en torr bastu, ångbad, mörkt rum, privata stugor, videorum, bar och massage.

Närmaste station: Tribunal, Gran Vía

Betygsätta Bastu Cristal - STÄNGT
2.1
Publikens betyg

Baserat på 34 avgivna

C
Carlos

27 Aug 2018

Permanent stängd

Det finns ingen bastu längre, det är nu en stormarknad.
L
Leo

30 Nov 2017

Oförskämda skötare

Mycket oförskämd skötare sent på kvällen. Varför de inte sparkar honom vet bara Herren.
B
Berhault

11 Aug 2017

Minabla

Jacuzzi och panna. Pas de sauna. Il y avait une seule personne en plus de mon par. En katastrof ce lieu. Dommage car bien situé en plein quartier.
R
Roger

1 Nov 2016

dålig

Detta kvalificeras knappt som en bastu. Vi besökte nyligen, jacuzzin hade inget vatten i sig, ångrummet var obehagligt och det verkade inte finnas någon bastu. Det fanns inga kondomer eller glidmedel. Lite förvånande att det knappt var någon där. Jag har besökt ett antal bastur, men har aldrig känt mig obekväm på det sätt som jag gjorde här.
N
Noel

19 Jun 2016

Värsta någonsin

Vi var i era lokaler och frågade i en mycket vänlig ton om det var något på gång, varpå en av er personal svarade "ja mycket". Efter att ha gått in märkte vi att vi bokstavligen var de enda där. Vi noterade, mycket artigt, att så var fallet, vilket den andra anställde reagerade extremt ohövligt på, visade tecken etc. Sedan, när han gick till våra skåp, kom han ut och sa åt oss att stanna, men när jag sträckte mig efter min nyckel försökte han för att gå, TADE han mig i armen. Jag har fotografiska bevis på detta. Jag skulle INTE rekommendera denna [plats] till någon annan.
J
Jesse

6-september-2015

Genomsnitt

Bastun var riktigt liten. Väldigt få killar i bastun. Hyttdörrar låser inte så ingen sekretess. Personalen var oförskämd. Jag skulle välja en annan bastu för det är samma kostnad.
J
John

16-jan-2015

Superb

Jag åkte till denna plats den 1 januari. Folk kom inte förrän väldigt sent, men när de väl kom surrade det. Främst killar på 20-talet, 30-talet, alla uppe för skojs skull. Det är inte ett stort ställe, men snyggt och rent. Hur som helst, kundkretsen kompenserade för eventuella brister på den faktiska platsen. Det är också väldigt lätt att hitta. En strålande start på det nya året!

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell