G-A-Y- Sen Soho London

G-A-Y Sent

After-hour-versionen av G-A-Y Pub.

G-A-Y Late

Platsikon

5 Goslett Yard, london, Storbritannien, WC2H 0ER

Den traditionellt eftermiddagsversionen av G-A-Y bar, som ligger cirka 5 minuters promenad bort - dit de flesta av killarna åker någon gång mellan 11 och midnatt. En stapelvara i Londons gayscene i över ett decennium.

Öppet alla dagar i veckan men begränsat till medlemmar och gäster endast på söndagskvällar. Platsen kan vara lite svår att hitta, eftersom den är gömd bakom ombyggnaden av Tottenham Court Rd Station.

Vardag: 10 - 4

Helg: 10–4

Närmaste station: Tottenham Court Road

Funktioner:
bar
Dans
Musik
Betygsätta G-A-Y Sent
2.1
Publikens betyg

Baserat på 38 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

3 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

3 Stjärnvinnare

A
Adam

2-april-2022

Undvika! Inte ett gayställe längre

Undvika. Efter att ha köat en halvtimme i en bitande förkylning lät den oförskämda personalen inte mig, min lesbiska vän och en handikappad kille komma in på en halt falsk anledning "endast medlemmar och stamgäster". De släppte in ett gäng heterosexuella tjejer. Det är en turistfälla, för dyrt och diskriminerande. Undvik och gå till andra märken.
R
Ricky

19-februari-2022

Gången nedförsbacke

Jag blev avvisad i en grupp på sex homosexuella och lesbiska personer i går kväll (uppenbarligen inte en svensexa eller möhippo) eftersom vi fick höra att vår gruppstorlek var för stor. Senare gick jag och två andra vänner in och stället var mer än halvtomt. Det är så synd att dörrpersonalen tar den här inställningen nu för tiden. Det här var tidigare ett roligt, vänligt och accepterande ställe och nu behandlar dörrpersonalen det som om det är en exklusiv nattklubb där de väljer och väljer vem de tycker om.
M
Morton

10-Dec-2021

Hemsk dörr-personal

Min partner och jag har varit i denna anläggning tidigare men inte sedan pandemin etc, men vi bestämde oss för att gå tillbaka för en sen drink i december 2021. Dock var dörrpersonalen hemsk - vi förhördes som brottslingar och fick sedan veta vi kunde inte komma in eftersom vi inte hade medlemskap (och sa att vi inte kunde få medlemskap heller). Vi är äldre än den vanliga kundkretsen som är 50 (men har en ung syn), och det skulle framgå av alla ungdomar som de släppte in efter, att de bara vill ha 20-30 åringar, och att du också måste passa deras homosexuell stereotyp av att vara läger, etc (min partner och jag är inte särskilt läger) - jag skulle ha trott att en anläggning som GAY skulle omfatta alla homosexuella människor och inte bara förstärka föråldrade stereotyper, men det verkar inte!! Jag skulle undvika lokalen om du kan!
R
Rogerio

21-jul-2020

Håll utkik efter Nicky en väl avrundad mobbare.

Har aldrig haft en så fruktansvärd tid att gå till ett ställe som detta där personalen är så aggressiv och använder Covid-19 som en ursäkt. Lycka till med dina hyror - du åker på nolltid. Hejdå!
P
Panos

28 Jun 2019

Horrible

Det här stället är smutsigt. Personalen är inte alls snäll och spellistan är densamma VARJE DAG.
C
Craig

30-september-2016

Dirty

Detta ställe har inte haft en ombyggnad sedan det öppnade och är bara smutsigt.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell