G-A-Y Bar London

G-A-Y bar

..

G-A-Y Bar

Platsikon

30 Old Compton Street, london, Storbritannien, W1D 4UR

G-A-Y Bar London

En del av tyget i gay London och ett måste-besök för alla som vill träffa turiststigen i London. G-A-Y Bar är en plats för roliga unga folkmassor de flesta kvällar i veckan, beläget i hjärtat av Soho.

Lokalen har 3 våningar. På övervåningen kan det vara mycket mer populärt än bottenvåningen under veckan eftersom det har en liten uteservering (vanligtvis full av rökare). Källaren är lite mer elegant.

Packad i helgen. Alla är friska på vägen in.

Vardag: 12 - 12

Helg: 12–12

Närmaste station: Tottenham Court Road

Funktioner:
bar
Dans
Musik
Betygsätta G-A-Y bar
2.7
Publikens betyg

Baserat på 55 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

3 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

3 Stjärnvinnare

S
S S

2 Nov 2023

Vägrade inträde eftersom vi inte var stamgästerna aka "gay"

Min man och jag var i London för vår bröllopsdag. Vi är hetero, men har många gayvänner och spenderar mycket tid på gaybarer. Vi blev nedflaggade av en av initiativtagarna som hänvisade oss till G-A-Y vi nekades sedan inträde eftersom vi inte var stamgästerna aka gay. Jag var helt äcklad över att bli diskriminerad för att jag inte var gay. Skäms på dig!
R
Rob

28-jul-2019

OK för Young

Det här stället är vad det är. Jag avskyr inte unga homosexuella pojkar ett ställe där de kan tjata och visa upp sig, men de verkar alla försöka bli urgamla mot varandra. Jag är typ mer gay än du. För allt detta om du är 18 och vill se många andra 18-åringar är detta en plats att besöka. Hur ofta du återvänder kommer att påverkas av om din sexuella läggning handlar om dig, eller om en livstävling för att tävla med människor som verkligen inte förstår varför de är homosexuella och som hoppas att du förstår dig själv ännu mindre. Gick en gång, njöt av pantomimen, gick inte tillbaka.
S
Steve

19-jul-2015

Yngre folkmassa

Definitivt ett populärt val bland de yngre camperkillarna - med det sagt var det den mest livliga baren vi besökte i onsdags (mitten av juli 2015). Bottenvåningen var nästan öde när vi gick in (cirka 8). Men baren på övervåningen hade en anständig publik och utomhusutrymmet fullsatt. Förvänta dig inte att ha någon form av meningsfull konversation - musik är bara för högt. Tips för första gången - toaletterna finns på andra våningen och i källaren.
P
Peter

29-april-2015

GAY Bar

Ficktjuvar och väsktjuvar. Sittplatser vad deras är av det är dålig med ingen komfort. Ägaren bryr sig inte om sina kunder och har inte spenderat några pengar på sin lokal sedan han öppnade den för över 10 år sedan!
J
James

17-Mar-2014

Bra vibrationer.

Trevlig, avslappnad atmosfär. Bra musik, billiga drinkerbjudanden och massor av söta, heta killar att hålla ett öga på - G-A-Y är ett bra ställe att börja en utekväll i Soho. På övervåningen är det mer avslappnat än på nedervåningen, som är ganska mörkt och dystert. Priserna på helgerna är dyra, så gå under veckan.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.