anslutning Club

anslutning Club

Weekend techno dans och kryssningsklubb.

Connection Club

Platsikon

Fuggerstrasse 33, berlin, Tyskland, 10777

Populär techno-/housedansklubb på helgen med en mörk källarlekplats som kallas "Twilight Zone". Ligger granne med Prinzknecht bar (samma ägare).

Connection Club blir upptagen och mycket tråkig efter midnatt. Se till att gå runt varje våning och gör åtminstone en "anslutning" eller två. Främst äldre män men det finns gott om unga killar också.

Funktioner:
bar
Dans
Mörkt rum
Musik
Betygsätta anslutning Club
3.5
Publikens betyg

Baserat på 49 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

m
moscardini

13-april-2019

Mycket gay disco

Läge: Inte långt från centrum och nära ett par tunnelbanestationer. Typ av kund: Från 25 till 45 år. Det enda stället i Berlin där vi såg kvinnliga pojkar. Struktur: Det är ett disco, inte en cruising (vi blev besvikna). Liten, men snygg. Den intilliggande butiken kan nås. Rengöring: Ganska ren. Priser: Låga. Råd till kunder: Kom inte hit för att leta efter skoj. Är du i vänners sällskap och vill skratta och dansa för en kväll kan du gå in. Råd till chefer: Inget att rekommendera.
G
Gabriel

24-april-2018

OK

Gick på en fredagskväll runt 12:45, det var inte så trångt som jag förväntade mig, men det störde mig inte alls. Baren anbudet var trevlig och vänlig, drinkarna var underbara. Det jag älskade mest var musiken, väldigt bra att dansa till. Jag dansade till 2:XNUMX på morgonen och gick hem igen. Om du är sugen på en bra dans är det här platsen.
H
Henry

5-september-2017

Jag gillade den här platsen

Alltid ett nöje att gå till Connection.
k
kinney

31-jan-2016

Har blivit rånad av en förlorare som heter Daniel

Han visar intresse för dig och börjar skita. han kommer att röra vid dig överallt och känna dina fickor och innan du vet ordet av drar han allt han kan ur dina fickor. och han fortsätter att fråga efter poppers. när han får dina pengar kommer han att be dig vänta och han kommer att få poppers men han kommer inte tillbaka. Du kommer att inse att han tog saker från dig.
E
Ekachai chieochalakom

5-februari-2015

Träffa och missa

Jag har varit här ganska många gånger. Älskar kryssningsområdet med 3 våningar men ibland fanns det knappt någon - andra gånger är det så packat att du måste stå i kö. Det börjar bli trångt först efter 2:9 när jag var där. Men om det finns en speciell händelse kan du komma dit redan kl. XNUMX. Trevlig porr i skåpen.
S
Sam

6-jan-2014

Tom

Varit där några gånger. Denna institution i Berlin misslyckas aldrig med att överraska mig. Regelbundna evenemang och fester. Och alla har det bra..

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell