Planera en semester i Palm Springs

Planera en semester i Palm Springs

Greater Palm Springs är en sann oas av konst, kultur och HBTQ+-gemenskap i den vidsträckta Coachella Valley. Denna ökendestination omfattar nio distinkt olika städer och kännetecknas av dess hisnande vyer, klara himmel och överflöd av lyxresorter och hotell. Greater Palm Springs är bekvämt beläget bara en kort bilresa från de internationella resecentrumen i Los Angeles, San Diego och Las Vegas, vilket innebär att Greater Palm Springs är en lättillgänglig destination var du än är baserad. Översvämmad av vajande palmer och full av arkitektur från mitten av århundradet, Greater Palm Springs är en av Travel Gays mest populära platser i USA och drar nytta av en året runt-kalender av prides och andra HBTQ+-orienterade evenemang.

Medan den mest kända av Greater Palm Springs städer är själva Palm Springs, har de omgivande bosättningarna Rancho Mirage, La Quinta och Coachella var och en en mängd kultur och underhållning som bara väntar på att bli upptäckt. Genomgående genom var och en av dessa destinationer finns en rungande konstnärlig anda, som kan avnjutas i alla aspekter av regionen, från dess ikoniska arkitektur till listan över arbetande konstnärer som kallar Greater Palm Springs hem.

För att hjälpa dig med din nästa resa har vi sammanställt en måste-läs-guide som innehåller all information du behöver för att planera din nästa Greater Palm Springs-resa.

 

Hur tar man sig till Greater Palm Springs?

 

Nyckeln till Greater Palm Springs är US Interstate 10 - det här är din rutt in och ut ur öknen och en förvånansvärt snabb förbindelse från de kosmopolitiska vidderna i Los Angeles och San Diego. Som sådan kombinerar många HBTQ+-resenärer en tillflyktsort till Greater Palm Springs med en kort vistelse i Los Angeles queerparadis.

Om du reser längre bort är det vanligaste sättet att nå Greater Palm Springs genom Palm Springs International Airport - som nu underlättar en rad direktflyg och utökade tjänster. Flygplatsen har utformats för att välkomna besökare till regionen på ett lämpligt avslappnat sätt, och byter ut långa linjer och lysrörsbelysning mot välskötta trädgårdsgångar och slående originalkonstverk. Hur du än väljer att anlända till Greater Palm Springs kommer du att njuta av fantastiska vyer och oändliga sträckor av hisnande ökenlandskap.

 

Var vill du bo i Greater Palm Springs?

 

Tack vare den blomstrande turistnäringen som länge har gynnat Palm Springs, är staden idag extremt välbetjänad av en mängd hotell och resorter som passar alla hbtq+-resenärers smaker. Om du har ögonen riktade mot staden Palm Springs, en av Travel Gays mest populära hotell är East Canyon Hotel and Spa. Denna gayägda fastighet var en gång exklusiv för homosexuella gäster, men välkomnar idag en mer mångsidig skara från alla samhällen. Det är fortfarande en onekligen queer plats och gästerna kan få ut det mesta av rummen vid poolen och nattliga happy hour. East Canyon ligger nära Arenas Road, stadens epicentrum för HBTQ+ nattliv, och är väl lämpad för att få ut det mesta av allt Palm Springs har att erbjuda.

Byggd i Coachella Valley på 1920-talet, La Quinta Resort and Spa är ett av de äldsta hotellen i Greater Palm Springs och fångar verkligen essensen av det tidiga 20-talets popularisering av regionen bland Hollywoods växande kändispopulation. Hotellet ligger på 45 tunnland grönskande gräsmatta och erbjuder tillgång till poolen för gäster och en rad hälso- och fitnesstjänster.

Greater Palm Springs är också hem för några av Kaliforniens mest unika privata vistelser, AirBnBs och pensionat. Oavsett om du drömmer om att sova under stjärnorna eller njuta av den isolerade friheten i en privat villa, kommer du att kunna hitta vad du än längtar efter i den expansiva Coachella-dalen.

 

Var ska man gå ut i Greater Palm Springs?

 

Det är ingen hemlighet att Greater Palm Springs är hem för några av de bästa HBTQ+ nattlivet i Nordamerika, med Arenas Road-området i Palm Springs som erbjuder det största urvalet av gaybarer, klubbar och dansställen. Det fina med Palm Springs queera nattlivsscen är bristen på osynliga gränser och gränser som delar många globala HBTQ+-scener. Du hittar unga och gamla individer som festar tillsammans med varandra i denna verkligt inkluderande samling av arenor

Utan tvekan en av Palm Springs mest populära gaybarer, Toucans Tiki Lounge är en bar med Hawaii-tema som erbjuder en avslappnad atmosfär, dryckeserbjudanden och en hälsosam blandning av HBTQ+-lokalbor och turister. Beläget i Downtown Palm Springs, är söndagen barens mest populära dag, tack vare den konsekvent underhållande Sunday Revue. Tukaner är också den perfekta platsen för att njuta av föreställningar från några av stadens mest begåvade och karismatiska drag queens.

För läckra cocktails och en återkommande lista med liveunderhållning, karaoke och temakvällar bör resenärer till Greater Palm Springs se till att besöka En elva. Denna cocktailbar i Cathedral City är en lokal favorit för sin vänliga atmosfär och regelbundna kabaréevenemang.

 

Saker att göra i Greater Palm Springs?

 

Greater Palm Springs är internationellt erkänt för sin rikedom av konstnärlig kultur, och arkitektonisk karaktär och besökare i regionen kommer att kunna njuta av en rad museer, gallerier och turer utformade för att lyfta fram denna unika kreativa anda. Palm Springs Art Museum är ett epicentrum för kultur och har en samling verk som speglar en innovativ och framåtblickande inställning till konst.

Med tyst svajande palmer och ett klimat som inspirerar till lugn, är Greater Palm Springs en kupa av lyxiga spa och hälsocenter. Det är den idealiska destinationen för HBTQ+-resenärer som letar efter möjligheter att varva ner och koppla av i en helhjärtat accepterande miljö. En av höjdpunkterna i den här kollektionen är Sensei Porcupine Creek Spa - beläget på landet Rancho Mirage och betonar ett naturfokuserat förhållningssätt till välbefinnande.

För att upptäcka fler av de upplevelser som du inte får missa i Greater Palm Springs, var noga med att läsa vår artikel om saker att göra i Greater Palm Springs.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Palm Springs

Bläddra bland ett urval av turer i Palm Springs från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in PALM SPRINGS för din resaFå din guide