philly

De bästa hbtq-vänliga hotellen i Philadelphia

Hitta det perfekta stället att bo på i Philadelphia

Philly är inte bara rik på historia och kultur; det har också ett utmärkt urval av hotell som välkomnar HBTQ+-resenärer varmt. Oavsett om du älskar pulsen i centrum eller charmen med ett boutiquehotell så finns det en plats för dig. Låt oss gå igenom några av våra favoritställen att bo på i Philadelphia.

Cambria Hotel and Suites Philadelphia.png

I hjärtat av Philadelphias konstscen på South Broad Street Cambria Hotel & Suites erbjuder exklusiva bekvämligheter och en populär takbar, Attico, där du kan njuta av medelhavsmat och amerikanska rätter samtidigt som du njuter av fantastisk utsikt över staden. Bara nere på gatan, den DoubleTree by Hilton Philadelphia Center City är ett populärt val för affärsresor.

För en mer intim upplevelse Morris House Hotel erbjuder boutiquelyx i en historisk miljö (byggnaden är ett nationellt historiskt landmärke), med rum med charmiga tidstypiska detaljer. I närheten, både Fairfield Inn & Suites och Holiday Inn Express Midtown erbjuder bekvämt, enkelt boende med gratis frukost och enkel tillgång till de livliga butikerna och matställena längs 13th Street.

Fairfield Inn and Suites Philadelphia (1).png

I midtown hittar du Canopy av Hilton, inbäddat i den restaurerade Stephen Girard-byggnaden från 19-talet. Detta hotell kombinerar gammaldags charm med modern stil, med ett brasserie på bottenvåningen och en elegant uteservering. På liknande sätt Guild House Hotel upptar en byggnad med ett arv knutet till kvinnors egenmakt, och erbjuder vackert designade sviter och bekvämligheter från lokala kvinnoägda företag.

I Philly's Gayborhood, den Alexander Värdshus och Sonder på Arco erbjuda distinkt olika vibbar; Alexander med sin hemtrevliga charm och Sonder med sitt moderna boende i lägenhetsstil. Dessa platser är idealiska för besökare som vill vara mitt i Phillys mest färgstarka och livliga område. Gaybarerna ligger precis utanför dörren.

Sonder av Arco.png

Oavsett om du väljer den konstnärliga pulsen på Avenue of the Arts eller Morris Houses historiska charm, erbjuder vart och ett av dessa boenden en speciell del av Philadelphias charm.

Hotell i Philadelphia är vanligtvis mest trafikerade under vår- och höstsäsongerna. Månaderna april till juni och september till oktober ser ofta en topp i turismen.

 

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner