Gaygruppresa: Thailand och Kambodja

Gay Group Trip:

Thailand And Cambodia

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Ge dig ut på ett 13-dagars gaygruppäventyr i Thailand, med start i livliga Bangkok, känt för sin fantastiska mat, nattliv och shopping. Denna resa är utformad för att ge dig en rik thailändsk upplevelse, med fokus på fyra handplockade platser.

Du kommer att dyka in i Bangkoks pulserande stadsliv och gay nattliv, och sedan bege dig till natursköna Phuket. Resan avslutas med ett besök i Kambodja, där du kommer att förundras över de antika underverken i Angkor Wat. Denna resa är en spännande blandning av stadsutforskning och historiska upptäckter.

Avgångsdatum

5 juli 2024 torsdag

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Thailand och Kambodja
Gaygruppresa: Thailand och Kambodja
Gaygruppresa: Thailand och Kambodja
Gaygruppresa: Thailand och Kambodja

Gruppresefördelning

Dag 1-3 Bangkok
Dag 1-3 Bangkok
Satsa på marken i Bangkok! Vi drar igång klockan 4 med en rolig träff och dyker rakt in i stadens pulserande hjärta. Dag två handlar om att utforska - tänk på tuk-tuk, båtar och tåg, med stopp vid Wat Pho, Wat Arun och mer. När natten faller, besöker vi Siloms livliga nattmarknad och upptäcker Bangkoks livliga gay-scen. Gör dig redo att ta reda på varför Bangkok är en spänning i världsklass!
Dag 4, 5 och 6: Railay
Dag 4, 5 och 6: Railay
Dag 4 åker vi till Railays vita sandstränder med bara en timmes flygresa och en snabb båttur. Välkommen till paradiset, där Andamansjöns blå vatten är din bakgrund. Skäm bort dig med utsökt mat, upptäck hemliga laguner och njut av solen till ditt hjärta. Oavsett om du slappar på stranden eller dyker in i scuba- och snorklingäventyr, har Railay allt. Dessutom är det en smältdegel av resenärer från hela världen. Gör dig redo för sol, hav och umgänge!
Dag 7, 8 och 9: Phuket
Dag 7, 8 och 9: Phuket
Dag sju tar oss landvägen till Phuket, med natursköna stopp för att njuta av det lokala landskapet, människorna och vilda djur. I Phuket kan du dyka in i den dynamiska gayscenen, mata vilda apor, hoppa mellan öar och koppla av på den soliga gaystranden. Phuket är ett kalejdoskop av aktiviteter – shoppa, njut av kabaréshower, koka upp en storm i en klass eller koppla av på spaet. Dina nätter kommer att bli lika vilda som dina dagar är fridfulla på denna destination som passar alla smaker och humör.
Dag 10, 11, 12 och 13: Siem Reap, Kambodja
Dag 10, 11, 12 och 13: Siem Reap, Kambodja
När vi landar i Siem Reap, Kambodja, är vi precis utanför dörren till det imponerande tempelkomplexet i Angkor. Den här staden är en skattkammare av nya upplevelser, från unika sevärdheter till fängslande aromer. Vi kommer att utforska både de mystiska ruinerna av Angkor och de livliga gatorna i Siem Reap med en lokal guide, vilket skapar en oförglömlig resa som kommer att lämna dina vänner hemma gröna av avundsjuka!
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan