Gaygruppresa: Salkantay Trek till Machu Picchu

Gay Group Trip:

Salkantay Trek To Machu Picchu

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Att ta sig till Machu Picchu är inte lätt men när du är där är det så värt det. Denna homosexuella gruppresa tar dig med på Inkaleden. Du slår läger i skuggan av en glaciär, ser ruinerna av Inka-imperiet och kommer till slut fram till Machu Picchu.

Detta kommer att bli ett äventyr en gång i livet.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Salkantay Trek till Machu Picchu

Gruppresefördelning

Lima
Dag 1 till 2: Lima
Om du anländer tidigt på dag ett kan du åka på en rundtur i Pachacamac-ruinerna - mot en extra kostnad.

Vi kommer att åka på en cykeltur i Lima och upptäcka Perus historia på Larco Herrara-museet. På kvällen äter vi på en topprestaurang.
Cusco
Dag 3 till 4: Cusco
Vi tar ett kort flyg till Cusco, checkar in på vårt hotell och vänjer oss till den höga höjden. Den koloniala staden Cusco har mycket att upptäcka och dess omgivande heliga dal.

Strax utanför staden kommer vi att utforska fästningen Incan Sacsayhuaman och sedan återvända för middag i det trendiga San Blas-området.
Cusco
Dag 5: Salkantay Trail
Inkariket styrde över Peru från omkring 1450 till 1530. Före inkan bestod Peru av många fragmenterade samhällen. Imperiet som inkafolket skapade var verkligen stort. De byggde sofistikerade vägar och skapade en administrativ byråkrati. Som med så många imperier måste de ha trott att deras skulle vara för evigt.

Spanjorernas ankomst skulle få deras korta regeringstid till ett slut. Spaniens snabba erövring utplånade det mesta av vad inkafolket hade byggt. Vi kommer att utforska ruinerna och försöka plocka ihop deras historia från historiens vrak.

Vi besöker inkastaden Limatambo, byn Mollepata och Tarawasi-ruinerna. Ikväll slår vi läger i skuggan av en glaciär vid Soyrococha.
Cusco
Dag 6: High Mountain Pass
Idag kommer vi att se fler glaciärer när vi bestiger Salkantay Mountain Pass, och ser några chinchillor i deras naturliga livsmiljö på vägen.
Cusco
Dag 7: Santa Teresa River Valley
Observera kaffeälskare: vi kommer att prova något av världens bästa kaffe på vår vandring genom Santa Teresa River Valley. Vi ska ha picknick och läger vid Lucmabamba.
Amazon River Cruise och Machu Picchu Gay Group Trip
Dag 8: Machu Picchu
När vi vandrar till Incan Llactapata-ruinerna får vi en första glimt av Macchi Picchu. Vi går sedan ner i bambuskogarna i Aobamba River Valley.
Machu Picchu
Dag 9: Machu Picchu
I morse tar vi buss till "The Lost City Of The Incas", Machu Picchu. Ett bergscitadell byggt av inkafolket, det "återupptäcktes" 1911 och 0w är det Perus mest ikoniska attraktion. Det är en plats för stor mystik; 0 en k0ws varför den byggdes.
Machu Picchu
Dag 10 och 11: Sacred Valley
Vi kommer att besöka fästningen Ollantaytambo, en fästning som användes av inkamotståndet när spanjorerna invaderade. Det var en gång kejsar Pachacutis gods.

Vårt episka äventyr närmar sig sitt slut. Vi kommer tillbaka till Cusco och flyger till Lima för våra returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan